3 uje w bok cwaniaczkuOJsimson pisze:Czlowieku, skad on ma wiedziec jak ciagle jest na rauszu? On nie wie gdzie sie jutro obudzi. A serio to pewnie kolejny hedge.
DayTrading: Czwartek 20.12.2018
Re: DayTrading: Czwartek 20.12.2018
Wcale nie dziwie się Kermitowi że nie chce mu się tu zaglądać ,po tym co ludzie wypisują na tym forum 
jedziemy kierunek 1,1400 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

GJ
dawno trójki niebyło w cenie
143
134
lepiej wyglada
------------------------------------------------------------------------
Przemo nie reaguj tylko tyle
dawno trójki niebyło w cenie
143
134
lepiej wyglada
------------------------------------------------------------------------
Przemo nie reaguj tylko tyle
Ostatnio zmieniony 20 gru 2018, 16:37 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kazimierz S
- Pasjonat

Kurcze taką ładną miałem S na indeksach z samej góry 2 października i dzisiaj mi TP weszło - od paru dni nie zaglądałem i nie zdążyłem przesunąć
.
Indeksy może w przyszłym tygodniu jeszcze coś podejdą do góry chyba ?
Ale pewnie właśnie zaliczą dno....
.
Indeksy może w przyszłym tygodniu jeszcze coś podejdą do góry chyba ?
Ale pewnie właśnie zaliczą dno....
Miód kupuj tylko Polski.
I po wzrostach na edku ,kierujemy się w stronę 1,1270
E/U - retest wybitego oporu i górnej bandy trójkąta.
IMO dopóki nie zejdą poniżej tej strefy i nie wybiją ostatniego HL na 1.1364 obowiązuje scenariusz wzrostowy z targetem na 1.16
Analogicznie na G/U - dopóki ostatni impuls wzrostowy nie złamany, wyjście górą w grze.
IMO dopóki nie zejdą poniżej tej strefy i nie wybiją ostatniego HL na 1.1364 obowiązuje scenariusz wzrostowy z targetem na 1.16
Analogicznie na G/U - dopóki ostatni impuls wzrostowy nie złamany, wyjście górą w grze.
cajto pisze:E/U - retest wybitego oporu i górnej bandy trójkąta.
dzisiaj to złamią ...
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
mądrego to aż miło poczytaćcajto pisze:E/U - retest wybitego oporu i górnej bandy trójkąta.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Dzięki Kermit, ale sam wiesz że to nic odkrywczego