złapałeś mnie faktycznie nie pilnujefx-technik pisze:To nie pilnujesz?Jones pisze:u mnie rośnie bo rano miałem zysk a teraz stratafx-technik pisze:Uolaboga!
Coś ten Edek nie chce fruwać...
U mnie spada.
Ciekawe u kogo rośnie?
Nie patrzysz co jest grane i dlaczego?
Patrz na H4 - spada.
DayTrading: Poniedziałek 18.12.2017
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.12.2017
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
- fx-technik
- Fanatyk
Wytłumacz mi dlaczego miałoby tak być?belon pisze:...
Ale szczerze...
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Kermit pisze:zrobili 100 pipsow do gory, więc 40-50% korekty nic nadzwyczajnego. Zamkniecie dnia dopiero pokaże czego można sie spodziewac jutroPan Cogito pisze:Dużo nie spadnie IMO - 1.1760 mżoe być zwrot, czyli do góry.
Kermit, bardzo cenię Twoje kreski, ale mylisz się tak jak każdy inny grający. Choćby DAX, gdzie miało iść na 12500, choćby wiele innych wykresów, które każdego dnia ewaluując zmieniają się w Tobie pożądany wykres. Czasami wstrzelamy się w rgr, ale jakby to bylo takie proste to każdy by zarabiał, wzorując się na twoich kreskach. Są przydane ale zawsze potem jest 50/50 i tylko setki godzin spedzonych na wykresach daje możliwość zrozumienia, jak może się to rozegrać
- fx-technik
- Fanatyk
Dziesiątki tysięcy godzin.Fraktal pisze:... i tylko setki godzin spedzonych na wykresach daje możliwość zrozumienia, jak może się to rozegrać
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
To może ja...fx-technik pisze:Wytłumacz mi dlaczego miałoby tak być?belon pisze:...
Ale szczerze...
No bo jest dzida -chyba widac.

Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Masz racje. Jak przychodzi amerykanski czas to trzeba brac S na edku a jak jestesmy na dole to L.fx-technik pisze:Jeden obserwuje wykresy, a ja zarabiam.
Skoro spada, to ja nie będę nikomu wciskał ciemnoty, że rośnie.
Edek rósł do 16:40 naszego czasu.
...DZIDA zawsze ma rację; kurs się może pomylić - DZIDA nigdy.jkar pisze:To może ja...fx-technik pisze:Wytłumacz mi dlaczego miałoby tak być?belon pisze:...
Ale szczerze...
No bo jest dzida -chyba widac.
pzdr
Ostatnio zmieniony 18 gru 2017, 21:31 przez belon, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
tak bez obrazy bo znowu te same bzdety
co dzisiejszy ruch na edku ma wspolnego z wykresami np kermita czy betona czy innycch
bo pierniczycie jakbyscie nie wiedzieli co to day trading
moze sobie zerknij jeden z drugim z prorokow na minutki wykres i przestancie plesc bzdury
co innego projekcja i czyjes zalozenie co innego czasem rynek
a bo po kiego wala jest chocby SLKA czy myszka
nauczyc sie spece zerkac na wykres w trakcie dnia to nie bedziecie glupot pisac
kto wam napisal ze cos musi byc proste jak drut i jak swieca prosto i do gory
http://wstaw.org/m/2017/12/18/555.png
wczoraj cos tlumaczylem dzis podobne idiotyzmy leca ze ktos zle rysuje
to jeden z drugim wy nie umiecie czytac tego co ktos rysuje i tyle temat
to krna forex a nie przedszkoleeeeeeeeeeeeeee
to tak samo jak technik tlumaczy kiedy wejdz w pozycje a w innych momentach wara od kompa
nie ma takiego madrego ktory by wam wyrysowal jak grac w ciagu 2 czy powiedzmy 3 godz to trzeba ciezka praca
sobie wypracowac a nie liczyc na gotowce
mnie tez rynek zaskoczyl bo liczylem na w gore ale po to masz minutki czy 10min by ewakuowac sie jak idzie nie tak tyle temat brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
co dzisiejszy ruch na edku ma wspolnego z wykresami np kermita czy betona czy innycch
bo pierniczycie jakbyscie nie wiedzieli co to day trading
moze sobie zerknij jeden z drugim z prorokow na minutki wykres i przestancie plesc bzdury
co innego projekcja i czyjes zalozenie co innego czasem rynek
a bo po kiego wala jest chocby SLKA czy myszka
nauczyc sie spece zerkac na wykres w trakcie dnia to nie bedziecie glupot pisac
kto wam napisal ze cos musi byc proste jak drut i jak swieca prosto i do gory
http://wstaw.org/m/2017/12/18/555.png
wczoraj cos tlumaczylem dzis podobne idiotyzmy leca ze ktos zle rysuje
to jeden z drugim wy nie umiecie czytac tego co ktos rysuje i tyle temat
to krna forex a nie przedszkoleeeeeeeeeeeeeee

to tak samo jak technik tlumaczy kiedy wejdz w pozycje a w innych momentach wara od kompa

nie ma takiego madrego ktory by wam wyrysowal jak grac w ciagu 2 czy powiedzmy 3 godz to trzeba ciezka praca
sobie wypracowac a nie liczyc na gotowce
mnie tez rynek zaskoczyl bo liczylem na w gore ale po to masz minutki czy 10min by ewakuowac sie jak idzie nie tak tyle temat brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ostatnio zmieniony 18 gru 2017, 22:02 przez XAB, łącznie zmieniany 4 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora