fx-emery92 pisze:
Dla mnie jesteś idiotą, oszustem
pozdro

Spekulant PL pisze:
a komentarze to polska cebula co goowno wie i goowwno widziala
Spekulant PL pisze:
webski spier..laj do swojego dzienniczka, prowadzę swój i nie robię gnoju u nikogo (nie mam na to czasu, ani ochoty),
ext3 dnia 24kwietnia były strefy podażowe po 40pkt, dodatkowo rynek wysoko otworzył w nocy, potem spadł o 80pkt
pokażcie swoje wyniki, inaczej jesteście mięsem armatnim dla brokerów i rynku, owcami do strzyżenia, hazardzistami i bezmyślnymi imitacjami inwestorów
webskitrader pisze:
Jeżeli na serio operował byś takimi kwotami na rynku, to jeden błąd i z Twoim charakterem rozpierdzielisz pół chałupy.
Spekulant PL pisze:update
webski, skończ pisać te wypociny i pokaż systematyczność i konsekwencje,
nemoofx pisze:Wszyscy wiedzą że ściemniasz i nie masz tu publiczności. Mięsem armatnim też i ty jesteś i to na pierwszym froncie.
freakout pisze: jesteś tylko mitomanem,
[quote="Spekulant PL"
Prosze o twoje wyniki z dluzszego okresu ponad 2 miesiace. Jesli ich nie masz to zazdroscisz i plujesz jadem jak typowa polska cebula.[/quote]
freakout pisze: jesteś jakimś pryszczatym szczylem któremu rodzice zapomnieli odłączyć neta na czas roku szkolnego i efekt tego jest jaki jest
Spekulant PL pisze:
Myslisz, ze bede komus wlazil w dupe? Dla mnie jestes kims gorszym od trolla-miesem armatnim, ktore idzie na etacik i przegrywa hajs z niego na rynku finansowym. Wynikow wlasnych nie masz, po jaka cholere tu tracisz czas i piszesz te wypociny?
Spekulant PL pisze:
dlatego jesteś największym hipokrytą z tego forum, nie wartym żadnej uwagi
freakout pisze: także do roboty mitomanie - postaraj się bardziej albo znów znajdziesz się ze swoim dzienniczkiem w forumowym śmietniku, czyli tam gdzie Twoje miejsce

Spekulant PL pisze:koleś nieźle odleciał, 10% dziennie-większej głupoty nie czytałem, pokaż te wyniki jak realizujesz te 10%,
takie osoby to najwięksi hipokryci, ponieważ tylko piszą o tradingu, a nie pokazują żadnych wyników
freakout pisze:
no jak nie czytałeś większych głupot skoro codziennie zaglądasz do swojego dziennika i mimowolnie widzisz swoje idiotyczne posty

robiłem lepsze wyniki tyle tylko że nie systematycznie - ot, jednego dnia 17%, drugiego dnia 2%, więc nie ma tu o czym pisać

nie jestem taki gieroj jak Ty że będę sobie fejkowe statementy wklejać - jeszcze nie postradałem rozumu

freakout pisze:
Ty serio jesteś chory

nie zazdroszczę Ci ani jednego złamanego grosza bo Ty jedyne co w życiu masz to pieniądze i to jest w tym wszystkim najsmutniejsze - widać to w każdym Twoim poście

choćbym zarabiał miliony to i tak bym się z tym nie obnosił bo to jest czysty debilizm i jawne kuszenie losu żeby ktoś w końcu zainteresował się Twoimi fejkowymi guldenami

na te statementy to się nawet dziecko nie nabierze - wszędzie 100% skuteczności i ani jednej straty, po prostu cyrk

tak perfidnej manipulacji to ja jeszcze nigdzie nie widziałem i dziwię się że jest tutaj na forum przyzwolenie na to

no ale skoro rajcuje Cię walenie do fejkowych wyników to proszę bardzo - ja tam w to nie wnikam bo każdy lubi co innego

freakout pisze:hehehe bo to ściemniacz jakich mało

gdyby serio nie miał nic do ukrycia to dałby hasło do podglądu konta i po problemie, ale że wyniki ma tylko w Paint'cie to jest jak jest

Spekulant PL pisze:update
Freak to jeszcze dziecko z grzechotką, przy osobach handlujących podobnie do mnie.
freakout pisze:
chłopie, nie wiem z jakiej choinki wielkanocnej się urwałeś, ale ubaw serwujesz mi niebywały

zarzucasz mi brak wyników mimo tego że wrzucam trejdy z 20 pipsami na plus - przecież to też jest wynik

rozminąłeś się z logiką przy urodzeniu czy jak?

uczepiłeś się tych 10% dziennie, a w 2015 roku robiłem po 15% dziennie i nikt się nie czepiał

mięsem armatnim to Ty jesteś bo byle większe pierdnięcie przy Twoim graniu bez SL i na debet u broka oddasz swoje wszystkie dotychczasowe fejkowe zyski

znalazł się cholera Soros forexu i będzie tu udawał guru - wpierw słomę wyjmij z butów a dopiero potem zabieraj się do pisania na forum

Spekulant PL pisze:
Nie pokazałeś żadnych wyników z dłuższego okresu, dlatego jesteś mięsem armatnim. A wybrane zyskowne trade to może pokazywać każdy nieudacznik, wyników nie masz i oszukujesz wszystkich na forum, nie znasz się na zyskownym handlu, bo farmazony w stylu 10% dziennie to marzenia debila.
Spekulant PL pisze:
freak wielkie gooowno wstawił bez Floatu P/L, krzyczy o manipulacjach, a sam jest hipokrytą
webskitrader pisze:
Jakiej konkurencji, Głupcze. Przecież na rynku są tysiące traderów a pewnie jeszcze więcej robotów zawierających codziennie setki tysięcy transakcji. Z kim rywalizujesz? z komputerem? a może z własnym ego?
Zatracasz obraz rzeczywistości pod głupawą maską pseudo-mądrali? Na siłę chcesz wywyższyć siebie wśród ludzi, których nigdy nie zobaczysz na oczy? To znaczy to wiem na pewno, tylko zastanawiam się dlaczego?
Problem z erekcją czy lustrzyca?
Spekulant PL pisze:danbo i webski spierdal.jcie do swoich dzienniczków, traderskie ścier.a bez wyników
webskitrader pisze:
Według mnie zbyt łatwo wyprowadzić Cie z równowagi i jak na tradera jesteś po prostu mentalny cienias.
Spekulant PL pisze:
Nie włażę nikomu w du.e i nie liżę jaj,.c. Ten kto pisze niemerytoryczne wypociny będzie zje.any jak ruska ku.ew w piz.e.
JAREK67 pisze:
Nie przyszło ci do głowy, że to Spekulant jest lamą?
W dodatku dmuchaną, która pluje i gryzie bo widzi, że ludzie nie kupują jej sztuczek. Tylko zanieczyszcza chodnik ta lama.

Spekulant PL pisze: Nie mam najmniejszego szacunku do takich ście.w jak danbo czy webski, typowe pokazy jak wygląda mięso armatnie, hazardziści popier.oleni.
[quote="sardo nunspa" Spekuluję, że Spekulant jest na 75%prawdziwy, a Danbo i Webski są na 60% nieprawdziwi, bo trudno mi sobie wyobrazić takie dziadostwo,jakie oni odwalają.
[[/quote]
Spekulant PL pisze:Takiego jak danbo to wypier.oliłbym na zbity pysk z tego forum po tym hazardzie co pokazuje, traci czas na te tracenie drobnicy.
JAREK67 pisze:
To była metafora.
Albo to stres albo jesteś taki tępy.