Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
mix
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Nieprzeczytany post autor: mix »

arq pisze:mix,

Juz podsumowując. Delikwent jest zwykłym kołczem, który się kamufluje, bo wie, że samo pojęcie kołcza jest odpychające. O reszcie zdecydujecie sami. Ja już przestałem tracic na niego czas, mam swój umysł i wiem co mam robić, kogo obserwować i czego się muszę trzymać, zeby iść do przodu.
Ja już dawno się wyleczyłem z tych pięknych historyjek Jacka.
Jego nawet kołczem trudno nazwać.
Gość zachowuje się jakby był pępkiem świata a w rzeczywistości jest zakompleksionym i zagubionym w życiu dużym chłopcem, który pewnie po nocach nie śpi i myśli jak by tu upolować kolejnego frajera, który łyknie każdą jego bajkę za grubą kasę.

Takich krętaczy się ostatnio namnożyło jak grzybów po deszczu...

goro
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: goro »

Czesc :D
Pisze pierwszy raz na tym forum. Od samego poczatku przyglądam się całej dyskusji.
Kupilem kurs od pana Jacka na raty jeszcze w tamtym roku ale mam szczescie (i nieszczescie) ze zaplaciem mu tylko jedna rate z trzech. Oczywiscie zwrotu nie otrzymalem bo juz minal termin. Dla mnie caly ten kurs to jedno wielkie gowno. Technicznie i merytorycznie porazka.
Po glebszej analizie cala otoczka kursu i osoby pana Jacka to jedna wielka tajemnica. Tylko dla wybranych.. Czy tez jestescie w tej szczesliwej 30tce ?
2 osoby mi nie wplacily, wiec jak chcesz, to moge Cie teraz zapisac.
Wsztstko zostalo wyjasnione na tym forum - nie polecam tego kursu!

Co myslicie o tego typu komentarzach pod Jacka filmami?
- Jak to wspaniale, że jestem "nienormalna"! Jak to cudownie, że odżywiam się według niektórych przeciętniaków nienormalnie, bo np. jem owsiankę na śniadanie zamiast białego chleba z szynką; jak to cudownie, że jestem nienormalna, bo pracuję dla siebie, a nie na etacie
- Według moich znajomych też jestem nienormalna, bo równo miesiąc temu rzuciłam etat i otworzyłam własny sklep www. Pomijając moją skromność, tylko w 1 miesiąc zdobyłam tyle pieniędzy co przez 5 mies. pracy na etacie :)
- Podzielę się z Wami historią mojego życia z 6 ostatnich miesięcy. Krótko mówiąc zmieniłem się na lepsze. Na kanał sukces.pl trafiłem przypadkowo poprzez wystąpienie Rafaela w TEDx opowiadającego o marzeniach i ultramaratonie. Od tamtej pory zmieniła się cała masa rzeczy w moim życiu. To wszystko Jacku przez Ciebie! :)
itd...
Pozdrawiam

pab102
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: pab102 »

Co myslicie o tego typu komentarzach pod Jacka filmami?
- Jak to wspaniale, że jestem "nienormalna"! Jak to cudownie, że odżywiam się według niektórych przeciętniaków nienormalnie, bo np. jem owsiankę na śniadanie zamiast białego chleba z szynką; jak to cudownie, że jestem nienormalna, bo pracuję dla siebie, a nie na etacie
- Według moich znajomych też jestem nienormalna, bo równo miesiąc temu rzuciłam etat i otworzyłam własny sklep www. Pomijając moją skromność, tylko w 1 miesiąc zdobyłam tyle pieniędzy co przez 5 mies. pracy na etacie :)
- Podzielę się z Wami historią mojego życia z 6 ostatnich miesięcy. Krótko mówiąc zmieniłem się na lepsze. Na kanał sukces.pl trafiłem przypadkowo poprzez wystąpienie Rafaela w TEDx opowiadającego o marzeniach i ultramaratonie. Od tamtej pory zmieniła się cała masa rzeczy w moim życiu. To wszystko Jacku przez Ciebie! :)
itd...
Pozdrawiam[/quote]

Co myślę ,że temat schodzi na psy. Jak osobą oglądającym kanał sukces.pl zaczęło się powodzić ok nic do tego nie mam. Natomiast szukanie powodu żeby wbić szpile bardziej to już lekka przesada. Temat jest o kursie 1mln a nie o komentarzach pod filmikiem. Niedługo jaki wątek zostanie poruszony ? Którą ręką się podciera?

Kreaster
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kreaster »

O komentarzach już pisałem.

