Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Kreaster
Gaduła
Gaduła

Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Post autor: Kreaster »

Niemożliwe nie wiem czy to dobre słowo, są ograniczenia to prawda, ale co raz ktoś dowodzi nowy, że powstaje jakiś gigant, typu facebook. Apple i Jobs z Woźniakiem wcale nie stworzyli wcześniej czegoś wyjątkowego, odnosili wiele porażek, bankrutowali. Z 15 lat temu można było powiedzieć, że Nokia będzie zawsze liderem, a wygryzły ich Samsungi i inne tego typu.

Domeny to fakt, że dwuliterówki są warte nawet miliony. Wydaje mi się, że najlepszym sposobem jest patrzenie na zachód, na najbardziej rozwinięte kraje, USA, Singapur, Hong-Kong, Niemcy, Norwegia, Australia itd. patrząc na ich rynek co tam się sprzedaje, na co jest boom i później to kopiować w Polsce lub Europie.

Ja kończę tym wpisem dyskusję na temat kanału, dziękuję za rozmowę.

Grymus
Gaduła
Gaduła

Post autor: Grymus »

Sławek Muturi w swojej książce "mieszkania na wynajem - moja droga do wolności finansowej" pisze:
Z podejrzliwością podchodzę do osób, które twierdzą, że są wolne finansowo, a sprzedają szkolenia za kilka tysięcy euro czy kilka tysięcy złotych od uczestnika. W moim rozumieniu nie jest wolny finansowo ktoś, kto aktywnie zabiega o to, by zarabiać więcej.
Przypomina wam to kogoś? Hehe

No tak tutaj kurs 1mln , tutaj kod atrakcyjności ,tutaj rusz dupe ALE TO DLA WAS DOBRZE, ŻE JA TO ROBIĘ BO JA I TAK MAM BARDZO DUŻO KASY A WAM TO SIE PRZYDA!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Simon30
Bywalec
Bywalec

Post autor: Simon30 »

Grymus pisze:Sławek Muturi w swojej książce "mieszkania na wynajem - moja droga do wolności finansowej" pisze:
Z podejrzliwością podchodzę do osób, które twierdzą, że są wolne finansowo, a sprzedają szkolenia za kilka tysięcy euro czy kilka tysięcy złotych od uczestnika. W moim rozumieniu nie jest wolny finansowo ktoś, kto aktywnie zabiega o to, by zarabiać więcej.
Przypomina wam to kogoś? Hehe

No tak tutaj kurs 1mln , tutaj kod atrakcyjności ,tutaj rusz dupe ALE TO DLA WAS DOBRZE, ŻE JA TO ROBIĘ BO JA I TAK MAM BARDZO DUŻO KASY A WAM TO SIE PRZYDA!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
To dlaczego Sławek Muturi zgodził się na wywiad z Jackiem?
https://www.youtube.com/watch?v=WyI60FQYRlQ

jackub

Post autor: jackub »

Simon30 czy praca którą wykonujesz to ta wymarzona jedyna jaką zawsze chciałes robić?

Grymus
Gaduła
Gaduła

@Simon30

A co to zmienia bo nie rozumiem?

Simon30
Bywalec
Bywalec

Post autor: Simon30 »

jackub - niestety nie. Marze o zostaniu instruktorem spadochroniarstwa, ale jak się pewnie domyślasz jest to kosmicznie drogie hobby, więc przede mną jeszcze długa droga. No, ale grosz do grosza..

Grymus - trochę sprzeczne zachowanie, bo tak jak mówisz piszę w książce, że jest podejrzliwy, a w nagraniu rozmawiają jak dwaj kumple. Nie wiem czy właściciel ponad 1500 mieszkań zgodziłby się na wywiad z milionerem którego majątek pochodzi z niezidentyfikowanego miejsca. Choć może na sam wywiad by mógł się zgodzić, bo przecież udzielał wielu wywiadów, ale tu mi chodzi o tą znajomość.

Nie chce Jacka Wiśniowskiego bronić, ale nie chce go też od razu skazywać na pożarcie. W internecie jest mnóstwo forów o zarabianiu w sieci, ludzie wstawiają tam zdjęcia przelewów jakie otrzymują, ale jak zapyta się tych którzy mają najlepsze wyniki finansowe, to żaden z nich nie powie na jakich obecnie niszach zarabia, bo im więcej osób wie, tym oni otrzymują mniejsze przelewy, a żadna z tych osób tego nie chce. Wolność finansowa jest wtedy, kiedy zarabiasz więcej niż wydajesz. A w internecie raz jest boom na jedną nisze, ale po kilku tygodniach może się skończyć i są z niej marne dochody. Więc dlatego wydaję mi się, że JW nic nie mówi o swoich stronach, bo teraz dobrze na nich zarabia, a powiedzenie że moja strona to ta, ta, ta i ta, powoduje, że skopiuje je np. 50 osób, to dla niego jest to drastyczny wzrost konkurencji i będzie musiał szukać nowych nisz, a po co, skoro jest dobrze tak jak jest ? ;)
https://www.youtube.com/watch?v=b9_NA7S6Y-c - od 1:25

mentalnieniementalny
Uczestnik
Uczestnik

Post autor: mentalnieniementalny »

