DayTrading: Czwartek 28.03.2019
Re: DayTrading: Czwartek 28.03.2019
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Pasjonat
coś nie czuję tego abc szybciej nieregularną i nowy szczyt pod 1.4 lub 1.34 może się mylę sl ustawiony
złoto sobie kupłem i Srebro sobie kupłem i sobie będę siedział i czekał ...
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
TSUNAMI zeby nie bylo LLLL usd-pln i eur--usd pozamykane
EDEK
JESZCZE moze do bandy cos tam pisalem najpierw w dol wczoraj ale niewazne
https://iv.pl/images/06843813942687665107.png
zeszli nizej 23fb z innego ustawienia fb a to spadki
choc moze znowu podpucha ja lki buduje
JESZCZE moze do bandy cos tam pisalem najpierw w dol wczoraj ale niewazne
https://iv.pl/images/06843813942687665107.png
zeszli nizej 23fb z innego ustawienia fb a to spadki

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
eur---usd SSSS oczywiscie ---wyplata zrobiona wiec odpoczywamy do poniedzialkudoktorek pisze:TSUNAMI zeby nie bylo LLLL usd-pln i eur--usd pozamykane
Przepraszam powiedz m, dlaczego uważasz że pójdą z edkiem do góry, bo ja np. nie wiem i w ogóle nie widzę podstaw żadnych do rośnięcia edka....????jkar pisze:Das ist alles.belon pisze:
Nie mam wątpliwości co do kierunku tylko z którego miejsca pójdą UP - czy dojadą do strefy czy nie.
"Ale nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem..."
VSA
-
- Pasjonat
aleksandrowicz pisze:
coś nie czuję tego abc szybciej nieregularną i nowy szczyt pod 1.4 lub 1.34 może się mylę sl ustawiony
jak by mieli spadać to w nocy by zrobili dzisiejsze dołki leka korekta i dalsze spadki a tak to kręcą i myślę że to zmyłka pod jazdę do góry i wygolenie sprzedających zaraz się okaże