...i nie trzeba wróżyć. Wystarczy mierzyć (byle nie wynalazkami ). Mam rację Dadas?coolcov pisze: A to by wieszczyło duże spadki przed nami!![]()
![]()
![]()
Ale nie wiem, rynek jest tak przebiegły...
Zobaczymy....
Wielu pipsów dla Wszystkich! Pozdrawiam

...i nie trzeba wróżyć. Wystarczy mierzyć (byle nie wynalazkami ). Mam rację Dadas?coolcov pisze: A to by wieszczyło duże spadki przed nami!![]()
![]()
![]()
Zobaczymy....
Mierzyć tia EU swoje Indeks Dolara swoje.Moim zdaniem bez sens teraz grać na EU skoro na Indeksie Dolara siedzą w środku potencjalnego trójkątajkar pisze:...i nie trzeba wróżyć. Wystarczy mierzyć (byle nie wynalazkami ). Mam rację Dadas?coolcov pisze: A to by wieszczyło duże spadki przed nami!![]()
![]()
![]()
Zobaczymy....
Bedzie trzecie glosowanieMERLIN pisze:UK- podobno jutro ma się odbyć spotkanie izby gmin - źródło TVN Wiadomości
Ten indeks dolara tak się ma do miary siły dolara , jak wiadomości TVN do rzeczywistości.MERLIN pisze:.Moim zdaniem bez sens teraz grać na EU skoro na Indeksie Dolara siedzą w środku potencjalnego trójkąta
Oczywiście ,dobra nie będę dyskutował na tematjkar pisze:Ten indeks dolara tak się ma do miary siły dolara , jak wiadomości TVN do rzeczywistości.MERLIN pisze:.Moim zdaniem bez sens teraz grać na EU skoro na Indeksie Dolara siedzą w środku potencjalnego trójkąta
Cenię sobie Twoje wpisy...i wręcz zapraszam do dyskusji.MERLIN pisze:Oczywiście ,dobra nie będę dyskutował na tematjkar pisze:Ten indeks dolara tak się ma do miary siły dolara , jak wiadomości TVN do rzeczywistości.MERLIN pisze:.Moim zdaniem bez sens teraz grać na EU skoro na Indeksie Dolara siedzą w środku potencjalnego trójkąta
Uczę się, właśnie się uczę... a moja geometria 0.186 trzyma. Gdzie to L?krab29 pisze:Dzięki, ucz się dalej.
Szerokości.
Rysio jak się zmieni na L to dawaj. Zaszalejmy
Skoro Twoja to musi trzymać! Nieprawdaż?coolcov pisze:... a moja geometria 0.186 trzyma. Gdzie to L?
Na razie. Wszystko jeszcze możliwe...jkar pisze:Skoro Twoja to musi trzymać! Nieprawdaż?coolcov pisze:... a moja geometria 0.186 trzyma. Gdzie to L?