DayTrading: Piątek 27.10.2017
Re: DayTrading: Piątek 27.10.2017
WTI RGR "odpalony" (30 pipsów w dół i pewnie UP do 53,60$ może max 53.80)
@Merlin
Jak widzisz Gold-a?
co sądzisz o tym układzie?
@Merlin
Jak widzisz Gold-a?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- fx-technik
- Fanatyk
Ale, QWA, sałatki szkoda!Tolmonnika pisze:hm....fx-technik pisze:Tol, wczoraj nie chciałem wychodzić przed szereg, ale wierzyłem, że masz BE+ zabezpieczone.
Mnie by było szkoda tych pipsów, co je miałeś na liczniku.
Pokazywałem ci, że powinieneś być w Long.
Tam jeszcze byłeś spooro do przodu.
zabezpieczona jest zawsze![]()
jako długodystansowieć (byle by nie na minusie) strata 40 -60 pip jest wliczona więc...to tylko mniej depo
po prostu wczoraj zgodnie z moimi wskaźnikami powinien zjechać 100-150 pip
rynek zrobił to w drugą stronę..... tak bywa

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p884751_Kerad_ pisze:WTI RGR "odpalony" (30 pipsów w dół i pewnie UP do 53,60$ może max 53.80)
@Merlin
Jak widzisz Gold-a?
We wrześniu opisywałem złoto, srebro, pary z antypodów. Wszystko się sprawdza.
Z tego co tam narysowałem to cel 1237.
-
- Fanatyk
Tolmonnika mam nadzieje że sie nie obraziłeś,- chciałem tez byc dobrze zrozumianyTolmonnika pisze:@Tomasz....![]()
a kiedys sam mi wytykałes że pisze o niezamieszczaniu swoich pozycji
tak zrobię to był ostatni raz
zrobił dax jakis ruch(b. duży)-dlatego celowym by było aby teraz co ważne "zaopatrzyc sie w wiedze" co dalej
aby to skutkowało wynikiem w trejdingu,
dlatego co mi z tego kto podaje jednostkowy swój wynik jak zobrazowany wynik - może 10 kolejnych bądź zestawienie miesieczne daje obraz np stratny. Nie neguje w ten sposób to ze ktos wstawia swoje pozycje, ale niech to bedzie uczciwe!.
Teraz alternatywa to co Kermit który jest krytykowany tu,
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p887879
Ostatnio zmieniony 27 paź 2017, 12:31 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Maniak
@ fx-technik
Ale, QWA, sałatki szkoda!
[/quote]
Baa...
znasz powiedzenie " co się odwlecze to..........
Ale, QWA, sałatki szkoda!

Baa...

πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

- fx-technik
- Fanatyk
Tol, brakuje ci na wykresach informacj, po prostu.
I to tych najważniejszych! Wolumenowych.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Maniak
Wyrosłem z obrażania się już dawno a krytyka i pokazanie błędów jest wskazaneTomasz196407 pisze:Tolmonnika mam nadzieje że sie nie obraziłeś,- chciałem tez byc dobrze zrozumianyTolmonnika pisze:@Tomasz....![]()
a kiedys sam mi wytykałes że pisze o niezamieszczaniu swoich pozycji
tak zrobię to był ostatni raz
zrobił dax jakis ruch(b. duży)-dlatego celowym by było aby teraz co ważne "zaopatrzyc sie w wiedze" co dalej
aby to skutkowało wynikiem w trejdingu,
dlatego co mi z tego kto podaje jednostkowy swój wynik jak zobrazowany wynik - może 10 kolejnych bądź zestawienie miesieczne daje obraz np stratny. Nie neguje w ten sposób to ze ktos wstawia swoje pozycje, ale niech to bedzie uczciwe!.
Teraz alternatywa to co Kermit który jest krytykowany tu, ....
bez gburnych złośliwości, dlatego krytyka i złośliwość powinna gryźć jak owca nie jak wilk

-- Dodano: 27 paź 2017, 10:37 --
Tak myślisz ....fx-technik pisze:Tol, brakuje ci na wykresach informacj, po prostu.

- fx-technik
- Fanatyk
Tak myślę, skoro się przy S upierałeś tak mocno.
Nawet, gdy Byki zanegowały Niedźwiedzi.Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niczym nie ryzykujesz, ed nie spadnie.Glowa z ramionami jest zbyt symetryczna , taka latwo zauwazalna , czytelna . Nie po otwierali elki powoli tygodniami i niezauwazalnie aby teraz rozpoczac jakies zjazdy.To nielogiczne.Bemowo1 pisze:edek, H4
STOCH - gdzieś tam zaryzykuję L, niestety nie wiem za ile godzin to będzie i na jakim poziomie
-- Dodano: 27 paź 2017, 00:17 --
tygodniowy, co nam pokaże w poniedziałek?
Sympatycznie byłoby zostać na obecnym poziomie
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
-
- Maniak
Ja się nigdy nie upieram wychodzło to z mojego sposobu graniafx-technik pisze:Tak myślę, skoro się przy S upierałeś tak mocno.Nawet, gdy Byki zanegowały Niedźwiedzi.
a niedzwiedzie czy byki to ich problem

moim problemem by nie tracić