DayTrading: Wtorek 25.07.2017
Re: DayTrading: Wtorek 25.07.2017
A i niech Dadas pokaże wam cos na Real wykresie. Nie ma mowy!:)
- fx-technik
- Fanatyk
Jakiej 9-tej?Świeżak44 pisze:Na pulbacku?? Przed 9.00??? Możesz to powiększyć do M1 i nanieść trejd?fx-technik pisze:Normalnie, po świecy kierunkowej na pullbacku kupiłem.Świeżak44 pisze:Pokażesz gdzie kupiłeś? Dla mnie był piekielnie trudny, bo to tak. Konsolka, wybicie 1-2 sekundy, ale niezbyt wyskokie. Nie złapiesz choćbyś chciał. Potem różnie, albo głęboka korekta, z wycięciem SL, albo nastęna konsolka, ale wsszystko szło do góry. Wybić nie dało rady złapać, więc zarobić można było antytrendowo, na tych korektach. Jak inaczej?
PS. Ja pracuję nad metodologią. Zarabianie będzie jak wypracuję metodologię na takie dni jak dzisiaj. Dlaczego tylko 1 wejście, skoro DAx taki łatwy dzisiaj??
Świeca wybiciowa, wolumenowa to ta niebieska, czyli 9 naszego czasu (10 brokera).
Pullback był na świecy, która się otworzyła o naszej 10-tej.
Do czego mi M1 potrzebna?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2017, 19:42 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Do zameczenia. Realu nie chce ale DSWS promuje na sucho mowiac ze zarabia. Jak juz kazdy po nim jedzie to zmiana nicku i na nowym znowu promocja dswsd4mian7 pisze:A i niech Dadas pokaże wam cos na Real wykresie. Nie ma mowy!:)

A on dalej swoje. Swiezakowi robi wodę z mozgu
-- Dodano: 25 lip 2017, 19:44 --
Dsws to shit. Niby gdzie jest napisane ze rynek ma respektować jakies tam kreski? I dlaczego te a nie tamte. Dsws to pokaże? Nie! Dadas pokaże, ale dopiero po fakcie i po określonym czasie
-- Dodano: 25 lip 2017, 19:46 --
Średnia kroczące wiecej mowi niż te jego fibo
Dsws to shit. Niby gdzie jest napisane ze rynek ma respektować jakies tam kreski? I dlaczego te a nie tamte. Dsws to pokaże? Nie! Dadas pokaże, ale dopiero po fakcie i po określonym czasie
Highend juz zobaczyl ile znaczy DSWS... - 100 kd4mian7 pisze:A on dalej swoje. Swiezakowi robi wodę z mozgu

i dalej publicznie nie chce sie do tego przyznac.
najgorsze jest to ze tym co probuje sprzedawac swoje sygnaly i tym co juz na tym wtopili dalej ida w slad za nim i dalej istnieje grupa fanatykow dadasa ktora twierdzi ze za pomoca fraktali, dsws i fibo da sie rozwalic fx... to nic ze w sumie pare baniek umoczyli

zenada...
Ostatnio zmieniony 25 lip 2017, 19:55 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale Highend jest teraz jego apostołem 
-- Dodano: 25 lip 2017, 19:55 --
Najgorsze jest to jak zaczniesz w cos wierzyć a to nie dziala

-- Dodano: 25 lip 2017, 19:55 --
Najgorsze jest to jak zaczniesz w cos wierzyć a to nie dziala
- F-You Money
- Pasjonat
kreski czy kresek według mnie szuka się w momencie gdy analiza instrumentalna coś pokazuje, raz zadziała wsparcie jako podwójne dno, raz linia kanału czy z kolei FIBO, to tylko kreski, zgadzam się z przedmówcami, pomalowane, żeby ładniej wyglądało.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Dsws to zwykły gadżet. Fajnie wyglada i nic wiecej. Ludzie myślą ze to graal. A ta paplanina ma to wzmocnić. Dla siebie lepiej by zrobili gdyby sami zastanowili sie nad wykresem
Ed na dziennym zawraca na oporze: 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.