XTB
Mam takie pytanie na które dokladnej odpowiedzi nie znalazlem w archiwum a sam nie mam pojecia jak to liczyć.Chodzi mi o to że jeżeli np przypuszczalnie kupuje niech to bedzie na XTB rope i nie zamykam jej przez 3 miesiace to jakie opłaty bedą mi naliczać i co jaki czas??Czy ze sprzedażą też beda mi naliczać jakies opłaty???Chodzi mi o inwesytowanie długoterminowe jak to wygląda i którry broker wypada w tym najlepiej.z góry dzięki za odpowiedz
Teoretycznie tylko swap dzienny... no i rolowanie z regułu raz na miesiąc (z zastzreżeniami). Na XTB http://www.xtb.pl/strona.php?p=525 w skrócie raz na miesiąc przy pozycji długiej 0.1 lota -260pips na dziś ok.1k5 PLN na minus do swapu niby z korekta kursu, ale to zależy co się stanie dalej... kurs pójdzie swoja drogą, a swap zostaje... to tylko tak w skrócie reszta do poczytania....
Ja tez mam otwarte pozycje i jak na razie podgladam na Oandzie czy jest wtopa czy jeszcze nie. Ale i tak nic nie moge zrobic. Pozdr.ART_11 pisze:U mnie to samo. U providera i na Business Everywhere się nie łączy. Strona xtb też się nie aktualizuje. Chyba mają wtopę. Ja pewnie tez bo transakcja otwarta.
Pozdrawiam