DayTrading: Środa 08.04.2020
Re: DayTrading: Środa 08.04.2020
Wszystkie TF do D1 LONG
W1 MN1 - S
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Brakuje świeżego i beka z Was dwoch valkir pełną gębą 
A skad Ty człowieczku wiesz kiedy jest tanio a kiedy drogo? Dla kogo jest tanio? Dla takiego zuczka jak Ty? Rynek ma na ciebie wywalone jaja i śmieje sie że dajesz zarabiać innym za free swoje pieniądze - po prostu je rozrzucasz na parkiet

A skad Ty człowieczku wiesz kiedy jest tanio a kiedy drogo? Dla kogo jest tanio? Dla takiego zuczka jak Ty? Rynek ma na ciebie wywalone jaja i śmieje sie że dajesz zarabiać innym za free swoje pieniądze - po prostu je rozrzucasz na parkiet

Rynek nigdy nie jest oczywisty. Jest stworzony tak, by oszukiwać większość ludzi przez większość czasu. – Jesse Livermore
Przyjme btc
3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Przyjme btc

3B5Nc2Kesdch4E7PNrRVAdt1txm3q5wBZ9
Wiadomo, można sprawdzić sobie wskaźniki. Bardziej mi chodzi o dokładniejszą analizę na kilka dni. Kermit dasz radę wrzucić jakieś kreski.?
PiS forever
Biżuterii dawno sie nie przygladałem. Moze dzis zerkne to podrzucekrab29 pisze: 08 kwie 2020, 11:55 Kermit, a jakąś wizję do biżuterii masz?
Tak mi cały czas chodzi po głowie 1,17 na NG. Jak masz wizję ropy na jeszcze jednym minimum to pewnie może to wyskoczyć.
Pozdrawiam i 3maj się.
NG ma mozliwy cel na wykresie tygodniowym 1,17 wiec moze zrobic korekte i droga tam zajmie mu jeszcze z pol roku... To nie jest interwał na ktorym zasiegi sie robia w kilka dni czy nawet w 1-2 miesiace
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Nic tam nie widze obecnie czytelnegoSinus pisze: 08 kwie 2020, 12:33
Wiadomo, można sprawdzić sobie wskaźniki. Bardziej mi chodzi o dokładniejszą analizę na kilka dni. Kermit dasz radę wrzucić jakieś kreski.?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Otworzyłem 4 eLki na ropie. nieco powyżej 24$
Ciekawe czy tylko ja sobie wyobraziłem wsparcie na poziomie 24?
Teoretycznie następny opór na 28$ ...zobaczymy
Ciekawe czy tylko ja sobie wyobraziłem wsparcie na poziomie 24?
Teoretycznie następny opór na 28$ ...zobaczymy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Brak pieniędzy jest źródłem wszelkiego zła" - Mark Twain
Również mam otwarte 3. Na 23,67 24,00 24,11. Po 0,2l. Wszystko zależy nie od wykresu a od spotkania OPEC. Jeśli USA, Rosja, Arabia zdecydują sie ograniczyć produkcje możliwe że cena pójdzie w górę. Jednak Arabia i Rosja mogą szukać szansy na gospodarczego kopa w USA i wtedy będzie spora nadwyżka i ceny jeszcze spadną. Experci szacują że nawet mogą spaść do poniżej 15$. Obserwuję ropę od dłuższego czasu. Kiedy była poniżej 20$ jedno wystąpienie na Twitterze DT spowodowało wzrost, tak jak ostatni spadek wczoraj kiedy Kreml powiedział, że na razie nie zajmuje żadnego stanowiska przed spotkaniem OPEC.. Wszelkie wykresy mało tu maja do cen ropy teraz. Zresztą jak zawsze surowce strategiczne to polityka i gospodarka. Docelowo należy się upatrywać wzrostu cen bo jest to w interesie producentów. Natomiast kiedy to będzie? Zapewne jak życie wróci do normy.
no to jak experci szacuja poniżej 15$ to nie ma sie co kłócić, napewno tak bedzie. W koncu to experci wiec niemal jak wyrocznia w Matrixie 

-
- Pasjonat
Kermit pisze: 08 kwie 2020, 13:32 no to jak experci szacuja poniżej 15$ to nie ma sie co kłócić, napewno tak bedzie. W koncu to experci wiec niemal jak wyrocznia w Matrixie![]()