Szkoda, że tak późno znalazłem ten wątek.. Ja pie... Panowie, powiem wam szczerze, że to najgorzej wydane 3 tysiące w moim życiu. Co ja sobie myślałem? Naiwny kretyn, który się złapał, tak o sobie teraz myślę! Oglądam filmy Jacka od marca 2016roku, zrobił na mnie ogromne wrażenie, każdy jego filmik w jakimś stopniu mnie motywował, później była konferencja na temat pieniędzy, trwała jakieś 5h, i tam właśnie padły hasła odnoszące się do tego kursu. W dodatku ta 30dniowowa zwrotu gwarancja z której nie skorzystałem... Ale to chyba było tak specjalnie zaplanowane. 4 pierwsze konferencje.

Nr 1 - Taka motywująca, bardzo byłem napalony i czekałem na następną..
Nr 2 i 3 - Na tematy z allegro/alixpres/alibaba itd. Cóż te numery były udane, wiele wyciągnąłem z tego z tym, że to wiedza warta jakieś 200-300zł maks.. I właśnie dlatego nie zrezygnowałem po 30 dniach, a potem? No właśnie im dalej tym gorzej. Zamiast jakiś praktycznych rzeczy biznesowych to nic sensownego na czym można zarobić. Pisanie ebooka? Serio? Materiały są udostępniane co tydzień, mam w tej chwili 16 konferencji z 24. Przydatne do tej pory były jakieś 4 z czego to i tak nie było warte tej kasy.. Za te 3 tysiące już lepiej chyba bym wyszedł gdybym kupił ze sto książek o tematyce biznesowej.. Kurcze Panowie, pewnie wielu z was nie boli tak ta strata bo macie stałe dochody. Dla mnie jest straszna, jestem w młodym wieku, osobą studiującą i pieniądze które zarobiłem ciężką pracą w wakacje wydałem na takie za przeproszeniem g***** . Szkoda, że nie można nawet tego komuś odsprzedać za połowę kwoty, chętnie bym to zrobił! O ile jego filmy na kanale sukces.pl robią dobrą robotę tak ten kurs oceniam 1/10 jeśli chodzi o cena=jakość. Szkoda, że nie kosztował 3500 albo 4000, wtedy na pewno bym nie kupił.. Ale mogę tylko gdybać co by było a gdyby. Każda chwila spędzona na tym ile kasy za TO zapłaciłem powoduje u mnie jakaś depresje. Masakra!

Grymus
Gaduła
Gaduła

@Simon30

Jacek był na szkoleniu u Sławka i tyle - czy są jakimiś bliskimi znajomymi to nie wiem, ale wydaje mi się, że dużo osób by mogło z nim wywiad zrobić bo sam w swojej książce pisze, że lubi rozmawiać o wolności finansowej i chce jak najwięcej o niej mówić.
Gdzieś na jego stronie pisał o nim, że mu też Jacek powiedział, że osiągnął wolność finansową bo budował portale w internecie. Po prostu nie wie o jego kursach :)

jackub

Post autor: jackub »

Simon30,
widzisz, zadałem ci takie pytanie, znając odpowiedź z dużym prawdopodobieństwem jako że z badań wiadomo że przeważająca ilość praujących osób nie robi tego co kocha co chciałaby robić. Robią więc coś innego czego może nawet nienawidzą.... i zazwyczaj nikt się nie dziwi bo wiele osób rozumie sytuację ....
Można sobie wyobrazić że Sławek Muturi nie konieczni robi rzeczy jakie lubi a jakie może musi.....
jak miałem kilkanaście lat skakałem na spadochronie w Parku Praskim w Warszawie.... stare dziej była tam wierza dostępna dla ludzi a spadochron był na linie, coś jak bungee, skok był kawalifikowany jako ze spadochronem.... kurcze jaki jestem stary...

Monster11
Gaduła
Gaduła

Post autor: Monster11 »

Simon30
Pamiętaj też, że Jacek mówi że kiedyś miał biuro turystyczne trzecie co do wielkości i PORTAL typu pizzaportal, ale teraz tego nie prowadzi więc czemu nie powie co to było jak i tak tego nie prowadzi?

ODPOWIEDZ