DayTrading: Wtorek 28.11.2017
Re: DayTrading: Wtorek 28.11.2017
Tajemnicze i intrygujące te wykresy, kreski, węgorze i odwołania do fragmentów Biblii.
jak coś jest głupie ale działa to znaczy że nie jest głupie ;]barabaszek pisze:Tajemnicze i intrygujące te wykresy, kreski, węgorze i odwołania do fragmentów Biblii.

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Świerzak 44 normalnie Picasso przy tobie się chowa ,taki masz artystyczny bałagan na wykresachŚwieżak44 pisze:Nie , ale kto by tam grął na Edku jak jest DAXPipsKong pisze:Czy tylko ja jestem dzisiaj pro spadkowy na edku ?:OTeraz mogą się trochę odbić. Ogólnie jedziesz pod prąd.
-- Dodano: 28 lis 2017, 12:14 --
Czas na przerwę.. Bez pozycji.

A jak informacja o pozycjonowaniu tradera, nie znajduje odzwierciedlenia we wrzuconym przez niego wykresie, to znaczy, że działa czy nie działa? Jest głupie czy nie jest?PipsKong pisze:jak coś jest głupie ale działa to znaczy że nie jest głupie ;]barabaszek pisze:Tajemnicze i intrygujące te wykresy, kreski, węgorze i odwołania do fragmentów Biblii.
Kabel. Poczekamy na pullback (o ile będzie) i Short z zasięgiem co najmniej do Tp1.
Tp2 wypada na pivocie, ze świecy momentum, która zapoczątkowała ruch wzrostowy ostatni.
Jest duża szansa na powodzenie zagrania S, przy zachowaniu trendu wzrostowego.
Dwa wykresy m5 oraz h1.
Tp2 wypada na pivocie, ze świecy momentum, która zapoczątkowała ruch wzrostowy ostatni.
Dwa wykresy m5 oraz h1.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
Żaba zobacz indeks dolara H4 -lewe ramię ,głowa brak potencjalnie prawego ramienia 

to wtedy oznacza że tradera poniosły emocje ;]barabaszek pisze:A jak informacja o pozycjonowaniu tradera, nie znajduje odzwierciedlenia we wrzuconym przez niego wykresie, to znaczy, że działa czy nie działa? Jest głupie czy nie jest?PipsKong pisze:jak coś jest głupie ale działa to znaczy że nie jest głupie ;]barabaszek pisze:Tajemnicze i intrygujące te wykresy, kreski, węgorze i odwołania do fragmentów Biblii.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
- fx-technik
- Fanatyk
XAB pisze:technik
Post27 lis 2017, 23:52
DAX kierunek 13400.
zastanawia mnie to jak ty wczoraj juz widzisz cos czego ja jeszcze dzis jeszcze nie dostrzegam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Takie wpisy lubie - oszczędzają sporo czasuleechang pisze:Kabel. Poczekamy na pullback (o ile będzie) i Short z zasięgiem co najmniej do Tp1.
Dwa wykresy m5 oraz h1.
Przy okazji ; wybicie na ujku raczej nie będzie większe niż 30 do 40 pips przed wiekszą korekta ponieważ nie było " "niespodziewanego" zejscia w okolice limit buy.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
wg mnie leca na podwojne dnoMERLIN pisze:Żaba zobacz indeks dolara H4 -lewe ramię ,głowa brak potencjalnie prawego ramienia

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora