DayTrading: Czwartek 18.01.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 19 sty 2018, 00:00

Wzrost
1
8%
Bez zmian
2
15%
Spadek
10
77%

Liczba głosów: 13

woj55
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 18.01.2018

Nieprzeczytany post autor: woj55 »

woj55 pisze:
Poniewaz siedze na kiwi i kangurze od polowy grudnia wiec zglosze swoja uwage. wg.mnie kangur wyjdzie gora! w trakcie tego miesiaca notowan robia na mim wszystko zeby przeczesac elkowiczow (kto obserwowal bezposrednio ostatnie dwa dni to wie) a chyba i takie formacje sa budowane po to aby zniechecic do el. Ciagle uwazam ze czekaja mnie jeszcze b. duze wzrosty A jesli chodzi o moja wypowiedz dyskutowana na forum to powiem ze moglem powiedziec to juz ladne pare lat temu i tez byloby zasadne z moje strony Wiem co to skromnosc i fachowosc i za to ludzi cenie, natomiast jesli ktos buraczy i tylk pozuje na takiego to jest juz gorszy od kazdego zwyklego laika. A juz wpisy typu '"kto mnie zna to wie" "Ci co mnie nie znaja to ja jestem.... itp. eee szkoda komentowac.Moj blad polegal tylko na tym ze nie zignorowalem goscia i za to moge tych dotknietych moim wpisem, przeprosic
Zeby nie bylo to okolice 87-88 , widac ta mozliwosc na tyg . gdzie zblizamy sie do gornej bandy kanalu
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

eur/dol jak piszecie popyt jest na wzrosty
a wg mnie dalej to samo u mnie s i strat zadnych drobny zysk
http://wstaw.org/h/2e2575c12f5/linki/
ta roznica ze ja z gory i ja rzadze :D
taka tam krotka gra zawsze cos zarobic da
http://wstaw.org/h/cce7409508e/linki/
sl na ostatnim szczycie by bylo bezbolesnie :D
Ostatnio zmieniony 18 sty 2018, 14:01 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Tolmon_Nika
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tolmon_Nika »

woj55 pisze:
woj55 pisze:
Kermit pisze: Poniewaz siedze na kiwi i kangurze od polowy grudnia wiec zglosze swoja uwage. wg.mnie kangur wyjdzie gora! w trakcie tego miesiaca notowan robia na mim wszystko zeby przeczesac elkowiczow (kto obserwowal bezposrednio ostatnie dwa dni to wie) a chyba i takie formacje sa budowane po to aby zniechecic do el. Ciagle uwazam ze czekaja mnie jeszcze b. duze wzrosty A jesli chodzi o moja wypowiedz dyskutowana na forum to powiem ze moglem powiedziec to juz ladne pare lat temu i tez byloby zasadne z moje strony Wiem co to skromnosc i fachowosc i za to ludzi cenie, natomiast jesli ktos buraczy i tylk pozuje na takiego to jest juz gorszy od kazdego zwyklego laika. A juz wpisy typu '"kto mnie zna to wie" "Ci co mnie nie znaja to ja jestem.... itp. eee szkoda komentowac.Moj blad polegal tylko na tym ze nie zignorowalem goscia i za to moge tych dotknietych moim wpisem, przeprosic

Zeby nie bylo to okolice 87-88 , widac ta mozliwosc na tyg . gdzie zblizamy sie do gornej bandy kanalu
:564:
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem ;)

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Tolmon_Nika pisze:@ Tomasz !!!
ok.gif
A sirtaki znasz :D

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Niebawem dane z CAD, z reguły idą w jednym kierunku już wcześniej ustalonym. Wyjątkiem był wczorajszy dzień, kiedy rozjechali wykres. Zobaczymy, czy i tym razem pójdą jak zwykle, czy rozciągną. Na teraz, jestem w L z niewielkim stopem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

w kwestii edka dodam tylko że wybity rgr jest negowany dopiero po wyjściu powyzej ramienia...
a tak wogole to edek zniósł 50% wczorajszej dziennej świecy IMO impulsowej - nie zauważyłem żeby ktoś o tym pisał

Wielu pipsów
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

XAB pisze:eur/dol jak piszecie popyt jest na wzrosty
a wg mnie dalej to samo u mnie s i strat zadnych drobny zysk
http://wstaw.org/h/2e2575c12f5/linki/
ta roznica ze ja z gory i ja rzadze :D
taka tam krotka gra zawsze cos zarobic da
http://wstaw.org/h/cce7409508e/linki/
sl na ostatnim szczycie by bylo bezbolesnie :D
takie tam bum plum drobne zyski spokoj wiekszy i luzactwo juz

http://wstaw.org/h/cc67e5fb076/linki/
zawsze dobrze jest na poczatku pograc na male strzaly tak uwazam

Tolmon_Nika
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tolmon_Nika »

Tomasz196407 pisze:
ok.gif
No Ba.....,to rodzaj tańca. ty pewnie też znasz, zwłaszcza że wszyscy znają to jako "Zorba"
:D
Ostatnio zmieniony 18 sty 2018, 14:20 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 1 raz.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem ;)

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Tolmon_Nika pisze:
Tomasz196407 pisze:
ok.gif
No Ba...... ty pewnie też zwłaszcza że wszyscy znają to jako "Zorba"
:D
Nie znam, musisz mnie nauczyć :564:
---------------------------------------------------
Zobacz na wti moze byc tak kanał :?:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 18 sty 2018, 14:22 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.

nemoofx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nemoofx »

Widzę że prognozy z goła inne gram u/j sell po 111.30 i gbp/usd przymierzam się na sell :shock:

Zablokowany