DayTrading: Wtorek 28.11.2017
Re: DayTrading: Wtorek 28.11.2017
jesli juz wystawiasz SL to lepiej zamknij i co najwyzej drozej odkupisz
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
- fx-technik
- Fanatyk
Członek rządu brytyjskiego twierdzi, że "nie potwierdza" sprawozdania gazety Telegraph odnośnie negocjacji Brexit.Kazimierz S pisze:a co to znaczy po polsku ?barabaszek pisze:BRITISH GOVERNMENT OFFICIAL SAYS DOES "NOT RECOGNISE" TELEGRAPH NEWSPAPER'S ACCOUNT OF BREXIT NEGOTIATIONS
bo nie znam angielskiego
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
doktorek pisze:KERMIT RATYJ NABRALEM LLLL EUR---USD NARYSUJ PLISS
nie pomogą Ci. Tu każdy w takiej sytuacji powie Ci, że sam musisz wiedzieć co grać, taka zachodnia poprawność polityczna
-- Dodano: 29 lis 2017, 00:35 --
co Ty robisz, że tak po nocy jeździsz?navik pisze:Ja zacisnąłem zeby i co tylko tam miałem do zaciśnięcia, ustawiłem sl na 147,500 i idę spać . Zaglądnę o 2ej . Dobranoc.
- Kazimierz S
- Pasjonat
Dziękuję Waszmości.fx-technik pisze:Członek rządu brytyjskiego twierdzi, że "nie potwierdza" sprawozdania gazety Telegraph odnośnie negocjacji Brexit.Kazimierz S pisze:a co to znaczy po polsku ?barabaszek pisze:BRITISH GOVERNMENT OFFICIAL SAYS DOES "NOT RECOGNISE" TELEGRAPH NEWSPAPER'S ACCOUNT OF BREXIT NEGOTIATIONS
bo nie znam angielskiego
Miód kupuj tylko Polski.