Nie udzielam żadnych porad finansowych, ani księgowych, ani innych tego typu, obwarowanych prawem.fx-technik pisze: ↑22 maja 2019, 17:42@LowcaGlowMilionerow
A ty posiadasz licencję doradcy finansowego?
Co ciebie upoważnia do udzielania ludziom porad biznesowych???
@Reszta użytkowników
Jeżeli nie, to propunuję tym niezadowolonym złożyć pozew zbiorowy!
Niech gościu pozna czym jest Gniew Boży!
Jeśli zrobiłem coś w swoim biznesie co mi podniosło zysk, zautomatyzowało zarobki, pozwoliło wystartować bez kapitału to nie mogę powiedzieć tego innym i podzielić się swoim doświadczeniem?
Jeśli mam wiedzę jak mieć bezpłatną reklamę, to nie mogę podzielić się tymi metodami z innymi? Polecić jakichś bezpłatnych narzędzi biznesowych, partnerów, którzy pomogą wystartować komuś bez kapitału w biznesie, powiedzieć gdzie i czego szukać?
A jeśli ktoś będzie miał wyniki, to wtedy może się odwdzięczyć wynagradzając mi czas, który poświęciłem na uczciwych zasadach. To nie porady, to dzielenie się doświadczeniami.
Widzę, że mój projekt "Płacisz tylko za wyniki, a jak nie masz efektów to nie płacisz" Ci się nie podoba.
Mogę się jedynie domyślać dlaczego. Wielu osobom nie będzie się podobać takie podejście, szczególnie tym co sprzedają jakaś wiedzę, w zamian za iluzję efektów.