Bank nie da Ci lewaraCblondyn pisze: To daje ponad 18%/rok. A w banku w Turcji dostaniesz 24%/rok. Bez ryzyka kursowego. Warto dla swapu tak ryzykować?
DayTrading: Czwartek 11.04.2019
Re: DayTrading: Czwartek 11.04.2019
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Przez te postowanie nocne cały dzien odsypiam
pepsiak moj dolar wreszcie zarabia juz mam plus
a beton znowu kreche w gore edka rysuje hmmmm
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ale trzymjając pozycje dla samego swapu to lewar (jesli z niego skorzystasz) to może ci wyczyścic depo w trimigaPipsKong pisze:Bank nie da Ci lewaraCblondyn pisze: To daje ponad 18%/rok. A w banku w Turcji dostaniesz 24%/rok. Bez ryzyka kursowego. Warto dla swapu tak ryzykować?
Tym bardziej Turas co robił ruchy ponad kilka tysi pips w 1 dzień
-
Tolmon_Nika
- Maniak

trzeba było pojechać na rybyTomasz196407 pisze:Przez te postowanie nocne cały dzien odsypiam
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
A gdzie sie podział Przemo co tak kosił kasiorke ze swapu na edku i ujku 
odpuscilem tego turasa bo dwa razy slki mi wycielo i to w nocy a na wykresie tego nie bylo
przemo ma s na ujku ze 109xxx
i czeka
na powiew wiatru w dol 
przemo ma s na ujku ze 109xxx
i czeka
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Nikt nie pisze o indeksach 
niby tak ale ... wolałbym 18% rocznie na koncie w USD lub PLN niż 24% na koncie w lirze ;]Cblondyn pisze: Ale trzymjając pozycje dla samego swapu to lewar (jesli z niego skorzystasz) to może ci wyczyścic depo w trimiga
Tym bardziej Turas co robił ruchy ponad kilka tysi pips w 1 dzień
przy takim spadku wartości pieniądza Tureckiego po roku wyjdziesz na zero
-- Dodano: czw 11-04-2019, 12:58 --
mój też już na plusie ;]XAB pisze:pepsiak moj dolar wreszcie zarabia juz mam plus
ale nie lubię być na plusie już na pierwszym "strażniku" ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
z tym dolcem to juz z 5 razy na 3,79xxxx schodzili
moze wreszcie choc 3,81 z raz wywalic by mogli
ide na spacer
moze wreszcie choc 3,81 z raz wywalic by mogli
ide na spacer