PS. Ja pracuję nad metodologią. Zarabianie będzie jak wypracuję metodologię na takie dni jak dzisiaj. Dlaczego tylko 1 wejście, skoro DAx taki łatwy dzisiaj??

Normalnie, po świecy kierunkowej na pullbacku kupiłem.Świeżak44 pisze:Pokażesz gdzie kupiłeś? Dla mnie był piekielnie trudny, bo to tak. Konsolka, wybicie 1-2 sekundy, ale niezbyt wyskokie. Nie złapiesz choćbyś chciał. Potem różnie, albo głęboka korekta, z wycięciem SL, albo nastęna konsolka, ale wsszystko szło do góry. Wybić nie dało rady złapać, więc zarobić można było antytrendowo, na tych korektach. Jak inaczej?
PS. Ja pracuję nad metodologią. Zarabianie będzie jak wypracuję metodologię na takie dni jak dzisiaj. Dlaczego tylko 1 wejście, skoro DAx taki łatwy dzisiaj??
Na pulbacku?? Przed 9.00??? Możesz to powiększyć do M1 i nanieść trejd?fx-technik pisze:Normalnie, po świecy kierunkowej na pullbacku kupiłem.Świeżak44 pisze:Pokażesz gdzie kupiłeś? Dla mnie był piekielnie trudny, bo to tak. Konsolka, wybicie 1-2 sekundy, ale niezbyt wyskokie. Nie złapiesz choćbyś chciał. Potem różnie, albo głęboka korekta, z wycięciem SL, albo nastęna konsolka, ale wsszystko szło do góry. Wybić nie dało rady złapać, więc zarobić można było antytrendowo, na tych korektach. Jak inaczej?