Niektóre konta z 0 subkrybentami, wyglądają jak nowe, a mają polajkowane w profilach kanał sukces, indywidualista i jeszcze jakiś. Przypadek? Takich kont jest kilka.

Inne komentarze za to są zmyślone przez ludzi na potrzebę konkursu, przejażdżki i poznaniem Jacka na żywo.

Zapewne są ludzie to coś tam działają, osiągają, ich życie się zmieniło, motywacja pomogła, tego nie da się wykluczyć.

Podobne komentarze leciały na lubimyczytac pod książkami, czy tam wydawnictwem. Inni też takie rzeczy stosują by lepiej sprzedać produkt z opiniami która jest cenniejsza niż cała reszta.

Pisałem już o tym, że na takich spotkaniach z Grzesiakami czy Tony Robbinów, zatrudnia się aktorów czy tam ludzi którzy jak "kołcz" dojdzie do informacji o jego pakiecie ultra vip, dla tylko 45 osób, to Ci aktorzy lecą się szybko zapisać, a pozostali czyli prawdziwy target klienta pod wpływem emocji też idzie się zapisać widząc, że inni to robią. To są zasady na automtycznych zasadach ludzi itd. Taki marketing można by powiedzieć, że trochę brutalny.

Tak, żeby już nie hejtować na maxa to najlepszy komentarz pod filmikiem tym o byciu nienormalnym to:

Może zamiast nienormalnym to być osobą ponad normą?

Ja wcześniej wkleiłem link z chyba 2x 30 minut wywiadu z Fornalski z IAI System który od 0 doszedł do firmy mająca 45 milionów i zobaczcie jego historię, jak się wypowiada, o czym mówi.

Awatar użytkownika
wtitrader
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: wtitrader »

Podzielę się krótko moją opinią...
Zakupiłem kiedyś 3 kursy: Kod Atrakcyjności Mistrz Motywacji, 1 MLN
Pierwsze 2 kursy podobały mnie się i wyciągnąłem z tego kilka ciekawych rzeczy dla siebie. Co do 1 MLN to totalna porażka... szkoda tych 3 tys.. NIE POLECAM. Lepiej zaryzykować te pieniądze na fx z maksymalnym ryzykiem :) większe prawdopodobieństwo zwrotu kursu :D
Lubię czasami posłuchać jakiejś opowieści, ale nic od tego Pana nie chcę już wiedzieć :)
Podążaj śladami Smart Money
Kupuj, gdy tłum sprzedaje..
Sprzedaj, gdy tłum kupuje..

"Posiądź wiedzę o jednym rynku i wiedz o nim wszystko!"

Simon30
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Simon30 »

Zarejestrowałem się specjalnie, żeby obiektywnie ocenić tekst pochodzący ze strony:
http://www.mistrzmotywacji.pl/blog/o-mnie/
Trzecią firmę, moją własną otworzyłem w 2003r i funkcjonuje ona do dziś. To agencja reklamowa.
Na początku reklamowałem inne firmy, aż zacząłem tworzyć własne serwisy i produkty.
1. Firma PROMNET, wiele razy pisano o niej na tym forum.
Efektem tego było m.in. stworzenie 3 co do wielkości w Polsce internetowego biura podróży.
Stworzyłem też platformę do promocji barów, pizzeri, która była pierwszą tego typu w Polsce.
2. Nie mogę znaleźć informacji jakie to biuro i co to za platforma. Ktoś ma więcej informacji na ten temat?
Później dla przyjemności tworzyłem blogi z moimi zainteresowaniami.
Wyszło tego tyle, że powstały infoprodukty, które są teraz sprzedawane na całym świecie.
W tym momencie głównie zajmuje się ecommerce, sprzedając własne i cudze produkty i usługi na 4 kontynentach.
Obecnie posiadam ponad 600 stron, serwisów, sklepów, platform internetowych.
W 100% moja działalność jest oparta na internecie, dzięki czemu mogę pracować z dowolnego miejsca na świecie, gdzie mam dostęp do internetu.
3. Kilka z jego produktów: Kod Atrakcyjności (2x97zł), kurs 1 mln (3000zł), kurs Rusz dupę (499zł) Kurs Kontroli Wytrysku (97zł), Potenco Libido Shot (6zł), Seks Oralny (37zł), Mistrz Seksu (297zł), Doping Seksualny (37zł), Magnes na kobiety (59zł), Gra wstępna (97zł), Masaż Tantryczny (457zł), Tantra dla kobiet (97zł), Album Pozycje Seksualne (97zł), Seks Oralny dla kobiet (27zł).

