Co tam masz za kroliczka w portfelu bo nuda i straty i nie ma co pukac?
poskracalem ciut dax ale 3k na s jeszcze mam

edek znow bp i tylko dolce brrr bo stoja w bezruchawce

Jeśli ktos zainteresowany to strefa oporu na kablu może ponownie odbic cenę. Powtarzam. "Może" to nie znaczy musi.XAB pisze:CBLONDYN
Spadło. 213,11 zł dla 1 lota.PipsKong pisze:weź mnie nie denerwuj !!TsunamiPL pisze:W Aliorze +3,57 zł swapu dla L usd/pln
a S na eur/try ?
tam nie ma mianownikaKermit pisze:pary z dolarem w mianowniku dzis wodospad IMO...
zapowiadaja sie mocne rajdy kilkusetpipsowe w tym miesiacu - narazie ostroznie, ale wyglada jakby mieli posprzatac jak domestos - potem wrzuce wykresy
a wiesz co to jest przenosnia?Tomasz196407 pisze: tam nie ma mianownika
wiemKermit pisze:a wiesz co to jest przenosnia?Tomasz196407 pisze: tam nie ma mianownika
dzieki ale to juz mam bo mam ski od wczoraj oczekujace male wyzej 1,31Cblondyn pisze:Jeśli ktos zainteresowany to strefa oporu na kablu może ponownie odbic cenę. Powtarzam. "Może" to nie znaczy musi.XAB pisze:CBLONDYN
https://charts.mql5.com/20/944/gbpusd-h ... rokers.png
To daje ponad 18%/rok. A w banku w Turcji dostaniesz 24%/rok. Bez ryzyka kursowego. Warto dla swapu tak ryzykować?TsunamiPL pisze:Spadło. 213,11 zł dla 1 lota.PipsKong pisze:weź mnie nie denerwuj !!TsunamiPL pisze:W Aliorze +3,57 zł swapu dla L usd/pln
a S na eur/try ?