Bardzo dobrze. I na tym koncie jedziesz do 1000000 złnavik pisze:41% już przelane na konto !!! bo przej...bym pewnie

Bardzo dobrze. I na tym koncie jedziesz do 1000000 złnavik pisze:41% już przelane na konto !!! bo przej...bym pewnie
TsunamiPL pisze:Bardzo dobrze. I na tym koncie jedziesz do 1000000 złnavik pisze:41% już przelane na konto !!! bo przej...bym pewnie
TsunamiPL pisze:Z dzikim_75 mamy przeciwstawne pozycje na usd/pln więc się kurs zaklopsował
ja gram na spadki teraz a przy mojej mocy sssTsunamiPL pisze:Ja wszedłem w Ldziki_75 pisze:cześćXAB pisze:a tak ogolnie piekny jest swiat bo brakowalo mi szpileczki na usd/pl i strat zadnych niet a 2ski z gory sa i to ja z gorki
a na edku tez juz pieknie blyszczy
też wszedłem w S na usdpln - jaki obstawiasz zasięg?
najlepsza była by dolna banda klina w okolicach 3,30
pzdr
S&P s
Milion nie zając, nie ucieknie. Nie ma sie co spieszyć. Ja dziś +1000 zarobiłem i TO NIE NA DEMO a na 2 kontraktach Wig20. Powoli do przodu..majkel79 pisze:Świeżak, szlag by to trafił z tym milionem, musiałbym do providenta się udać po pożyczkę bo za małe depo mam jednak a pozycje z rana zamknięte ale jeszcze prawie 6 stów brakuje do tryumfu
Świeżak44 pisze:Milion nie zając, nie ucieknie. Nie ma sie co spieszyć. Ja dziś +1000 zarobiłem i TO NIE NA DEMO a na 2 kontraktach Wig20. Powoli do przodu..majkel79 pisze:Świeżak, szlag by to trafił z tym milionem, musiałbym do providenta się udać po pożyczkę bo za małe depo mam jednak a pozycje z rana zamknięte ale jeszcze prawie 6 stów brakuje do tryumfu
-- Dodano: 22 lut 2018, 16:49 --
DAX coś nie chce rosnąć podług Sapiny... ciekawe dlaczego?
Świeży łap sp500, fibo 50 nie dało rady zatrzymać więc moze 61,8Świeżak44 pisze:Milion nie zając, nie ucieknie. Nie ma sie co spieszyć. Ja dziś +1000 zarobiłem i TO NIE NA DEMO a na 2 kontraktach Wig20. Powoli do przodu..majkel79 pisze:Świeżak, szlag by to trafił z tym milionem, musiałbym do providenta się udać po pożyczkę bo za małe depo mam jednak a pozycje z rana zamknięte ale jeszcze prawie 6 stów brakuje do tryumfu