DayTrading: Poniedziałek 18.12.2017
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.12.2017
DAX z tego poziomu co jest albo spanie na 13200, albo poleci na 13415.. Tak mi wychodzi z mojego fibo.
-- Dodano: 18 gru 2017, 22:12 --
Dla mnie to wygląda jednaj jak fałszywe wyjście z konsoli.. Nie wiem dlaczego.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
chciałem się odnieść ale nic nie widzeŚwieżak44 pisze:DAX z tego poziomu co jest albo spanie na 13200, albo poleci na 13415.. Tak mi wychodzi z mojego fibo.

jeny Picasso
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
chcecie pewne zalozenie na edku ktore sie sprawdzi
ok macie
http://wstaw.org/m/2017/12/18/33.png
czerwona czy fioletowa brac wybierac
ja zawsze to powtarzam okres przed swiateczny to cuda na rynku bo 1 grubas zamyka pozycje drugi otwiera i tyle
bo niech mi chocby ktokolwiek ze specow elliota nawet wytlumaczy czemu nie moze pojsc falka fioletowa
co tu zaprzeczy at - nic i nikt
ok macie
http://wstaw.org/m/2017/12/18/33.png
czerwona czy fioletowa brac wybierac

ja zawsze to powtarzam okres przed swiateczny to cuda na rynku bo 1 grubas zamyka pozycje drugi otwiera i tyle
bo niech mi chocby ktokolwiek ze specow elliota nawet wytlumaczy czemu nie moze pojsc falka fioletowa
co tu zaprzeczy at - nic i nikt
Ostatnio zmieniony 18 gru 2017, 22:23 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
XAB pisze:frak pierwszy blad to twoja ocena
a od kiedy to wykres na fx musi sie zawsze ci sprawdzac
i od kiedy to jak masz sygnal chocby kermita to masz napisane ze wzrost masz na 1,19 i to musi byc dzis
piarnie trumpek na twiterze ze dolar za drogi i masz zmiane sygnalu na 2 mce to przyklad
to to masz... twoja ocena to tez błąd i dalej mamy zgaduj zgadula
- fx-technik
- Fanatyk
Będę bardziej konwencjonalny:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
frak---czytaj wyzej watek nawet technik cos podobny poziom rysuje
moje gratki
moje gratki

Ostatnio zmieniony 18 gru 2017, 22:26 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
powiem tak, dax kiedyś spadnie, tylko czy ludziom starczy depo?
-- Dodano: 18 gru 2017, 23:27 --
-- Dodano: 18 gru 2017, 23:27 --
Takie też są kreski Kermita, 50% kiedyś się sprawdza, tylko problem jest taki że jest to czasami po kilku tygodniach, a to nie dt, a to nikt nie ma pieniędzy żeby tak grać dochodowoFraktal pisze:powiem tak, dax kiedyś spadnie, tylko czy ludziom starczy depo?
to ja dodam i mam taka nadzieje ze ty i ja i ci wszyscy stad bedziemy na grubym ssssssssss
a narazie zostawie im 1ske na pozarcie na jutro
a tak swoja droga w ciaguchyba mca no ok 2mce 2gi raz dax nie poszedl odwrotnie do edka i to dla przypomnienia
bo mial zrobic zaleglego mikolaja i tyle

a tak swoja droga w ciaguchyba mca no ok 2mce 2gi raz dax nie poszedl odwrotnie do edka i to dla przypomnienia
Zapewne każdy zna statystyki w stylu 80% graczy na forex traci a jedynie 20% zyskuje.
Tutaj na forum jest podobnie 80% mówi, że do góry to znaczy, że są w błędzie
W 80% przypadków mylą się a gdy znajdą się w tych 20% co mają rację to bardzo kozaczą w stylu: a nie mówiłem, przecież pisałem wcześniej itp.
Panowie i Panie (jeśli jakieś tutaj są) po co się spierać skoro i tak każdy zrobi jak uważa.
Tutaj na forum jest podobnie 80% mówi, że do góry to znaczy, że są w błędzie

W 80% przypadków mylą się a gdy znajdą się w tych 20% co mają rację to bardzo kozaczą w stylu: a nie mówiłem, przecież pisałem wcześniej itp.
Panowie i Panie (jeśli jakieś tutaj są) po co się spierać skoro i tak każdy zrobi jak uważa.
-- Dodano: 18 gru 2017, 23:38 --XAB pisze:to ja dodam i mam taka nadzieje ze ty i ja i ci wszyscy stad bedziemy na grubym ssssssssss
Może macie rację, ale zakładam konto demo, gdzie będę wklejał kreski Kermita. Co tydzień podsumowanie. Każdego miesiąca operatywka z zagrań Kermita. Tylko takie szczegółowe rozliczanie pomoże nam wykluczyć błędy.