Bardzo dobrze. I na tym koncie jedziesz do 1000000 złnavik pisze:41% już przelane na konto !!! bo przej...bym pewnie
DayTrading: Czwartek 22.02.2018
Re: DayTrading: Czwartek 22.02.2018
The only way is up
[img][*][/img]
jadą znowu do góry , i ja z nimi ,
teraz to myśle że wracają tam skąd wczoraj spadli , ale palec na enter jest non stop
TsunamiPL pisze:Bardzo dobrze. I na tym koncie jedziesz do 1000000 złnavik pisze:41% już przelane na konto !!! bo przej...bym pewnie
jadą znowu do góry , i ja z nimi ,
teraz to myśle że wracają tam skąd wczoraj spadli , ale palec na enter jest non stop
Ostatnio zmieniony 22 lut 2018, 16:12 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Z dzikim_75 mamy przeciwstawne pozycje na usd/pln więc się kurs zaklopsował 
The only way is up
w końcu w którąś stronę ruszy
TsunamiPL pisze:Z dzikim_75 mamy przeciwstawne pozycje na usd/pln więc się kurs zaklopsował
edek 1.2390
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
ja gram na spadki teraz a przy mojej mocy sssTsunamiPL pisze:Ja wszedłem w Ldziki_75 pisze:cześćXAB pisze:a tak ogolnie piekny jest swiat bo brakowalo mi szpileczki na usd/pl i strat zadnych niet a 2ski z gory sa i to ja z gorki
a na edku tez juz pieknie blyszczy
też wszedłem w S na usdpln - jaki obstawiasz zasięg?
najlepsza była by dolna banda klina w okolicach 3,30
pzdr
S&P s
3,3 to by bylo ze 30 tys zysku wiec az tak ambitny nie jestem by wytrzymac i to trzymac
niestety ja dolarowy byk wiec zaraz zaczne cos wymyslac ze urosnie dolar
na teraz mam 5tke zysku i juz mnie reka swedzi
a w srednim okresie jak nic madrzejszego nie wymysla to dzis mozna zakladac ze 3,3 to moga byc dopiero przedbiegi
Ostatnio zmieniony 22 lut 2018, 17:00 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Milion nie zając, nie ucieknie. Nie ma sie co spieszyć. Ja dziś +1000 zarobiłem i TO NIE NA DEMO a na 2 kontraktach Wig20. Powoli do przodu..majkel79 pisze:Świeżak, szlag by to trafił z tym milionem, musiałbym do providenta się udać po pożyczkę bo za małe depo mam jednak a pozycje z rana zamknięte ale jeszcze prawie 6 stów brakuje do tryumfu
-- Dodano: 22 lut 2018, 16:49 --
DAX coś nie chce rosnąć podług Sapiny... ciekawe dlaczego?
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Świeżak44 pisze:Milion nie zając, nie ucieknie. Nie ma sie co spieszyć. Ja dziś +1000 zarobiłem i TO NIE NA DEMO a na 2 kontraktach Wig20. Powoli do przodu..majkel79 pisze:Świeżak, szlag by to trafił z tym milionem, musiałbym do providenta się udać po pożyczkę bo za małe depo mam jednak a pozycje z rana zamknięte ale jeszcze prawie 6 stów brakuje do tryumfu
-- Dodano: 22 lut 2018, 16:49 --
DAX coś nie chce rosnąć podług Sapiny... ciekawe dlaczego?
zgadza się, sp500 jeszcze nie potwierdziło ponownego sygnału short
Świeży łap sp500, fibo 50 nie dało rady zatrzymać więc moze 61,8Świeżak44 pisze:Milion nie zając, nie ucieknie. Nie ma sie co spieszyć. Ja dziś +1000 zarobiłem i TO NIE NA DEMO a na 2 kontraktach Wig20. Powoli do przodu..majkel79 pisze:Świeżak, szlag by to trafił z tym milionem, musiałbym do providenta się udać po pożyczkę bo za małe depo mam jednak a pozycje z rana zamknięte ale jeszcze prawie 6 stów brakuje do tryumfu
ps. to był oczywiście żart
naśladownictwo najczesciej przynosi porażke
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...