analogicznie wszyscy uczestnicy ostatnich warsztatow zareagowali, dlaczego wawa pomijanamagictrader pisze:Rzucili się na tę Warszawę, mogliby po staremu takie szkolenia też zrobić w Poznaniu.
Chyba do nich maila napiszę, przynajmniej bym miał bliżej.
EFIX POLSKA
- magictrader
- Pasjonat

W takich przypadkach, gdy chce się zamknąć zlecenie "z ręki" po tym jak ustawiło się TP i SL są dwie możliwości:fernando pisze:Moje pierwsze wrażenia z tej platformy to aktywny SL po ręcznym zamknięciu tranzakcji i nieczytelna historia tranzakcji. Dziwi mnie też, że grający przywiązują aż tak dużą wagę do zabezpieczenia depozytu jakby grali gigantycznymi sumami.
1. Klikamy prawym myszy na któreś ze zleceń oczekujących i klikamy "zamień na rynkowe", wtedy drugie oczekujące się dezaktywuje i główne zostaje zamknięte,
2. Klikamy na "CLOSE ALL" wtedy oczekujące się dezaktywują, a główne zostaje zamknięte.
Co do historii to racja, też na początku dziwnie dla mnie wyglądała jak przesiadłem się z MT4, ale i tak najważniejsze jest Equity
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- magictrader
- Pasjonat

Cześć,
ad 1. chyba nie można doładować wirtualnego konta, ale jak przeinstalujesz platformę to będzie ok,
ad 2. jeżeli dobrze zrozumiałem to chodzi o kilka transakcji otwartych na tej samej parze? Jeżeli tak, to cena jest za każdym razem uśredniana i dodawany jest kolejny lot więc pozycje są zamykane i tak od uśrednionej ceny tak jakby się otworzyło pozycję za jednym razem na kilka lotów i zamykało co jakiś czas część pozycji,
ad 3. osobiście jestem bardzo zadowolony z platformy i obsługi klienta zarówno przez GFT jak i przez EFIX.
Dla mnie najważniejsze jest to, że spread nie jest rozszerzany na danych i to, że można stawiać zlecenie TP czy SL o pips od ceny wejścia, bez dziwnych limitów odległości.
Śmiało polecam!
ad 1. chyba nie można doładować wirtualnego konta, ale jak przeinstalujesz platformę to będzie ok,
ad 2. jeżeli dobrze zrozumiałem to chodzi o kilka transakcji otwartych na tej samej parze? Jeżeli tak, to cena jest za każdym razem uśredniana i dodawany jest kolejny lot więc pozycje są zamykane i tak od uśrednionej ceny tak jakby się otworzyło pozycję za jednym razem na kilka lotów i zamykało co jakiś czas część pozycji,
ad 3. osobiście jestem bardzo zadowolony z platformy i obsługi klienta zarówno przez GFT jak i przez EFIX.
Dla mnie najważniejsze jest to, że spread nie jest rozszerzany na danych i to, że można stawiać zlecenie TP czy SL o pips od ceny wejścia, bez dziwnych limitów odległości.
Śmiało polecam!
ad1) niestety nie da się w wyżej wymieniony sposób, chyba, że masz zmienne IP i czyścisz rejestr z danych od platformy. W przeciwnym wypadku wystąpi błąd i koniec. Support w takiej sytuacji wysyła fixa. Jednak najprościej poprosić ich (na gg) o przedłużenie konta (np. o 3 miesiące). Dodatkowo warto ich poprosić o zmianę lotek ze 100000 na 10000, wtedy można bardziej "realnie" ćwiczyć.
tez nie mozecie sie zalogowac do dealbooka??? jest godzina 18 czasu polskiego i przed chwila platforma siadła , wyskakuje mi cos takiego:
" Nie mozna polaczyc sie z systemem. Mozliwe przyczyny:
- Podano niewslasciwy URL
- Firewall/serwer proxy nie dopuszcza do polaczenia
Jeszce pare minut temu wszystko działało
edit: thanx dzacek
edit: thanx dzacek
Ostatnio zmieniony 11 gru 2008, 18:29 przez kingjaxe, łącznie zmieniany 1 raz.
Mnie od paru godzin co jakis czas rozlacza i zalogowac tez sie nie moge. I na demo i na real.kingjaxe pisze:tez nie mozecie sie zalogowac do dealbooka??? jest godzina 18 czasu polskiego i przed chwila platforma siadła , wyskakuje mi cos takiego:
No właśnie mimo najszczerszych chęci przejścia do FXPolska działalność platformy jest nie do przejścia. Często się zawiesza, nawet na szkoleniu dali plamę i nie potrafili jej uruchomić.dzacek pisze:Mnie od paru godzin co jakis czas rozlacza i zalogowac tez sie nie moge. I na demo i na real.kingjaxe pisze:tez nie mozecie sie zalogowac do dealbooka??? jest godzina 18 czasu polskiego i przed chwila platforma siadła , wyskakuje mi cos takiego: