A kto daje takie oprocentowanie? Sam założe chętnie lokatePipsKong pisze: niby tak ale ... wolałbym 18% rocznie na koncie w USD lub PLN

A kto daje takie oprocentowanie? Sam założe chętnie lokatePipsKong pisze: niby tak ale ... wolałbym 18% rocznie na koncie w USD lub PLN
nie no chodzi mi o to że by było tyle powiedzmy ze swapów ;]Cblondyn pisze: A kto daje takie oprocentowanie? Sam założe chętnie lokate
Ale musisz pamietac, że duży swap jest konsekwencją dużego oprocentowania banku narodowego w danym kraju. A duże oprocentowanie ma związek z dużą inflacją. I koło się zamykaPipsKong pisze:nie no chodzi mi o to że by było tyle powiedzmy ze swapów ;]Cblondyn pisze: A kto daje takie oprocentowanie? Sam założe chętnie lokate
no zgadza się ;]Cblondyn pisze: Ale musisz pamietac, że duży swap jest konsekwencją dużego oprocentowania banku narodowego w danym kraju. A duże oprocentowanie ma związek z dużą inflacją. I koło się zamyka
Zgłoś się do Plichty z AMBERGOLD.Cblondyn pisze:A kto daje takie oprocentowanie? Sam założe chętnie lokatePipsKong pisze: niby tak ale ... wolałbym 18% rocznie na koncie w USD lub PLN
Indeksy cały czas w górę. L na korektach obowiązuje.Tomasz196407 pisze:Nikt nie pisze o indeksach
a ja jak zwykle mam S-ki na DJ.. Mysłaem, że juz w nocy spadną..TsunamiPL pisze:Indeksy cały czas w górę. L na korektach obowiązuje.Tomasz196407 pisze:Nikt nie pisze o indeksach
Wytrzymaj do sierpnia, to powinieneś zarobićŚwieżak44 pisze:a ja jak zwykle mam S-ki na DJ..TsunamiPL pisze:Indeksy cały czas w górę. L na korektach obowiązuje.Tomasz196407 pisze:Nikt nie pisze o indeksach