DayTrading: Czwartek 20.12.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 21 gru 2018, 00:00

Wzrost
2
22%
Bez zmian
1
11%
Spadek
6
67%

Liczba głosów: 9

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 20.12.2018

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

cajto pisze:Dzięki Kermit, ale sam wiesz że to nic odkrywczego :wink:
Ale to milsze niż
zzzzwierzaki nie wychodzą :564:

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

MERLIN pisze:Wcale nie dziwie się Kermitowi że nie chce mu się tu zaglądać ,po tym co ludzie wypisują na tym forum :(
A myslisz, że jak wrzucisz wykres bez słowa opisu o co ci chodzi to będa walic dzrwiami i oknami na forum by pooglądać obrazki ;)
na szczęście sa jeszcze tacy co z tego tajemnicy nie robia :)

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

Merlin - dobre, dobre :D :564:

usdcad h1 - jest potencjał. W przypadku wyjścia dołem minimalny zasięg jak na wykresie

https://www.tradingview.com/x/ml79nkgr/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

Cblondyn pisze:
MERLIN pisze:Wcale nie dziwie się Kermitowi że nie chce mu się tu zaglądać ,po tym co ludzie wypisują na tym forum :(
A myslisz, że jak wrzucisz wykres bez słowa opisu o co ci chodzi to będa walic dzrwiami i oknami na forum by pooglądać obrazki ;)
Z czego to ja tajemnicę robię :?: pokazałem wszystko łopatologicznie czego nie rozumiesz :shock: :arrow: https://www.google.com/search?q=5+0+pat ... MSiMrk8c9M:
Ostatnio zmieniony 20 gru 2018, 17:29 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

MERLIN pisze:
Cblondyn pisze:
Z czego to ja tajemnicę robię :?: pokazałem wszystko łopatologicznie czego nie rozumiesz :shock:
Zapytałem o zwierzaka. Kiedy i jak wchodzić. To mi dałes namiary na opis całej strategii. Mam pokazać co dałeś?

-- Dodano: czw 20-12-2018, 17:30 --
MERLIN pisze:Cblondyn :arrow:http://tradersarea.pl/harmonic-trading- ... a-carneya/ To długa i wyboista droga,osobiście nie polecam
To była odpowiedź na zadane pyatnie :)

Awatar użytkownika
nowy1234
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: nowy1234 »

Amerykańska giełda leci,czy aby kasa nie powinna iśc w "dolara"?Z drugiej strony edek i ujek nie lubią chodzić w jedną stronę-ech

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

Iistek jeszcze ponad 60 punktów do celu - dodatkowo napędzany paliwem rakietowym w postaci taniejącej ropki.

Jesli ktos gra GBPCAD to tutaj jeszcze minimum 250 punktów w górę - czyli petarda
Ostatnio zmieniony 20 gru 2018, 17:36 przez Nieśmiertelny Trader, łącznie zmieniany 1 raz.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

cajto pisze:Dzięki Kermit, ale sam wiesz że to nic odkrywczego :wink:
Wytłumacz to takiemu jednemu bo nie spodobał mu sie ten trójkąt :)
Którego widac jak BYK i ślepy by go zauważył :)

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Nieśmiertelny Trader pisze:Iistek jeszcze ponad 60 punktów do celu - dodatkowo napędzany paliwem rakietowym w postaci taniejącej ropki.

Jesli ktos gra GBPCAD to tutaj jeszcze minimum 250 punktów w górę - czyli petarda
Nie przestrzel z tym U/C - strefa podaży i opory zaczynają sie na 1.3535, w tym samym miejscu jest stuk w TL z W1. W tym obszarze lubi szarpnąć w dół.

Co do WTI - balansuje na F61, zaczęła wchodzić w strefę popytową... po takiej ladze w dół korekta nie pójdzie z powietrza, tylko z dobrego miejsca.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 20 gru 2018, 17:50 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

Cblondyn co mnie obchodzi opinia innych ,czy Ty myślisz że mi zależy na czyimś uznaniu ? Nie zajmuje się szkoleniami i innymi pierdołami,pokazuje to co jest za darmo w internecie .Nie rozumiem twoich żali w stosunku do mnie .Może oczekujesz że będę tu pokazywał wchodzę tu wychodzę tam ? ludzie pakujcie się bo mam ŚW GRALA :?: Poczytaj regulamin tego forum .PS Merlin informuje nie prowadzę szkoleń ,nie daję sygnałów do zawarcia transakcji handlowych,wszystkie moje analizy są bezpłatne i nie czerpie z tego tytułu żadnych korzyści majątkowych

Zablokowany