Cena zakupu tych wszystkich produktów to około 5000zł. I tu mówimy o rynku w Polsce, ceny w złotówkach. A co jeśli każdy z tych kursów jest przetłumaczony na kilka języków? Angielski, Niemiecki, Hiszpański, Francuski? Może jakieś egzotyczne języki? Wiem, że nie każdy poradnik nadaję się do sprzedaży w danym kraju, ale niektóre rzeczy są niezmienne. Na mnie samym Jacek zarobił ładną sumkę, bo kupiłem od niego 3 lata temu kurs 1 mln (rata 3x 700zł), kod atrakcyjności (2x97) i kurs kontroli wytrysku (97). Czyli ja sam mu dałem zarobić ponad 2000zł.
Więc co jeśli Jacek większość swoich kursów przeniósł na inne rynki, dostosowując tylko cenę? i zamiast zarobić 97zł, zarabia np 50$ ? Polska to stosunkowo biedny kraj i dla nas wydać 3000 zł to mnóstwo pieniędzy, a dla Amerykanina, Niemca, Anglika wydać 1000 dolarów, funtów czy euro to dużo? Odpowiedzcie sobie sami.

Jacek pisze że ma około 600 stron internetowych. Każdy z tych produktów który wymieniłem wyżej ma swoją własną stronę sprzedażową, czyli już jest około 20 stron. Niech każda będzie przetłumaczona na kilka języków, to już się robi ponad 100 stron.

Nie jestem ani za, ani przeciw. Sposobów na zarabianie w internecie jest mnóstwo. Pytacie czemu nie opowiada o swoich wszystkich stronach - może niektóre z nich są na tyle dobrymi niszami, że zarabia na nich mnóstwo pieniędzy i nie chce się tymi sposobami dzielić, żeby te nisze nie stały się dostępne dla wszystkich, bo co to wtedy za nisza...

Kreaster
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kreaster »

wtitrader pisze:jego przyjaciel to jeszcze lepszy asior, nawet nie potrafi złożyć poprawnie zdania :)
Też mnie jego dykcja momentami przeraża, ale on jest w połowie Niemcem.

Zastanawiam się też czy ta jego książka o milierderach, secert bilionare to będzie oparta na faktach czy kałczingowych wymysłach.

robertw
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: robertw »

cyber.com.pl - Jedna z powiązanych stron Jacka. Link można znaleźć w źródle niektórych witryn no i pojawiają się na niej jego reklamy.

Monster11
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Monster11 »

@Simon30

Wiele razy mówił, że Oswiecony Kochanek to jego hobby a nie zarobek...

W internecie nie ma nic o jego portalach a mówi, że ma tego mnóśtwo, że to jest jego główny zarobek a NIE produkty które sprzedaje na sukces pl czy te na kochanku.

// Ta część wypowiedzi została usunięta ze względu na zgłoszenie naruszenia dóbr osobistych przez Pana Jacka Wiśniowskiego (Admin) //

Simon30
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Simon30 »

Wiele razy mówił, że Oswiecony Kochanek to jego hobby a nie zarobek...
W internecie nie ma nic o jego portalach a mówi, że ma tego mnóśtwo, że to jest jego główny zarobek a NIE produkty które sprzedaje na sukces pl czy te na kochanku.

w filmiku pt "Kim jest Jacek Wiśniowski" mówi, że nie podaje co to są za strony, bo bardzo łatwo je skopiować i zacząć zarabiać na tych niszach, a on konkurencji nie potrzebuje.
Trochę prawdy w tym jest, bo zarabianie w internecie rządzi się innymi prawami, niż np. stworzenie marki i sprzedaż fizycznych przedmiotów. Może dlatego milionerzy którzy dorobili się fortuny na sprzedaży "prawdziwych" przedmiotów (Microsoft, Apple, Trefl, Amica, CCC itd.) mówią jak do tego doszli, bo skopiowanie ich i osiągniecie takiego samego wyniku jest już niemożliwe, bo jest to bardzo kosztowne i oni są liderami na rynku.
Może Jacek Wiśniowski zarabia na posiadaniu/sprzedaży domen internetowych? Sama domena sukces.pl podejrzewam, że jest warta mnóstwo pieniędzy. On chyba nawet tego uczy w kursie 1mln, żeby kupować domeny. Kto wie, czy kilkanaście lat temu nie nabył wielu domen po niskich cenach, żeby teraz w czasach bumu internetowego ich nie sprzedawać z wielokrotnym zyskiem...

ODPOWIEDZ