XTB
nie, no nie moge....Memento pisze:no nie żeby jeszcze za to płacić- byłem i jak na to patrze z perspektywy czasu to głównie podstawy...
co ciekawe jakoś specjalnie nie przekonywali do siebie, mówili żeby się dużo edukować - tez to zrobiłem - znalazłem info o nich
co to jest w ogole za podejscie ???
ktos oferuje szkolenie, a slyszalem tu calkiem duzo pozytywnych opinii na temat tych szkolen, w sumie wcale nie zdziwiloby mnie, gdyby za szkolenia kazali sobie placic - bo wiedza kosztuje.
czasem bardzo grube pieniadze.
xtb - oferuje ja za darmo - ok - moze podstawy - ale oferuje.
wiec nie rozumiem tego:
moze powinni cie prosic zebys laskawie przyszedl na szkolenie, zajechac po ciebie limuzyna, dac obiad, zrobic loda i moze jeszcze zwrocic za stracony czas ?"no nie zeby jeszcze za to placic"
osobiscie NIE LUBIE XTB i nie handluje u nich - ale kurcze, bez przesady....
CoVal- troche masz racje.Bylem kiedys z ciekawosci na takim szkoleniu.To nie jest szkolenie tylko prezentacja firmy XTB.Ogolnie mowiac reklama.Dlatego nie pobieraja oplat tylko kawa poczestowali i ciasteczkami.Caly ten program prezentacji jest na ich stronie www.xtb.pl czyli jak dziala platforma jak skladac zlecenia troche analizy tech. troche o opcjach.Na stronie to wszystko znajdziesz i spokojnie przeczytasz na tej prezentacji niestety co chwile ktos przerywa i pyta /nie brakuje pytan na poziomie przedszkola/
Jezeli ktos ma czas to czemu nie skorzystac ale nie obiecujcie sobie podniesienia poziomu swojej wiedzy.
W luznej rozmowie z p.Sliwa i /nazwiska nie pamietam/ drugim gosciem pytalem o prawdziwe szkolenia np.prowadzone przez p.Danielewicza itp otrzymalem odpowiedz z ktorej sie domyslilem ze im glownie chodzi o pozyskanie nowych dawcow kapitalu.
ROBTA CO CHCETA
Jezeli ktos ma czas to czemu nie skorzystac ale nie obiecujcie sobie podniesienia poziomu swojej wiedzy.
W luznej rozmowie z p.Sliwa i /nazwiska nie pamietam/ drugim gosciem pytalem o prawdziwe szkolenia np.prowadzone przez p.Danielewicza itp otrzymalem odpowiedz z ktorej sie domyslilem ze im glownie chodzi o pozyskanie nowych dawcow kapitalu.
ROBTA CO CHCETA
- hamilton11
- Stały bywalec
Ja takze bylem ze dwa lata temu na takim szkoleniu,nie liczylem na wiele chcialem zobaczyc tez tak z ciekawosci jak co i gdzie.Ogolnie kulturka kawka ciastko,i mile pogawedki sluchaczy z prowadzacym.Ale od strony analizy technicznej no to lipa,ale to moze zalezy od prowadzacego.Chetnie bym jeszcze raz poszedl na takie spotkanie,mozna sie trochu posmiac i napchac ciastkami. 

Już Jesteś inteligentny jak wiesz .że jest ktoś inteligentniejszy od Ciebie.