entry/close

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
jackub

Re: entry/close

Nieprzeczytany post autor: jackub »

webskitrader pisze:
Spekulant PL pisze:update
11czerwiec
entry/close

...i ponownie widzimy drodzy Państwo wejście na samej górze i wyjście na samym dole.

Akurat to nie jest nie możliwe... i nie jest żadną bajką. Wprawni skalperzy potrafią to robić, nawet mnie leszczowi udają się takie rzeczy... technika zajmowania pozycji przy wyczerpaniu momentów szybkich ruchów , jest trochę inna niż na D1,
przykład z FTSE100 z dzisiaj
Screenshot_1.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

webskitrader
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: webskitrader »

jackub...

Oczywiście, że jest możliwe wejście na samej górze i wyjście na dole.

W końcu w lotka też ludzie wygrywają, prawda?

A tak poważnie to wg mnie jest to mało prawdopodobne. Nikt nie ma szklanej kuli i nikt nie ma narzędzi do przewidywania czy właśnie ruch się skończył czy nie.
Szacunek dla wszystkich próbujących swoich sił na wykresach cenowych :564:

jackub

Nieprzeczytany post autor: jackub »

webskitrader pisze:jackub...

A tak poważnie to wg mnie jest to mało prawdopodobne. Nikt nie ma szklanej kuli i nikt nie ma narzędzi do przewidywania czy właśnie ruch się skończył czy nie.
Nie opiera się to na szczęściu jak sugerujesz, opiera się to odpowiednie wskaźniki i korelacji róznych poziomów oraz np podzielenie pozycji na 3-5 porcji. Czeka się na sytuację. Nie grasz każdego szczytu czy dołka, nie każdy będzie spełniał wymagania. Można krytykowac SpekulantaPL bo jest chamowaty, ale to nie oznacza że wszystko musi być scamem.
A tak poważnie, kula do tego nie jest potrzebna wystarczy money influx, czy inne metody oparte na statystyce.
pojawaia się pytanie stare jak świat, ruchu Browna są haotyczne jak zachowanie ceny a jednak trendy istnieją.. jakim cudem?

Awatar użytkownika
Spekulant PL
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Spekulant PL »

update
11lipiec
entry/close
akumulacja kapitału w strefie
zarobiony
Wszyscy poza mną to mięso armatnie w temacie rynków finansowych. Nie zgadzasz się z tym??? Pokaż w takim razie własne wyniki.

Awatar użytkownika
Spekulant PL
Gaduła
Gaduła

jackub pisze:
webskitrader pisze:jackub...

Nie opiera się to na szczęściu jak sugerujesz, opiera się to odpowiednie wskaźniki i korelacji róznych poziomów oraz np podzielenie pozycji na 3-5 porcji. Czeka się na sytuację. Nie grasz każdego szczytu czy dołka, nie każdy będzie spełniał wymagania. Można krytykowac SpekulantaPL bo jest chamowaty, ale to nie oznacza że wszystko musi być scamem.
A tak poważnie, kula do tego nie jest potrzebna wystarczy money influx, czy inne metody oparte na statystyce.
pojawaia się pytanie stare jak świat, ruchu Browna są haotyczne jak zachowanie ceny a jednak trendy istnieją.. jakim cudem?
oczywiście, że system musi być zyskowny w danym okresie czasu, dlatego mam 3 systemy i ciągle monitoruję ich skuteczność, efektywność, poziomy DD i inne cechy, a zlecenie było ustawione wcześniej na danym poziomie ze stałym TP
Wszyscy poza mną to mięso armatnie w temacie rynków finansowych. Nie zgadzasz się z tym??? Pokaż w takim razie własne wyniki.

Awatar użytkownika
Spekulant PL
Gaduła
Gaduła

entry short

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Spekulant PL pisze:
JAREK67 pisze: ludzie nie kupują jej sztuczek.
Nic tu nie sprzedaje. Pojeba.o ci się,
To była metafora. :roll:
Albo to stres albo jesteś taki tępy.

Awatar użytkownika
Administrator
Admin
Admin

Nieprzeczytany post autor: Administrator »

Spekulant PL dostał właśnie bana za wielokrotne obrażanie innych użytkowników forum.

Przeglądam także inne zgłoszenia w tym temacie - niestety z opóźnieniem z powodu sezonu urlopowego. Każdy kto nie stosuje się do naszego regulaminu i obraża innych użytkowników, dodatkowo nie wnosząc przy tym żadnej konstruktywnej krytyki będzie karany.

