Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
XAB pisze:a tak ogolnie piekny jest swiat bo brakowalo mi szpileczki na usd/pl i strat zadnych niet a 2ski z gory sa i to ja z gorki
a na edku tez juz pieknie blyszczy
cześć
też wszedłem w S na usdpln - jaki obstawiasz zasięg?
najlepsza była by dolna banda klina w okolicach 3,30
pzdr
Ja wszedłem w L
S&P s
ja gram na spadki teraz a przy mojej mocy sss
3,3 to by bylo ze 30 tys zysku wiec az tak ambitny nie jestem by wytrzymac i to trzymac
niestety ja dolarowy byk wiec zaraz zaczne cos wymyslac ze urosnie dolar
na teraz mam 5tke zysku i juz mnie reka swedzi
a w srednim okresie jak nic madrzejszego nie wymysla to dzis mozna zakladac ze 3,3 to moga byc dopiero przedbiegi
Ostatnio zmieniony 22 lut 2018, 17:00 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
majkel79 pisze:Świeżak, szlag by to trafił z tym milionem, musiałbym do providenta się udać po pożyczkę bo za małe depo mam jednak a pozycje z rana zamknięte ale jeszcze prawie 6 stów brakuje do tryumfu
Milion nie zając, nie ucieknie. Nie ma sie co spieszyć. Ja dziś +1000 zarobiłem i TO NIE NA DEMO a na 2 kontraktach Wig20. Powoli do przodu..
-- Dodano: 22 lut 2018, 16:49 --
DAX coś nie chce rosnąć podług Sapiny... ciekawe dlaczego?
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
majkel79 pisze:Świeżak, szlag by to trafił z tym milionem, musiałbym do providenta się udać po pożyczkę bo za małe depo mam jednak a pozycje z rana zamknięte ale jeszcze prawie 6 stów brakuje do tryumfu
Milion nie zając, nie ucieknie. Nie ma sie co spieszyć. Ja dziś +1000 zarobiłem i TO NIE NA DEMO a na 2 kontraktach Wig20. Powoli do przodu..
-- Dodano: 22 lut 2018, 16:49 --
DAX coś nie chce rosnąć podług Sapiny... ciekawe dlaczego?
zgadza się, sp500 jeszcze nie potwierdziło ponownego sygnału short
Świeży łap sp500, fibo 50 nie dało rady zatrzymać więc moze 61,8 ale gwarancji nie daje
ps. to był oczywiście żart
naśladownictwo najczesciej przynosi porażke
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...