Brawo, wreszcie wyszedłeś na ulicę z tego świata demo. GratulujęŚwieżak44 pisze:Milion nie zając, nie ucieknie. Nie ma sie co spieszyć. Ja dziś +1000 zarobiłem i TO NIE NA DEMO a na 2 kontraktach Wig20. Powoli do przodu..majkel79 pisze:Świeżak, szlag by to trafił z tym milionem, musiałbym do providenta się udać po pożyczkę bo za małe depo mam jednak a pozycje z rana zamknięte ale jeszcze prawie 6 stów brakuje do tryumfu
-- Dodano: 22 lut 2018, 16:49 --
DAX coś nie chce rosnąć podług Sapiny... ciekawe dlaczego?
DayTrading: Czwartek 22.02.2018
Re: DayTrading: Czwartek 22.02.2018
The only way is up
no to by było na tyle w temacie techniki 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
yeahman pisze:no to by było na tyle w temacie techniki
The only way is up
No, technika nie działa... jak się mierzy nie to co trzeba https://comparic.pl/wp-content/uploads/ ... teoria.gif zobacz gdzie są różowe kreski, z czego jest pomiar zasięgu.yeahman pisze:no to by było na tyle w temacie techniki
-
barabaszek
-rookie- pisze:No, technika nie działa... jak się mierzy nie to co trzeba https://comparic.pl/wp-content/uploads/ ... teoria.gif zobacz gdzie są różowe kreski, z czego jest pomiar zasięgu.yeahman pisze:no to by było na tyle w temacie techniki
Zasięg wybicia z trójkąta w punkt. Co ci sie nie podoba?yeahman pisze:no to by było na tyle w temacie techniki
dax też ladnie ciągnie . dziś mozna było bańke na sp zrobić i na dax też
dax już prawie wrócił na wczorajsze maxy, .... no to czekamy na sp
dax już prawie wrócił na wczorajsze maxy, .... no to czekamy na sp
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
a potem właśnie chodzi stereotyp że technika nie działa...
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
No ale to mam nadzieję na GPW a nie u obskubgrosza broka?Świeżak44 pisze:Milion nie zając, nie ucieknie. Nie ma sie co spieszyć. Ja dziś +1000 zarobiłem i TO NIE NA DEMO a na 2 kontraktach Wig20. Powoli do przodu..majkel79 pisze:Świeżak, szlag by to trafił z tym milionem, musiałbym do providenta się udać po pożyczkę bo za małe depo mam jednak a pozycje z rana zamknięte ale jeszcze prawie 6 stów brakuje do tryumfu
-- Dodano: 22 lut 2018, 16:49 --
DAX coś nie chce rosnąć podług Sapiny... ciekawe dlaczego?
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
-
barabaszek
https://s.tradingview.com/x/9tbzPmQU/ eurusd aktualizacja
gorne ograniczenie kanalu naruszone ale scenariusz nadal mozliwy. W tym momencie bez pozycji.
gorne ograniczenie kanalu naruszone ale scenariusz nadal mozliwy. W tym momencie bez pozycji.
Ostatnio zmieniony 22 lut 2018, 17:38 przez barabaszek, łącznie zmieniany 2 razy.