To jeszcze go pozwij za to że nie poganiał Cie kijem codziennie żebyś się wziął do roboty. Może miał jeszcze wszystko za ciebie zrobić, dać Ci gotowca a ty sie położysz i kasa sama będzie rosła na koncie. Na to wygląda z tego co piszesz... Na co wy liczyliście, że on wam wyłoży wszystko na tacy i da gwarancje że PO JEGO KURSIE, z dnia na dzień staniecie się milionerami od tak ?![]()
Tutaj chyba chodziło o pokazanie innych metod zarabiania pieniędzy niż etat za przeciętną krajową. Kto ma chęci i chce się uczyć, to będzie więcej zarabiał, a kto jest leniem to stoi w miejscu i lamentuje. Wiem to z autopsji.
Kupiłem ten kurs bo Jacek mówił, że będzie w nim pokazywał jak on zarabia przez internet - czyli będę miał zrzut jego ekranu i widział to co on robi. No i faktycznie przez pierwsze 4 lekcje jak uczy jak sprowadzić szajs z Chin tak jest(no właśnie 4 bo po piątej już nie możesz zwrotu zrobić). A wiesz co potem? Są to prezentacje w POWER POINT. Hahah Rozumiesz to? Na których jest napisane po parę słów, albo i czasami jedna prezentacja i Jacek coś papla przez godzinę jakieś teorie swoje. I mówi zrób to i zrób to. To tak jakbym ja Ci mówił, żebyś założył facebooka drugiego to miliarderem zostaniesz. No co nie chcesz? No weź rookie nie bądź leniem zrób to... No czemu nie zrobisz? Rozumiem nie chce się zostać miliarderem no OK. Bardzo dużo czasu poświęca na jakieś gadki motywacyjne jak na swoim kanale na youtube - Tak są fajne, ale nie tego oczekuje po kursie za 3 tyś PLN... Prawda?
Tak naprawdę mam w dupie te 3 koła . Dostałem życiowego kopa i tyle, człowiek się uczy na błędach.
Smutne trochę, że Jacek okazał się tym kim się okazał jak sam mówi na kursie, że ma hajs największy ze szkoleń..Bo serio myślałem po tych filmikach na youtube niektórych, że to nie to samo co jakiś grzesiak czy kołcz majk no, ale prawda okazała się brutalna.
Temat powstał po to, żeby ostrzec innych i tyle.