dokt
ok napisz jak zgasisz choc znajac zycie predzej ja 2ski juz bede mial nim ty o gaszeniu pomyslisz ha ha ha nie pamietam bys choc raz zgasil wczesniej niz ja
Chcialbym w przedziale 4,19--4,20 ustawilem tez SL zeby nie weszlo na straty
ja juz zgasilem strazaka ale ski mi nie zlapalo wiec wcale mnie to nie cieszy
na stoqq pokazali swiczke na 4,19 prawie a u mnie krwa nawet 4,185 nie wskoczylo
volker
grasz na forexie
to tu trzeba miec wiedze i praktyczna i teoretyczna
praktyczna to dpo godzi za kompem na fx
ile ich masz z milion minutek choc?
teoret to z 10 ksiazek na pamiec ha ha ha a przynajmniej ze 3 poleca prawie kazdy
nawet ja bo moze po łebkach ale tyle zaliczylem czyli przeczytalem o fx
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2020, 11:17 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ja juz zgasilem strazaka ale ski mi nie zlapalo wiec wcale mnie to nie cieszy
na stoqq pokazali swiczke na 4,19 prawie a u mnie krwa nawet 4,185 nie wskoczylo
volker
grasz na forexie
to tu trzeba miec wiedze i praktyczna i teoretyczna
praktyczna to dpo godzi za kompem na fx
ile ich masz z milion choc?
teoret to z 10 ksiazek na pamiec ha ha ha a przynajmniej ze 3 poleca prawie kazdy
nawet ja bo moze po łebkach ale tyle zaliczylem czyli przeczytalem o fx
A nie wystarczy dla L kupić tanio i sprzedać drogo? A dla S kupić drogo i sprzedać tanio? Jak się o tym w książkach przeczyta to jest się fachowcem? A jak nie to amatorem?
ja wole slyszec twoje zdanie
ja zarabiam na fx i uwazam ze bez wiedzy amator to se moze pograc w kulki bo nawet w warcaby juz bedzie dostawał lanie sam spryt przyda sie na raz i na dwa a nie na zarabianie
chyba ze znasz panne jadzie z magla a to inna bajka
dobra bo my tu pierdu pierdu a mi stoper pokazuje ze zbliza sie koniec moje siedzenia dzis przy kompie a to dopiero pol dnia nara
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2020, 11:30 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Kermit, a jakąś wizję do biżuterii masz?
Tak mi cały czas chodzi po głowie 1,17 na NG. Jak masz wizję ropy na jeszcze jednym minimum to pewnie może to wyskoczyć.
Pozdrawiam i 3maj się.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Mieszane mam odczucia co USD INDEX .
Raczej widzę go na 102
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.