XTB

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
47
34%
Poza paroma minusami są ok
31
22%
Przeciętny
28
20%
Mają wiele wad
7
5%
Stanowczo odradzam
26
19%

Liczba głosów: 139

Awatar użytkownika
Mi$iek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Mi$iek »

Czy można od razu wypłacić depozyt ?? Chodzi mi o to że na początku wpłacam 2000 zł i czy mogę od razu wypłacić np. 1000 zł ??

XTB - Online Trading
Sprawdź najnowszą ofertę X-Trade Brokers
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny
litotes
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: litotes »

{quick_reply.LAST_MESSAGE}

Nie robią z tym problemów. Ja od nich wypłaciłem wszystko, a pojakimś czasie wpłaciłem 500 zł i nastepnego dnia wypłaciłem, bez problemów. Rachunek dalej mam czynny.

Awatar użytkownika
Ufc2
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Ufc2 »

Mam takie pytanie na które dokladnej odpowiedzi nie znalazlem w archiwum a sam nie mam pojecia jak to liczyć.Chodzi mi o to że jeżeli np przypuszczalnie kupuje niech to bedzie na XTB rope i nie zamykam jej przez 3 miesiace to jakie opłaty bedą mi naliczać i co jaki czas??Czy ze sprzedażą też beda mi naliczać jakies opłaty???Chodzi mi o inwesytowanie długoterminowe jak to wygląda i którry broker wypada w tym najlepiej.z góry dzięki za odpowiedz

henry
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: henry »

Teoretycznie tylko swap dzienny... no i rolowanie z regułu raz na miesiąc (z zastzreżeniami). Na XTB http://www.xtb.pl/strona.php?p=525 w skrócie raz na miesiąc przy pozycji długiej 0.1 lota -260pips na dziś ok.1k5 PLN na minus do swapu niby z korekta kursu, ale to zależy co się stanie dalej... kurs pójdzie swoja drogą, a swap zostaje... to tylko tak w skrócie reszta do poczytania....

MaxVs
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: MaxVs »

witam. Mam problem Platforma przestała mi działać. czy ktos cos wie na temat jakiejs awarii? Od ok. godz. 00.30. Na dwoch roznych przegladarkach

ART_11
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ART_11 »

U mnie to samo. U providera i na Business Everywhere się nie łączy. Strona xtb też się nie aktualizuje. Chyba mają wtopę. Ja pewnie tez bo transakcja otwarta.
Pozdrawiam

MaxVs
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: MaxVs »

ART_11 pisze:U mnie to samo. U providera i na Business Everywhere się nie łączy. Strona xtb też się nie aktualizuje. Chyba mają wtopę. Ja pewnie tez bo transakcja otwarta.
Pozdrawiam
Ja tez mam otwarte pozycje i jak na razie podgladam na Oandzie czy jest wtopa czy jeszcze nie. Ale i tak nic nie moge zrobic. Pozdr.

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

U mnie też nie działa.

ducall
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ducall »

No chyba ich tam jutro za....... , telefonów nie odbierają .
Macie może jakiś aktualny telefon do składania zleceń telefonicznych?
Ile razy znajdę klucz do sukcesu, to zawsze znajdzie się jakiś dupek co zmieni zamek!

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

a ten 0 22 520 22 86 ?

ODPOWIEDZ