Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
jackub

Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Nieprzeczytany post autor: jackub »

SamuX pisze:
jackub pisze:
SamuX pisze:No to chyba wszystko jasne w temacie. Co by nie mówić, ludzie się ciągle rodzą, dojrzewają, starzeją i potencjalnych klientów (głównie młodocianych) ciągle jest bardzo dużo.
żaden z was nie wpadł sam na pomysł, że wiedzę i mądrość zdobywa się ws zkole w efekcie studiów, pracy trawjących pokaźny wymiar czasu? Ze nie da się kupić wiedzy i mądrości za 3000 PLN i posiąść ją po obejrzeniu trzech filmików na tyrura? Że ciągle Szkoły wyższe nie są zamykane??
Rzeczywiście odkrywczy wątek....
1. Jakoś sam czytasz ten wątek, nie wpadłeś na to, że nie musisz tracić tutaj czasu, że wystarczy, że my "tracimy" ?!
2. Wątek pokazuje np. że na takich filmiach niektórzy dorobili się całkiem nieźle.
3. W której szkole/uczelni/etc... masz taki przykład jak tutaj z akutalnego życia ?
4. W której szkole/uczelni/etc... uczy się o podejściu do biznesu, wyglądzie, zarabiania w internecie czy forexie i tysiącu innych rzeczy, których szukamy w internecie, za darmo czy nie.
5. I nie dopierd..alaj się, bo to nic nie wnosi do wątku

Przeczytaj jeszcze raz co sam napisałeś.... kliencie Jacka 3000 PLN....
Wstydziłbym się nawet przyznać komukolwiek że dałem się // Ta część wypowiedzi została usunięta ze względu na zgłoszenie naruszenia dóbr osobistych przez Pana Jacka Wiśniowskiego (Admin) // ...
Wstydziłbym się że nawet myśłałem o tym że za trzy tysie zrobi ktoś ze mnie milionera..... żałosne to wszystko jest.... :563:

ltk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ltk »

Jackub dobrze wiemy, że motywacja jest potrzebna, szczególnie dla nas traderów, tylko że my mamy cel i motywujemy się w odpowiednim kierunku, żeby zarabiać odpowiednio dużo na rynku!
osoby piszące w tym wątku, odnoszę wrażenie, że motywują się dla samej motywacji w sumie po nic, po to żeby wydawać i dobrze się z tym czuć, a później pretensje do całego świata, że jakiś sprytny cwaniak wykorzystał ich naiwność,
więc odpuść nikt z piszących tutaj Cię nie zrozumie, chociaż masz racje.
pozdrawiam.

Monster11
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Monster11 »

@ KAZIKGAZIK

Tu nie chodzi o to czy to działa czy nie tylko żaden poważny biznesmen się nie zajmuję takimi rzeczami..

Monster11
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Monster11 »

Podsumowując:
Jacek rucha najlepsze dziewczyny gdziekolwiek nie pojedzie
Jest niezależny, stać go by wyjechać na kilka msc do ciepłego kraju
Zarabia duże pieniądze
Samorealizuje się, pomaga innym
Jest mega oczytany i zaradny życiowo
Jest na tyle inteligentny, że zbudował sobie dochód pasywny (on śpi i zarabia, leży na hamaku i zarabia)
Daje możliwość wam za darmo oglądać serio cenną wiedzę na yt (do kupna czegokolwiek was nie zmusza)

Zarabia duże pieniądze, ale skąd to wiesz? Bo Ci tak powiedział? Druga sprawa z czego ma te pieniądze a o to głównie jest ta dyskusja - na jakieś 99 % jestem pewny, że jest teoretykiem a nie praktykiem mówiąc niektóre głupoty i nie ujawniając żadnego ze swoich biznesów. Na prawdę myślisz, że łatwo jest skopiować 600 stron haha ? Nikt nie zmusza go do pokazywania wszystkich, ale z 10 mógłby pokazać to i tak malutki procent z tych 600.

A jego inteligencja wielka ukazała się przy promocji swojej książki na lubimyczytać i na kursie 1MLN gdzie się ledwo dało słuchać tego bełkotu.
Jak Twoje życie się zmieniło dzięki niemu no to gratuluje - ja też pare filmików lubię, jednak po tym co tu przeczytałem i po kursie 1mln jest duży nie smak.

jackub

qwerty123456 pisze:jackub to powiedz mi w takim razie w jakiej szkole wyższej lub pracy nauczą cię kontroli wytrysku ?
Pokazałeś poziom swego intelektu ....
W Akademii Medycznej, na specjalizacji z seksuologii.....
Ale skąd ty możesz takie rzeczy wiedzieć kursańcie Jacka3000?

