Ale to milsze niżcajto pisze:Dzięki Kermit, ale sam wiesz że to nic odkrywczego
zzzzwierzaki nie wychodzą

Ale to milsze niżcajto pisze:Dzięki Kermit, ale sam wiesz że to nic odkrywczego
A myslisz, że jak wrzucisz wykres bez słowa opisu o co ci chodzi to będa walic dzrwiami i oknami na forum by pooglądać obrazkiMERLIN pisze:Wcale nie dziwie się Kermitowi że nie chce mu się tu zaglądać ,po tym co ludzie wypisują na tym forum
Z czego to ja tajemnicę robięCblondyn pisze:A myslisz, że jak wrzucisz wykres bez słowa opisu o co ci chodzi to będa walic dzrwiami i oknami na forum by pooglądać obrazkiMERLIN pisze:Wcale nie dziwie się Kermitowi że nie chce mu się tu zaglądać ,po tym co ludzie wypisują na tym forum
na szczęście sa jeszcze tacy co z tego tajemnicy nie robia
Zapytałem o zwierzaka. Kiedy i jak wchodzić. To mi dałes namiary na opis całej strategii. Mam pokazać co dałeś?MERLIN pisze:Z czego to ja tajemnicę robięCblondyn pisze:A myslisz, że jak wrzucisz wykres bez słowa opisu o co ci chodzi to będa walic dzrwiami i oknami na forum by pooglądać obrazkiMERLIN pisze:Wcale nie dziwie się Kermitowi że nie chce mu się tu zaglądać ,po tym co ludzie wypisują na tym forum
na szczęście sa jeszcze tacy co z tego tajemnicy nie robiapokazałem wszystko łopatologicznie czego nie rozumiesz
To była odpowiedź na zadane pyatnieMERLIN pisze:Cblondyn :arrow:http://tradersarea.pl/harmonic-trading- ... a-carneya/ To długa i wyboista droga,osobiście nie polecam
Wytłumacz to takiemu jednemu bo nie spodobał mu sie ten trójkątcajto pisze:Dzięki Kermit, ale sam wiesz że to nic odkrywczego
Nie przestrzel z tym U/C - strefa podaży i opory zaczynają sie na 1.3535, w tym samym miejscu jest stuk w TL z W1. W tym obszarze lubi szarpnąć w dół.Nieśmiertelny Trader pisze:Iistek jeszcze ponad 60 punktów do celu - dodatkowo napędzany paliwem rakietowym w postaci taniejącej ropki.
Jesli ktos gra GBPCAD to tutaj jeszcze minimum 250 punktów w górę - czyli petarda