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

freakout pisze:
Spekulant PL pisze:Nie chcesz to nie czytaj, po co zgłaszasz? I tak będę zakładał nowy wątek jeśli mi znowu zazdrosny admin czy moderator usunie obecny. Dołączę poprzednie wyniki do archiwum i będę publikował kolejne entry/close. Pokazałem nawet kilka dni z prawie wszystkimi transakcjami.
jak dostaniesz bana to sobie co najwyżej dzienniczek ucznia założysz :d

wrzucaj normalne screeny gdzie widać moment otwarcia transakcji, moment zamknięcia, no i przede wszystkim data ma być widoczna - takie pierdoły jak wolumen i zyski możesz sobie ukrywać, ale bez reszty jesteś tylko mitomanem, bez względu na to czego byś tu nie wklejał ;) dla mnie Twój statement to jest 15 minut roboty w dowolnym programie graficznym i też mogę zgrywać forexowego guru - pytanie tylko po co?
no i chyba mi się proroctwo sprawdziło :d

Awatar użytkownika
sardo nunspa
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sardo nunspa »

fx-emery92 pisze: Dla mnie jesteś idiotą, oszustem
pozdro :D :D
Spekulant PL pisze: a komentarze to polska cebula co goowno wie i goowwno widziala
Spekulant PL pisze: webski spier..laj do swojego dzienniczka, prowadzę swój i nie robię gnoju u nikogo (nie mam na to czasu, ani ochoty),
ext3 dnia 24kwietnia były strefy podażowe po 40pkt, dodatkowo rynek wysoko otworzył w nocy, potem spadł o 80pkt
pokażcie swoje wyniki, inaczej jesteście mięsem armatnim dla brokerów i rynku, owcami do strzyżenia, hazardzistami i bezmyślnymi imitacjami inwestorów
webskitrader pisze: Jeżeli na serio operował byś takimi kwotami na rynku, to jeden błąd i z Twoim charakterem rozpierdzielisz pół chałupy.
webski, skończ pisać te wypociny i pokaż systematyczność i konsekwencje,
nemoofx pisze:Wszyscy wiedzą że ściemniasz i nie masz tu publiczności. Mięsem armatnim też i ty jesteś i to na pierwszym froncie.
freakout pisze: jesteś tylko mitomanem,
[quote="Spekulant PL"
Prosze o twoje wyniki z dluzszego okresu ponad 2 miesiace. Jesli ich nie masz to zazdroscisz i plujesz jadem jak typowa polska cebula.[/quote]
freakout pisze: jesteś jakimś pryszczatym szczylem któremu rodzice zapomnieli odłączyć neta na czas roku szkolnego i efekt tego jest jaki jest ;)
Spekulant PL pisze: Myslisz, ze bede komus wlazil w dupe? Dla mnie jestes kims gorszym od trolla-miesem armatnim, ktore idzie na etacik i przegrywa hajs z niego na rynku finansowym. Wynikow wlasnych nie masz, po jaka cholere tu tracisz czas i piszesz te wypociny?
Spekulant PL pisze: dlatego jesteś największym hipokrytą z tego forum, nie wartym żadnej uwagi
freakout pisze: także do roboty mitomanie - postaraj się bardziej albo znów znajdziesz się ze swoim dzienniczkiem w forumowym śmietniku, czyli tam gdzie Twoje miejsce :d
Spekulant PL pisze:koleś nieźle odleciał, 10% dziennie-większej głupoty nie czytałem, pokaż te wyniki jak realizujesz te 10%,
takie osoby to najwięksi hipokryci, ponieważ tylko piszą o tradingu, a nie pokazują żadnych wyników
freakout pisze: no jak nie czytałeś większych głupot skoro codziennie zaglądasz do swojego dziennika i mimowolnie widzisz swoje idiotyczne posty :d robiłem lepsze wyniki tyle tylko że nie systematycznie - ot, jednego dnia 17%, drugiego dnia 2%, więc nie ma tu o czym pisać :) nie jestem taki gieroj jak Ty że będę sobie fejkowe statementy wklejać - jeszcze nie postradałem rozumu :P
freakout pisze: Ty serio jesteś chory :d nie zazdroszczę Ci ani jednego złamanego grosza bo Ty jedyne co w życiu masz to pieniądze i to jest w tym wszystkim najsmutniejsze - widać to w każdym Twoim poście :) choćbym zarabiał miliony to i tak bym się z tym nie obnosił bo to jest czysty debilizm i jawne kuszenie losu żeby ktoś w końcu zainteresował się Twoimi fejkowymi guldenami ;) na te statementy to się nawet dziecko nie nabierze - wszędzie 100% skuteczności i ani jednej straty, po prostu cyrk :lol: tak perfidnej manipulacji to ja jeszcze nigdzie nie widziałem i dziwię się że jest tutaj na forum przyzwolenie na to :) no ale skoro rajcuje Cię walenie do fejkowych wyników to proszę bardzo - ja tam w to nie wnikam bo każdy lubi co innego :d
freakout pisze:hehehe bo to ściemniacz jakich mało ;) gdyby serio nie miał nic do ukrycia to dałby hasło do podglądu konta i po problemie, ale że wyniki ma tylko w Paint'cie to jest jak jest :d
Freak to jeszcze dziecko z grzechotką, przy osobach handlujących podobnie do mnie.
freakout pisze: chłopie, nie wiem z jakiej choinki wielkanocnej się urwałeś, ale ubaw serwujesz mi niebywały :d zarzucasz mi brak wyników mimo tego że wrzucam trejdy z 20 pipsami na plus - przecież to też jest wynik :D rozminąłeś się z logiką przy urodzeniu czy jak? :d uczepiłeś się tych 10% dziennie, a w 2015 roku robiłem po 15% dziennie i nikt się nie czepiał :P mięsem armatnim to Ty jesteś bo byle większe pierdnięcie przy Twoim graniu bez SL i na debet u broka oddasz swoje wszystkie dotychczasowe fejkowe zyski :lol: znalazł się cholera Soros forexu i będzie tu udawał guru - wpierw słomę wyjmij z butów a dopiero potem zabieraj się do pisania na forum :lol:
Spekulant PL pisze: Nie pokazałeś żadnych wyników z dłuższego okresu, dlatego jesteś mięsem armatnim. A wybrane zyskowne trade to może pokazywać każdy nieudacznik, wyników nie masz i oszukujesz wszystkich na forum, nie znasz się na zyskownym handlu, bo farmazony w stylu 10% dziennie to marzenia debila.
Spekulant PL pisze: freak wielkie gooowno wstawił bez Floatu P/L, krzyczy o manipulacjach, a sam jest hipokrytą
webskitrader pisze: Jakiej konkurencji, Głupcze. Przecież na rynku są tysiące traderów a pewnie jeszcze więcej robotów zawierających codziennie setki tysięcy transakcji. Z kim rywalizujesz? z komputerem? a może z własnym ego?

