Bo w Londynie kupują, wczoraj sie opóźniali za innymikolbi123 pisze:Jakieś dane były na g/u co jest grane z tymi spadkami na tej parze ?

Bo w Londynie kupują, wczoraj sie opóźniali za innymikolbi123 pisze:Jakieś dane były na g/u co jest grane z tymi spadkami na tej parze ?
Wiesz, b. sie cieszeTolmonnika pisze:@Tomasz....![]()
a kiedys sam mi wytykałes że pisze o niezamieszczaniu swoich pozycji
tak zrobię to był ostatni raz
rozjechany walcem zostałeś wczorajTolmonnika pisze:By nie być gołosłowny o "rozjechaniu"![]()
EOT
Mr Technikfx-technik pisze:Tol, wczoraj nie chciałem wychodzić przed szereg, ale wierzyłem, że masz BE+ zabezpieczone.
Mnie by było szkoda tych pipsów, co je miałeś na liczniku.
Pokazywałem ci, że powinieneś być w Long.
Tam jeszcze byłeś spooro do przodu.
Może pokażesz swoje zagrania z wczoraj? Chciałbym zobaczyć czy jesteś taki perfekcyjny i nieomylny. Kupiles wtedy czy teraz tak piszesz? Pewnie nie miales pozycji. Teraz zgrywac cwaniaka to kazdy potrafi.fx-technik pisze:Tol, wczoraj nie chciałem wychodzić przed szereg, ale wierzyłem, że masz BE+ zabezpieczone.
Mnie by było szkoda tych pipsów, co je miałeś na liczniku.
Pokazywałem ci, że powinieneś być w Long.
Tam jeszcze byłeś spooro do przodu.
majkel79 pisze:Chętnie bym się spotkał z Wami trejderami na żywo, gdzieś po środku Polski bo nie wiem skąd są tutaj obecni, ale można by było się odważyć i stanąć twarzą w twarz, wymienić poglądy, doświadczenia, dać sobie z liścia po razie jak ma ktoś do kogoś jakieś wąty. Można by było z tego wątku zrobić ciekawą społeczność. Moim zdaniem na takim spotkaniu można wiele zyskać a stracić tylko na dojeździe w jakieś miejsce no i ewentualnie stracić czas. Najlepiej jakaś salka na myślę 10 osób, więcej pewnie by nie było. Co Wy na to? Koszty wynajęcia fajnego miejsca wezmę na siebie
to nie będzie dużo. Oczywiście bez noclegu. Bo to nie żadne szkolenie. Każdy ze swoim lapkiem, ipadem, notbukiem, ultrabukiem, stacjonarnym, ajfonem, samsungiem z czym kolwiek.