DayTrading: Wtorek 28.11.2017
Re: DayTrading: Wtorek 28.11.2017
daytrading-poniedzialek-27-11-2017-t296 ... ml#p893270
gbpjpy testuje wsparcie, każda reakcja byków na to wsparcie była coraz słabsza...
gbpjpy testuje wsparcie, każda reakcja byków na to wsparcie była coraz słabsza...
Boże jakie nudy na daxie 

widac zescie wtedy na gieldzie nie grali
bo takich akcji ktore urosly bylo 10-20 a 100 spadlo tysiace procent
a i w tamtych czasach zapalniczke bys kupil za 10 groszy a dzi 2-5 zl
ja jak schodzilem na zawsze z gieldy to moje pko bylo po 4 zeta a teraz to nie wiem co to wogole jest bo chyba kilka razy rzucali duze pakiety pracownikom tez i to z tamtymi akcjami nie ma nic wspolnego pewnie a cena 1....
bo takich akcji ktore urosly bylo 10-20 a 100 spadlo tysiace procent
a i w tamtych czasach zapalniczke bys kupil za 10 groszy a dzi 2-5 zl
ja jak schodzilem na zawsze z gieldy to moje pko bylo po 4 zeta a teraz to nie wiem co to wogole jest bo chyba kilka razy rzucali duze pakiety pracownikom tez i to z tamtymi akcjami nie ma nic wspolnego pewnie a cena 1....
Ostatnio zmieniony 28 lis 2017, 14:16 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Złoto m5,
tp ok 4 dolarów.
tp ok 4 dolarów.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
- F-You Money
- Pasjonat
ale przecież kasa jest na m5, równie duża, a jakby zabrać z wykresu miesięcznego oś czasu i oznaczenie, że to miesięczny, zostawić tylko setki świec, to nikt by się nie zorientował, że to miesięczny, równie dobrze mogłoby to być m5 czy h1...
problem tkwi bardziej w podejściu, i wmawianiu sobie, że tylko długookresowo można zarobić, jak ktoś traci na m5 i nic nie rozróżnia, tak samo straci na tygodniowym, trudno się czasem pogodzić, ale taka jest prawda, czy ktoś to akceptuje czy nie
problem tkwi bardziej w podejściu, i wmawianiu sobie, że tylko długookresowo można zarobić, jak ktoś traci na m5 i nic nie rozróżnia, tak samo straci na tygodniowym, trudno się czasem pogodzić, ale taka jest prawda, czy ktoś to akceptuje czy nie
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Bardzo fajne zagranie uciekłko na rzeźniku.
Jeden z moich ulubionych schematów.
Zgaszenie popytu, przebicie w dół, retest i kontynuacja wybicia.
Rzeźnik m5.
Rzeźnik m5.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
imo cały czas jest szansa, zeby dolaczyc po przebiciu wsparcia trojkata i ew retescie, ale kazdy ma swoja metodeleechang pisze:Bardzo fajne zagranie uciekłko na rzeźniku.
Rzeźnik m5.

Ostatnio zmieniony 28 lis 2017, 14:21 przez barabaszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
technik jestes przy kompie teraz ?
Technik jest zawsze przy kompie w trakcie dnia roboczegoXAB pisze:technik jestes przy kompie teraz ?

The only way is up