Zatracasz obraz rzeczywistości pod głupawą maską pseudo-mądrali? Na siłę chcesz wywyższyć siebie wśród ludzi, których nigdy nie zobaczysz na oczy? To znaczy to wiem na pewno, tylko zastanawiam się dlaczego?
Problem z erekcją czy lustrzyca?
Spekulant PL pisze:danbo i webski spierdal.jcie do swoich dzienniczków, traderskie ścier.a bez wyników
webskitrader pisze: Według mnie zbyt łatwo wyprowadzić Cie z równowagi i jak na tradera jesteś po prostu mentalny cienias.
Spekulant PL pisze: Nie włażę nikomu w du.e i nie liżę jaj,.c. Ten kto pisze niemerytoryczne wypociny będzie zje.any jak ruska ku.ew w piz.e.
JAREK67 pisze: Nie przyszło ci do głowy, że to Spekulant jest lamą?
W dodatku dmuchaną, która pluje i gryzie bo widzi, że ludzie nie kupują jej sztuczek. Tylko zanieczyszcza chodnik ta lama. :?
Spekulant PL pisze: Nie mam najmniejszego szacunku do takich ście.w jak danbo czy webski, typowe pokazy jak wygląda mięso armatnie, hazardziści popier.oleni.
[quote="sardo nunspa" Spekuluję, że Spekulant jest na 75%prawdziwy, a Danbo i Webski są na 60% nieprawdziwi, bo trudno mi sobie wyobrazić takie dziadostwo,jakie oni odwalają.
[[/quote]
Spekulant PL pisze:Takiego jak danbo to wypier.oliłbym na zbity pysk z tego forum po tym hazardzie co pokazuje, traci czas na te tracenie drobnicy.
JAREK67 pisze: To była metafora. :roll:
Albo to stres albo jesteś taki tępy.
Obrazek

ODPOWIEDZ