Kreaster
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kreaster »

Tu już nie chodzi o sam ten kurs od iluś stron.

Tylko o obalenie tego wizerunku, kreacji geniusza. Posypał się jak domek z kart, siedmiocyfrowe kwoty, globalne biznesy, a okazało się jakimś skompromitowanym marketingiem 2-3 książek wątpliwej jakości, czy rady podskocz 10 razy, albo uśmiechaj się 20 minut dziennie, opowiastki w mejlach że nażarł się ananasów i jego liczne stałe partnerki są zadowolone ze smaku jego nasienia rozrodczego itd. Całe 37 stron pikantnych smaczków.

Oto tu chodzi.

jackub przypominam, że to jest dział off-topic czyli dowolne tematy, nie związane z forexem - uprawianie ryżu, humor, wybór laptopa, polecane gry online czy kursy miliona. Pozwól ludziom się wypowiedzieć na tematy na jakie chcą, nie ma w Polsce cenzury jeszcze.

jackub

Kreaster pisze: jackub przypominam, że to jest dział off-topic czyli dowolne tematy, nie związane z forexem - uprawianie ryżu, humor, wybór laptopa, polecane gry online czy kursy miliona. Pozwól ludziom się wypowiedzieć na tematy na jakie chcą, nie ma w Polsce cenzury jeszcze.
Nie rozumiesz moich intencji, nie bronię nikomu się wypowiadać a ponieważ mamy wolność słowa i nie mamy cenzury wypowiadać się mogę i ja. Czy zasady działają w jedną stronę?
Nie bronię mówić nikomu nic (poza wulgaryzmami i chamskimi odzywkami) tylko je OCENIAM. Wolnść słowa własnie na to mi pozwala , którą to Ty usiłujesz ograniczyć. CZy to nie charakterystyczne że zbiera się grupa ludzi o współnych poglądach, czują się razem świetnie i każdy głos inny, każdy głos sprzeciwu jest niszczony, zamiast się nad nim zastanowić?
Nazywani głupot głupotami wielu boli i drażni. Wybija ich i ich własnej "comfort zone" . Niszczycie faceta odreagowując swoją głupotę a nie w jakimś wyższym celu, ochrony innych i tym podobnych pierdół. To jest wasza prawdziwa motywacja.
Nie bójcie się przynać przed samymi sobą...
Otrząśnijcie się zróbcie krok na przód w waszej świadomości, prawda wyzwala.... miłego weekendu

OszczedzamInwestuje
Uczestnik
Uczestnik

Chłodną głową o Jacku Wiśniowskim - na blogu

Nieprzeczytany post autor: OszczedzamInwestuje »

Witajcie! Na Wasze forum forex-nawigator.biz trafiłem przez przypadek z Googli, gdy szukałem co nieco na temat Jacka Wiśniowskiego jako że miałem okazję uczestniczyć w jednym z jego szkoleń kilka lat temu.

Bardzo zainteresował mnie ten temat, a że znana mi to postać i zacząłem niedawno prowadzić bloga o tematyce inwestycyjno-oszczędnosciowej, chcę Was gorąco zachęcić, a jednocześnie nie ukrywam, że prosić o jego przeczytanie i najlepiej skomentować zwłaszcza jeśli się ze mną nie zgadzacie. Z pewnością pomoże mi to w rozwijaniu i pozycjonowaniu bloga, bo dyskusja jest bardzo na czasie.

http://oszczedzaminwestuje.pl/jacek-wis ... ego-temat/

Pozdrawiam serdecznie.
Szymon, OszczedzamInwestuje.pl

jackub

BRAWO....!!!

elegant7
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: elegant7 »

Kilka postów temu wspomniałem wam o http://tajnikiatrakcyjnosci.pl/blog/ i kursie robionym na tej stronie. Śmieszna sprawa, bo kurs już nie działa (http://tajnikiatrakcyjnosci.pl/kurs28).

Myślicie, że Jacek czyta to forum i postraszył autora sądem?

ODPOWIEDZ