DayTrading: Piątek 21.04.2017
Re: DayTrading: Piątek 21.04.2017
Powiem tak będzie ostro. Kto będzie mega uwalony, ale będzie miał wielkie depo, to warto pamiętać, że będzie też II runda i ewentualnie referendum np w sprawie Euro we Francji. Także nie dać się zwieść tekstom po I rundzie, że to koniec UE i Euro.
-- Dodano: ndz 23-04-2017, 20:06 --
Le Pen 24,2%
Macron 21,4%
-- Dodano: ndz 23-04-2017, 20:06 --
Le Pen 24,2%
Macron 21,4%
The only way is up
Ale do momentu ogłoszenia prezydenta Francji żyjemy w niepewności, a jak jest niepewność to niech żyje dolarTsunamiPL pisze:Powiem tak będzie ostro. Kto będzie mega uwalony, ale będzie miał wielkie depo, to warto pamiętać, że będzie też II runda i ewentualnie referendum np w sprawie Euro we Francji. Także nie dać się zwieść tekstom po I rundzie, że to koniec UE i Euro.
Chyba nikt nie liczy na wygraną Le Pen. Musiałaby mieć przynajmniej 40% w pierwszej turze, żeby myśleć o wygranej. W zasadzie z punktu widzenia Francji każdy kandydat był zły. Teraz pozostaje kwestia tego, jak dużo paliwa dostarczy ta wygrana i kiedy zacznie się mówić o realnych problemach w UE, bo wiadomo, że przed wyborami trzeba było wyciszyć niewygodne tematy. Do tego cały czas w powietrzu wisi temat Korei Północnej. Jedyne czego można być pewnym w tej sytuacji to duża zmienność, co dla kogoś z dużym depozytem, samo w sobie, jest pozytywną informacją.TsunamiPL pisze:Powiem tak będzie ostro. Kto będzie mega uwalony, ale będzie miał wielkie depo, to warto pamiętać, że będzie też II runda i ewentualnie referendum np w sprawie Euro we Francji. Także nie dać się zwieść tekstom po I rundzie, że to koniec UE i Euro.
Kiedy beda znane oficjalne wyniki z Francji ?
Na razie:
Le Pen 24,9%
Macron 21.1%
Kiedy oficjalne jeszcze nie wiem.
Le Pen 24,9%
Macron 21.1%
Kiedy oficjalne jeszcze nie wiem.
The only way is up
a jakie to ma znaczenie? 7 maja druga tura i będzie tam Macron i Le Pen.
Mówią, że Macron wygra..... dlatego wygra Le Pen i będzie FREXIT.
btw ciekawostka paranormalna(?):
- rozmawiałem w środę z takim gościem apropo wygranej w Lotto... że ja ustawię liczby tylko jak mi się przyśnią.
Zasnąłem i o drugiej w nocy niestety się obudziłem (nieważne dlaczego) i już nie spałem. W głowie kołatało mi się "22".
następnego dnia (czwartek) powiedziałem mu, że nie znam liczb - ale na pewno będzie 22. (świadka mam na to).
w sobotnim losowaniu lotto pierwsza liczba to było 22.....
Zwariowałem

Mówią, że Macron wygra..... dlatego wygra Le Pen i będzie FREXIT.
btw ciekawostka paranormalna(?):
- rozmawiałem w środę z takim gościem apropo wygranej w Lotto... że ja ustawię liczby tylko jak mi się przyśnią.
Zasnąłem i o drugiej w nocy niestety się obudziłem (nieważne dlaczego) i już nie spałem. W głowie kołatało mi się "22".
następnego dnia (czwartek) powiedziałem mu, że nie znam liczb - ale na pewno będzie 22. (świadka mam na to).
w sobotnim losowaniu lotto pierwsza liczba to było 22.....
Zwariowałem

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- krzychu3_1989
- Pasjonat
oczywiście w POlskich mediach znowu pokazuje się sondaże gdzie Le Pen zajmuje drugie miejsce
jak tak lewactwo będzie kombinować i manipulować nie skończy to się dobrze w całej europie
jak tak lewactwo będzie kombinować i manipulować nie skończy to się dobrze w całej europie
Guzik prawda.pik pisze:Chyba nikt nie liczy na wygraną Le Pen. Musiałaby mieć przynajmniej 40% w pierwszej turze, żeby myśleć o wygranej.TsunamiPL pisze:Powiem tak będzie ostro. Kto będzie mega uwalony, ale będzie miał wielkie depo, to warto pamiętać, że będzie też II runda i ewentualnie referendum np w sprawie Euro we Francji. Także nie dać się zwieść tekstom po I rundzie, że to koniec UE i Euro.
II tura wyborów - zaczynamy zabawę od początku, nikt nie będzie zwracał uwagi na wyniki historyczne.
Jeszcze ekstremiści od Le Pen zrobią kilka ataków mówiąc, że to islamiści i prezydentem będzie Le Pen
-- Dodano: 23 kwie 2017, 20:33 --
Może twoim przeznaczeniem jest totolotek, a nie FXhighend pisze: w sobotnim losowaniu lotto pierwsza liczba to było 22.....
Zwariowałem![]()

Ostatnie dane.
Le Pen 25,2%
Macron 21.1%
Dobra idę się zderzmnąć, bo wczoraj byłem na weselu, a do otwarcia rynku jeszcze 2,5h.
Le Pen 25,2%
Macron 21.1%
Dobra idę się zderzmnąć, bo wczoraj byłem na weselu, a do otwarcia rynku jeszcze 2,5h.
The only way is up
Zobaczysz, jak teraz wszyscy będą popierać Macrona, bo wiedzą, że Le Pen jest zagrożeniem, dla każdego z nich. To tak, jak w Polsce PIS zjednoczył Nowoczesną i SLD, choć teoretycznie to przeciwne bieguny, których nic nie łączy. Frekwencja też była bardzo duża, więc nie ma co liczyć, że pojawi się dużo nowych głosów.Bemowo1 pisze:Guzik prawda.pik pisze:Chyba nikt nie liczy na wygraną Le Pen. Musiałaby mieć przynajmniej 40% w pierwszej turze, żeby myśleć o wygranej.TsunamiPL pisze:Powiem tak będzie ostro. Kto będzie mega uwalony, ale będzie miał wielkie depo, to warto pamiętać, że będzie też II runda i ewentualnie referendum np w sprawie Euro we Francji. Także nie dać się zwieść tekstom po I rundzie, że to koniec UE i Euro.
II tura wyborów - zaczynamy zabawę od początku, nikt nie będzie zwracał uwagi na wyniki historyczne.
Jeszcze ekstremiści od Le Pen zrobią kilka ataków mówiąc, że to islamiści i prezydentem będzie Le Pen