NO TO JAK Z TYM TWOIM CZUCIEM ALEKSaleksandrowicz pisze:
coś nie czuję tego abc szybciej nieregularną i nowy szczyt pod 1.4 lub 1.34 może się mylę sl ustawiony

NO TO JAK Z TYM TWOIM CZUCIEM ALEKSaleksandrowicz pisze:
coś nie czuję tego abc szybciej nieregularną i nowy szczyt pod 1.4 lub 1.34 może się mylę sl ustawiony

[/quote]PipsKong pisze:
co to za broker ?? Mają indeks Turecki ??? a w jakiej walucie jest rozliczany ten indeks ???

Ja na rzeźniku nie straciłem, odrobiłem wszystko i nawet bym sporo zyskał, gdyby miał lepsze wejścia z AT lub potrzymał te S-ki dalej.. A wtedy mnie tydzień czasu przetrzumali , nieraz prawie -40% konta to juz miałem dosyc. Grall jak widac dobrze wskazuje, bo szuraja wciąż po dnie, tylko ten grall jest na jakimś dużym interwale i musi byc dobrana opórcz niego odpowiednia AT, chyba najlepiej na H1. Ostatnio rzeźnika nie grałem, bo była konsola i te głosowania ciągle, ale wróce do niego.krab29 pisze: Świeżak zarobiłeś coś na rzeźniku jak Ryszard zapodawał grillowanie? Czy mój setup czy twoje dały lepszy zysk? Ciekawi mnie to
Wszystkim dużo życzliwości.

Ale nie wiem, rynek jest tak przebiegły...
krab29 pisze:Dzięki, ucz się dalej.
Szerokości.
Rysio jak się zmieni na L to dawaj. Zaszalejmy

tak, żeby głupio nie wychodziło.Świeżak44 pisze:Grall jak widac dobrze wskazuje, bo szuraja wciąż po dnie, tylko ten grall jest na jakimś dużym interwale i musi byc dobrana opórcz niego odpowiednia AT, chyba najlepiej na H1. Ostatnio rzeźnika nie grałem, bo była konsola i te głosowania ciągle, ale wróce do niego.
A wg mnie eLki dalej aktualne: daytrading-czwartek-28-03-2019-t30527-20.html#p939308coolcov pisze:Ale na edku pięknie zrobili Wszystkich! Po pięciu Falach spadkowych i zakończonej w nich piątce klinem zrobili geomerię 0.186% i dalej jazda w dół. Czyżbyśmy byli w dużej fali spadkowej trzeciej. Jeśli tak to moja zamieszczana projekcja fal z przed kilku dni by się sprawdziła.
A to by wieszczyło duże spadki przed nami!

Zobaczymy....
Wielu pipsów dla Wszystkich! Pozdrawiam

XAB pisze:NO TO JAK Z TYM TWOIM CZUCIEM ALEKSaleksandrowicz pisze: