DayTrading: Piątek 21.04.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 22 kwie 2017, 00:00

Wzrost
3
50%
Bez zmian
2
33%
Spadek
1
17%

Liczba głosów: 6

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 21.04.2017

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Powiem tak będzie ostro. Kto będzie mega uwalony, ale będzie miał wielkie depo, to warto pamiętać, że będzie też II runda i ewentualnie referendum np w sprawie Euro we Francji. Także nie dać się zwieść tekstom po I rundzie, że to koniec UE i Euro.

-- Dodano: ndz 23-04-2017, 20:06 --

Le Pen 24,2%
Macron 21,4%
The only way is up

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

TsunamiPL pisze:Powiem tak będzie ostro. Kto będzie mega uwalony, ale będzie miał wielkie depo, to warto pamiętać, że będzie też II runda i ewentualnie referendum np w sprawie Euro we Francji. Także nie dać się zwieść tekstom po I rundzie, że to koniec UE i Euro.
Ale do momentu ogłoszenia prezydenta Francji żyjemy w niepewności, a jak jest niepewność to niech żyje dolar

pik
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pik »

TsunamiPL pisze:Powiem tak będzie ostro. Kto będzie mega uwalony, ale będzie miał wielkie depo, to warto pamiętać, że będzie też II runda i ewentualnie referendum np w sprawie Euro we Francji. Także nie dać się zwieść tekstom po I rundzie, że to koniec UE i Euro.
Chyba nikt nie liczy na wygraną Le Pen. Musiałaby mieć przynajmniej 40% w pierwszej turze, żeby myśleć o wygranej. W zasadzie z punktu widzenia Francji każdy kandydat był zły. Teraz pozostaje kwestia tego, jak dużo paliwa dostarczy ta wygrana i kiedy zacznie się mówić o realnych problemach w UE, bo wiadomo, że przed wyborami trzeba było wyciszyć niewygodne tematy. Do tego cały czas w powietrzu wisi temat Korei Północnej. Jedyne czego można być pewnym w tej sytuacji to duża zmienność, co dla kogoś z dużym depozytem, samo w sobie, jest pozytywną informacją.

Cod17
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Cod17 »

Kiedy beda znane oficjalne wyniki z Francji ?

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Na razie:
Le Pen 24,9%
Macron 21.1%

Kiedy oficjalne jeszcze nie wiem.
The only way is up

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

a jakie to ma znaczenie? 7 maja druga tura i będzie tam Macron i Le Pen.
Mówią, że Macron wygra..... dlatego wygra Le Pen i będzie FREXIT.

btw ciekawostka paranormalna(?):
- rozmawiałem w środę z takim gościem apropo wygranej w Lotto... że ja ustawię liczby tylko jak mi się przyśnią.
Zasnąłem i o drugiej w nocy niestety się obudziłem (nieważne dlaczego) i już nie spałem. W głowie kołatało mi się "22".
następnego dnia (czwartek) powiedziałem mu, że nie znam liczb - ale na pewno będzie 22. (świadka mam na to).
w sobotnim losowaniu lotto pierwsza liczba to było 22.....
Zwariowałem :twisted: :d
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
krzychu3_1989
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krzychu3_1989 »

oczywiście w POlskich mediach znowu pokazuje się sondaże gdzie Le Pen zajmuje drugie miejsce
jak tak lewactwo będzie kombinować i manipulować nie skończy to się dobrze w całej europie

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

pik pisze:
Chyba nikt nie liczy na wygraną Le Pen. Musiałaby mieć przynajmniej 40% w pierwszej turze, żeby myśleć o wygranej.
Guzik prawda.

II tura wyborów - zaczynamy zabawę od początku, nikt nie będzie zwracał uwagi na wyniki historyczne.
Jeszcze ekstremiści od Le Pen zrobią kilka ataków mówiąc, że to islamiści i prezydentem będzie Le Pen

-- Dodano: 23 kwie 2017, 20:33 --
highend pisze: w sobotnim losowaniu lotto pierwsza liczba to było 22.....
Zwariowałem :twisted: :d
Może twoim przeznaczeniem jest totolotek, a nie FX :roll:

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Ostatnie dane.
Le Pen 25,2%
Macron 21.1%

Dobra idę się zderzmnąć, bo wczoraj byłem na weselu, a do otwarcia rynku jeszcze 2,5h.
The only way is up

pik
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pik »

Bemowo1 pisze:
pik pisze:
Chyba nikt nie liczy na wygraną Le Pen. Musiałaby mieć przynajmniej 40% w pierwszej turze, żeby myśleć o wygranej.
Guzik prawda.

II tura wyborów - zaczynamy zabawę od początku, nikt nie będzie zwracał uwagi na wyniki historyczne.
Jeszcze ekstremiści od Le Pen zrobią kilka ataków mówiąc, że to islamiści i prezydentem będzie Le Pen
Zobaczysz, jak teraz wszyscy będą popierać Macrona, bo wiedzą, że Le Pen jest zagrożeniem, dla każdego z nich. To tak, jak w Polsce PIS zjednoczył Nowoczesną i SLD, choć teoretycznie to przeciwne bieguny, których nic nie łączy. Frekwencja też była bardzo duża, więc nie ma co liczyć, że pojawi się dużo nowych głosów.

Zablokowany