NO TO JAK Z TYM TWOIM CZUCIEM ALEKSaleksandrowicz pisze:
coś nie czuję tego abc szybciej nieregularną i nowy szczyt pod 1.4 lub 1.34 może się mylę sl ustawiony

NO TO JAK Z TYM TWOIM CZUCIEM ALEKSaleksandrowicz pisze:
coś nie czuję tego abc szybciej nieregularną i nowy szczyt pod 1.4 lub 1.34 może się mylę sl ustawiony
[/quote]PipsKong pisze:
co to za broker ?? Mają indeks Turecki ??? a w jakiej walucie jest rozliczany ten indeks ???
Ja na rzeźniku nie straciłem, odrobiłem wszystko i nawet bym sporo zyskał, gdyby miał lepsze wejścia z AT lub potrzymał te S-ki dalej.. A wtedy mnie tydzień czasu przetrzumali , nieraz prawie -40% konta to juz miałem dosyc. Grall jak widac dobrze wskazuje, bo szuraja wciąż po dnie, tylko ten grall jest na jakimś dużym interwale i musi byc dobrana opórcz niego odpowiednia AT, chyba najlepiej na H1. Ostatnio rzeźnika nie grałem, bo była konsola i te głosowania ciągle, ale wróce do niego.krab29 pisze: Świeżak zarobiłeś coś na rzeźniku jak Ryszard zapodawał grillowanie? Czy mój setup czy twoje dały lepszy zysk? Ciekawi mnie to![]()
Wszystkim dużo życzliwości.
krab29 pisze:Dzięki, ucz się dalej.
Szerokości.
Rysio jak się zmieni na L to dawaj. Zaszalejmy
tak, żeby głupio nie wychodziło.Świeżak44 pisze:Grall jak widac dobrze wskazuje, bo szuraja wciąż po dnie, tylko ten grall jest na jakimś dużym interwale i musi byc dobrana opórcz niego odpowiednia AT, chyba najlepiej na H1. Ostatnio rzeźnika nie grałem, bo była konsola i te głosowania ciągle, ale wróce do niego.
A wg mnie eLki dalej aktualne: daytrading-czwartek-28-03-2019-t30527-20.html#p939308coolcov pisze:Ale na edku pięknie zrobili Wszystkich! Po pięciu Falach spadkowych i zakończonej w nich piątce klinem zrobili geomerię 0.186% i dalej jazda w dół. Czyżbyśmy byli w dużej fali spadkowej trzeciej. Jeśli tak to moja zamieszczana projekcja fal z przed kilku dni by się sprawdziła.
A to by wieszczyło duże spadki przed nami!![]()
![]()
![]()
Ale nie wiem, rynek jest tak przebiegły...
Zobaczymy....
Wielu pipsów dla Wszystkich! Pozdrawiam
XAB pisze:NO TO JAK Z TYM TWOIM CZUCIEM ALEKSaleksandrowicz pisze: