Nie rozumiesz co ja piszę i wątpię, żebyś kiedykolwiek zrozumiał.
Nie każdy musi.
EOT
-- Dodano: 30 paź 2017, 00:24 --
No kurde, fuks za fuksem...

Nikt nie rozumie - szczegolnie wykresow.fx-technik pisze:Znowu pudło, Panie Kusus!
Nie rozumiesz co ja piszę i wątpię, żebyś kiedykolwiek zrozumiał.
Nie każdy musi.
EOT
-- Dodano: 30 paź 2017, 00:24 --
No kurde, fuks za fuksem...![]()
Masz swoj swiat i tyle a kazdy kto probuje to zrobic przewala hajs no i co z tego wynika to to ze mimo tego dalej probujesz wszystkim wcisnac to badziewie na forum niewiadomo po co. Jak bede chcial rady to pojde do taty a ty jestes tutaj jednym z wielu "no name'ow" ktorego zdanie jest drugorzedne a jeszcze niewiadomo po co probujesz wszystkich uczyc zamiast wrzucic punkt widzenia i isc na spacer.fx-technik pisze:No to ja jestem pierwszy, który zrozumiał wykres.
Powtórzę: EOT
PS. Pokazywałem, cały proces pokazywałem przez dwa dni.
A wynik mam lepszy niż 60%:
Potrzebujesz to udowodnić.Kusus pisze:Masz swoj swiat i tyle a kazdy kto probuje to zrobic przewala hajs no i co z tego wynika to to ze mimo tego dalej probujesz wszystkim wcisnac to badziewie na forum niewiadomo po co. Jak bede chcial rady to pojde do taty a ty jestes tutaj jednym z wielu "no name'ow" ktorego zdanie jest drugorzedne a jeszcze niewiadomo po co probujesz wszystkich uczyc.fx-technik pisze:No to ja jestem pierwszy, który zrozumiał wykres.
Powtórzę: EOT
PS. Pokazywałem, cały proces pokazywałem przez dwa dni.
A wynik mam lepszy niż 60%: