Dobra ja już osobiście kończę dyskusje bo już nie chce mi się ciągnąć tego cały czas.
Według mnie niektórzy mają trochę problemy z logicznym myśleniem.
Dobrze, że wyjaśniło się czym jest kurs 1 MLN - zero pozytywnych opinii, lanie wody, teoretyczne gadanie, bzdury, stosując niektórych rad można wpakować się w długi a nawet skarbówka Cie może ścigać.
Niektórzy bronią go, że ma podane kursy i produkty jak np na kochanku, ale zapominają że Jacek wielokrotnie mówił, że to tylko hobby i korzyść dla nas.. Co z tego, że reklamuje to wszędzie, ale to nie jest jego główny zarobek !! Wysyła jakieś cztery maile na listę mailingową w ciągu tygodnia, że kurs KA jest dostępny i można go kupić z bonusem !! Jaki miły co? Dostajemy bonus "Magnes na Pieniądze" - zamknij oczy a pieniądze same przyjdą.. (pozdrawiam kurs rusz dupę)
Facet otwarcie mówi, że inwestuje w biznesy i ma 600 stron a jedynie o czym możemy się dowiedzieć to kursy, kursy, kursy i jeszcze raz kursy o jakichś seksach, wytryskach. Tu jakiś geniusz zrobiony dla siebie promowany wszędzie (żryj 8 tabletek dziennie).
Ja osobiście nie znam bogatego biznesmena, żeby zajmował się takimi rzeczami, nawet nie znam co by robili jakieś kursy biznesowe..(wyobrażacie se jakiegoś Sołowowa który robi kurs 5 MLN? śmiech na sali ) Co innego jest oczywiście napisanie książki przez praktyka i sprzedawanie jej za 30 zł.
Jego biznesowi koledzy to Adepty, Tulipany (matko...) czyli kompromitacje jedne wielkie.
Strony tego wielkiego biznesmena wyglądają jak z 2001 - wielki człowiek KTÓRY ŚMIAŁO MÓWI, ŻE INTERNETEM ZAJMUJE SIĘ OD POCZĄTKU JEGO ISTNIENIA (BOŻE...). Promnet tak na prawdę istnieje tylko po to, żeby przyjmować regularne płatności za kursy i inne szajsy - nie jest to żadna firma.
Oczywiście tego czego już nie prowadzi czyli "pizzaportal" czy "wycieczki top 3 w Polsce" też nie powie co to było no bo... no bo.. no co? Konkurencja mu się zrobi? Hehe nieno ja nie mogę na prawdę.
Jacek ma świetne życie bo może sobie podróżować często dzięki takim osobom jak np ja (no tak ja też się nabrałem przecież na Kurs 1 MLN..). Prawdopodobnie osiągnie 100 tysięcy subskrypcji i będzie dalej sprzedawał jeszcze większej ilości ludziom rzeczy typu "Bądź Milionerem ", "Myśl jak Bogacz" , "Lepsze niż Geniusz" .
Ludzie na prawdę otwórzcie oczy...
Życzę wam sukcesów i dowidzenia