SamuX pisze:1. Jakoś sam czytasz ten wątek, nie wpadłeś na to, że nie musisz tracić tutaj czasu, że wystarczy, że my "tracimy" ?!jackub pisze:żaden z was nie wpadł sam na pomysł, że wiedzę i mądrość zdobywa się ws zkole w efekcie studiów, pracy trawjących pokaźny wymiar czasu? Ze nie da się kupić wiedzy i mądrości za 3000 PLN i posiąść ją po obejrzeniu trzech filmików na tyrura? Że ciągle Szkoły wyższe nie są zamykane??SamuX pisze:No to chyba wszystko jasne w temacie. Co by nie mówić, ludzie się ciągle rodzą, dojrzewają, starzeją i potencjalnych klientów (głównie młodocianych) ciągle jest bardzo dużo.
Rzeczywiście odkrywczy wątek....
2. Wątek pokazuje np. że na takich filmiach niektórzy dorobili się całkiem nieźle.
3. W której szkole/uczelni/etc... masz taki przykład jak tutaj z akutalnego życia ?
4. W której szkole/uczelni/etc... uczy się o podejściu do biznesu, wyglądzie, zarabiania w internecie czy forexie i tysiącu innych rzeczy, których szukamy w internecie, za darmo czy nie.
5. I nie dopierd..alaj się, bo to nic nie wnosi do wątku
Przeczytaj jeszcze raz co sam napisałeś.... kliencie Jacka 3000 PLN....
Wstydziłbym się nawet przyznać komukolwiek że dałem się // Ta część wypowiedzi została usunięta ze względu na zgłoszenie naruszenia dóbr osobistych przez Pana Jacka Wiśniowskiego (Admin) // ...
Wstydziłbym się że nawet myśłałem o tym że za trzy tysie zrobi ktoś ze mnie milionera..... żałosne to wszystko jest....