XTB

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
47
34%
Poza paroma minusami są ok
31
22%
Przeciętny
28
20%
Mają wiele wad
7
5%
Stanowczo odradzam
26
19%

Liczba głosów: 139

Khornes
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Khornes »

Szkolenia przez nich organizowane są całkowicie darmowe.

XTB - Online Trading
Sprawdź najnowszą ofertę X-Trade Brokers
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny
Awatar użytkownika
Memento
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Memento »

no nie żeby jeszcze za to płacić :!: - byłem i jak na to patrze z perspektywy czasu to głównie podstawy...
co ciekawe jakoś specjalnie nie przekonywali do siebie, mówili żeby się dużo edukować - tez to zrobiłem - znalazłem info o nich :twisted:

Jankes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jankes »

Dzięki Memento, zatem jak będzie okazja to się wybiorę ;-).
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...

Awatar użytkownika
CoVal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: CoVal »

Memento pisze:no nie żeby jeszcze za to płacić :!: - byłem i jak na to patrze z perspektywy czasu to głównie podstawy...
co ciekawe jakoś specjalnie nie przekonywali do siebie, mówili żeby się dużo edukować - tez to zrobiłem - znalazłem info o nich :twisted:
nie, no nie moge....

co to jest w ogole za podejscie ???
ktos oferuje szkolenie, a slyszalem tu calkiem duzo pozytywnych opinii na temat tych szkolen, w sumie wcale nie zdziwiloby mnie, gdyby za szkolenia kazali sobie placic - bo wiedza kosztuje.
czasem bardzo grube pieniadze.

xtb - oferuje ja za darmo - ok - moze podstawy - ale oferuje.

wiec nie rozumiem tego:
"no nie zeby jeszcze za to placic"
moze powinni cie prosic zebys laskawie przyszedl na szkolenie, zajechac po ciebie limuzyna, dac obiad, zrobic loda i moze jeszcze zwrocic za stracony czas ?

osobiscie NIE LUBIE XTB i nie handluje u nich - ale kurcze, bez przesady....

Awatar użytkownika
gucio
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: gucio »

CoVal- troche masz racje.Bylem kiedys z ciekawosci na takim szkoleniu.To nie jest szkolenie tylko prezentacja firmy XTB.Ogolnie mowiac reklama.Dlatego nie pobieraja oplat tylko kawa poczestowali i ciasteczkami.Caly ten program prezentacji jest na ich stronie www.xtb.pl czyli jak dziala platforma jak skladac zlecenia troche analizy tech. troche o opcjach.Na stronie to wszystko znajdziesz i spokojnie przeczytasz na tej prezentacji niestety co chwile ktos przerywa i pyta /nie brakuje pytan na poziomie przedszkola/
Jezeli ktos ma czas to czemu nie skorzystac ale nie obiecujcie sobie podniesienia poziomu swojej wiedzy.
W luznej rozmowie z p.Sliwa i /nazwiska nie pamietam/ drugim gosciem pytalem o prawdziwe szkolenia np.prowadzone przez p.Danielewicza itp otrzymalem odpowiedz z ktorej sie domyslilem ze im glownie chodzi o pozyskanie nowych dawcow kapitalu.
ROBTA CO CHCETA

Awatar użytkownika
hamilton11
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: hamilton11 »

Ja takze bylem ze dwa lata temu na takim szkoleniu,nie liczylem na wiele chcialem zobaczyc tez tak z ciekawosci jak co i gdzie.Ogolnie kulturka kawka ciastko,i mile pogawedki sluchaczy z prowadzacym.Ale od strony analizy technicznej no to lipa,ale to moze zalezy od prowadzacego.Chetnie bym jeszcze raz poszedl na takie spotkanie,mozna sie trochu posmiac i napchac ciastkami. :lol:
Już Jesteś inteligentny jak wiesz .że jest ktoś inteligentniejszy od Ciebie.

Bohun767
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Bohun767 »

duze wybicie więc xtb oczywiście nie działa
dobrze ,że mam rachunek ecn
chodź miło by było dziś ich skubnąć
:lol:

Awatar użytkownika
elamika
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: elamika »

Moglby ktos sprawdzic jakie macie dzisiaj spredy na eursek, eurnok? zwiekszyli do 180??

henry
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: henry »

Tak jest 180.

Mi$$$ek

Nieprzeczytany post autor: Mi$$$ek »

Czy na XTB jest coś takiego jak "Constantine" ??

ODPOWIEDZ