DayTrading: Czwartek 20.12.2018
Re: DayTrading: Czwartek 20.12.2018
a ja Wam powiem że to wszystko zaraz zawróci i tyle w temacie ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Fanatyk
na tym to polegaPipsKong pisze:a ja Wam powiem że to wszystko zaraz zawróci i tyle w temacie ;]

bez kresek, bez formacji, bez FE
i wie

-- Dodano: 20 gru 2018, 15:50 --
Przemo daj sobie spokój podbiera CieMERLIN pisze:Cblondyn :arrow:http://tradersarea.pl/harmonic-trading- ... a-carneya/ To długa i wyboista droga,osobiście nie polecam
1ska na edku i 2lki na usd/pl jeszcze i tyle
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Jak to podbiera. Do teraz nikt nie odpowiedział na pytanie jak rozgrywac zwierzaczkaTomasz196407 pisze:
Przemo daj sobie spokój podbiera Cie

Pewnie musi być straaaasznie skomplikowane

A może Ty wiesz?
bo to proste jak budowa cepa jest ... tylko psychika to blokuje bo budujesz sobie jakieś obietniceTomasz196407 pisze:
na tym to polega
i wie
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
- Fanatyk
blondyn powiem tak:Cblondyn pisze:Jak to podbiera. Do teraz nikt nie odpowiedział na pytanie jak rozgrywac zwierzaczkaTomasz196407 pisze:
A może Ty wiesz?
postowanie twoje to-
-nie gram zwierzaków
-stad moje pytanie dt zwierzaków
zasadnosc skoro ktos nie gra czemu pyta?
Wolnosc oceny rynku kazdemu, co tu jest
podoba sie dana formacja
nie to zamykam gebe i siedze cicho
i skonczmy te dogryzy
twoj trójkat na 1270 skonczył sie jak sie skonczył-podac link?
eot
Ale mnie zwierzaki interesują. Chyba nic złego w tym, że chce wiedzieć. Przynajmniej bym wiedział co autor ma na mysli wrzucając wykres. Bo jak na razie pytania bez odpowiedzi. Bo gdybym wiedział to bym nie pytał. To chyba zrozumiałe.Tomasz196407 pisze:blondyn powiem tak:Cblondyn pisze:Jak to podbiera. Do teraz nikt nie odpowiedział na pytanie jak rozgrywac zwierzaczkaTomasz196407 pisze:
A może Ty wiesz?
postowanie twoje to-
-nie gram zwierzaków
-stad moje pytanie dt zwierzaków
zasadnosc skoro ktos nie gra czemu pyta?
Wolnosc oceny rynku kazdemu, co tu jest
podoba sie dana formacja
nie to zamykam gebe i siedze cicho
Ach ten trójkąt. Sorry za niego, że sie nie zrealizował we własciwa stronę

Obiecam poprawe

zawraca az dym z gaci tryskaPipsKong pisze:a ja Wam powiem że to wszystko zaraz zawróci i tyle w temacie ;]

https://iv.pl/images/90832797452664054254.png
ale spoko moze i zawroci najlepiej jak 3 palki zlapie
trzeci dzien jada wbrew swieczkom i logice pisalem ida swieta glowa usmiechnieta
pieknie za to daxa wala do 600 i w gore lubie takie gierki
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Witam
Odnośnie zwierzaków, też gram na zwierzaka - jest nim mój pies, gdy na komende "gdzie" zaszczeka raz to L dwa razy S więcej razy - mam to w dupie. Jest tylko problem z ustawieniem TP i SL.
Odnośnie zwierzaków, też gram na zwierzaka - jest nim mój pies, gdy na komende "gdzie" zaszczeka raz to L dwa razy S więcej razy - mam to w dupie. Jest tylko problem z ustawieniem TP i SL.
-
- Fanatyk
jasnePipsKong pisze:bo to proste jak budowa cepa jest ... tylko psychika to blokuje bo budujesz sobie jakieś obietniceTomasz196407 pisze:
na tym to polega
i wie
RZ