Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
ltk
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Nieprzeczytany post autor: ltk »

zapraszam wszystkich na szkolenie pod tytułem "Złapiesz leszcza to go duś, leszcz się posra to go puść"
lekcja 1. (gratis) Jak wyciągnąć z frajera 3000 zł
aby mieć dostęp do pozostałych lekcji wpłać 3000 zł na konto nr 1234 0000 1111 2222 3333 4321

Zima2017
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Zima2017 »

// Post usunięty na życzenie użytkownika (ADMIN) //

qwerty123456
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: qwerty123456 »

Dostałem maila:

Hej
Już jutro konferencja na żywo

- jak automatycznie być postrzegany jako atrakcyjny
- co robić aby ludzie od razu Cię lubili
- co stosują zawodowcy (sprzedawcy, gwiazdy)
- podam kilka podstępnych i manipulacyjnych technik

Co sądzicie? Warto :?:

YAPA
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: YAPA »

Zima2017 pisze:Wyłączył czat w jego konferencji! A wcześniej był dostępny! Pewnie ktoś napisał coś nie tak i zablokował. :(
Jak tak można???

O jakiej konferencji piszesz?
Czyżby samozwańczy mistrz nad mistrze potrzebował hajsu od szaraków i znów robił nagonkę na amatorów szybkiego miliona?

Monster11 pisze:
P.S.

Efekty są ciekawe po powrocie do Polski.
Moje stałe partnerki, nie mogą się odkleić.
Chodzi o oral.
I każda mówi, jaki jest słodki...

O tym, że ananasy dobrze działają na smak spermy

Jeżeli tak wyglądają "konferencje" czy te wielomilionowe biznesy Jacka z siedmiocyfrowym obrotem, nie dziwię się że zablokował czat. Dba chłopina o dobry wizerunek...

Pewnie jak tworzył to "dzieło", kilka jego stałych partnerek było przyklejonych do jego słodkiego zaskrońca i wyszło jak wyszło...

Aż dziwne że w tym filmiku pt. "Kim jest Jacek Wiśniowski" nie wspomniał o tym oralu z wieloma stałymi partnerkami...
Jego notowania momentalnie poszybowały by w górę...

Tak na serio to zastanawiam się czy temu gościowi ten jego geniusz nie wyjarał mózgu...

Grymus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Grymus »

Jacek dziś dołączał gratis do Kodu Atrakcyjności - "Magnes Na Pieniądze" Hahaha Rozumiecie to? :roll: :roll: :roll:

KAZIKGAZIK
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KAZIKGAZIK »

czyli dalej siorbie kod atrakcyjności:D hahaha 800 ładnie nagonił

rothschild
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: rothschild »

Proszę ot co robi multimilioner. Oferuje swoje kursy na kod atrakcyjności, ale tylko do północy dostaniesz bonus dodatkowo będzie można sie zapisać na jakiś kolejny kurs pod tytułem - magnes, która ma dać Ci fortunę ! Łapcie screena z live :D

Obrazek

qwerty123456
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: qwerty123456 »

Obejrzałem konferencję i wynotowałem sobie kilka rad, aby stać się bardziej atrakcyjny:

* uśmiechaj się nieprzerwanie przez 20 minut,
* mów i myśl zawsze pozytywnie, bo jak się mówi do WODY same pozytywne słowa to ona ma inną lepszą strukturę, a przecież człowiek składa się w większości z wody,
* odejdź od komputera teraz i zrób 10 podskoków,
* poliż swoją rękę, zapach twojej ręki odzwierciedla zapach z twoich ust,
* latem nacieraj pachy sodą oczyszczoną by zlikwidować nieprzyjemny zapach,
* wyobraź że jesteś królem i siedzisz na tronie, wypnij pośladki, barki do siebie,
* wyobraź, że w twoim żołądku jest wielka uśmiechnięta gęba, uśmiech jest zaraźliwy, twoje ciało składa się z komórek, każda komórka śmieje się, bo uśmiech jest zaraźliwy,
* zamknij oczy, weź głęboki oddech, wyobraź siebie za 5 lat jako najlepszą wersję siebie,

Więcej tego typu technik w "Kursie Atrakcyjności" za 200 zł. Po 3- miesięcznym kursie będziesz osobą nie do poznania.

elegant7
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: elegant7 »

Hej.
Zalogowałem się by powiedzieć kilka słów na temat osławionego Bruneta. Bardzo dużo rzeczy zostało już o nim powiedziane - jedne złe, drugie... nie, same złe rzeczy. :)

Więc moim zdaniem Brunet postanowił w ostatnim czasie wznowić promocje Kodu Atrakcyjności, ponieważ pojawił mu się mocna konkurencja (http://tajnikiatrakcyjnosci.pl/kurs28/), która przejęła większą część jego klientów, którzy zapewnili mu "miliony".

I tak - bezczelnie reklamuje to, w razie gdybyście mieli wydać pieniądze na kod, to tu macie to samo - o połowe TANIEJ. Właściwie z tego co pamiętam to była teraz jakaś promocja (http://tajnikiatrakcyjnosci.pl/kurs28-promocja/)

Byłem na oby dwóch kursach i oto wnioski:

- Kod:
Jest tak samo chaotycznie zrobiony jak Kurs 1 MLN. Jakaś wiedza tam jest, ale życia Twojego to nie zmieni, bo wielki milinoer nie potrafi się wysławiać i wyrażać swoich myśli. Kurs ma być o atrakcyjności, a 3/4 to zwykła motywacja, rozwój i całe te brednie coachingowe.

- Tajniki:
Zawierają to samo, co kod atrakcyjności + plus wiele praktycznych trików. Gościu/goście (nie wiem ile osób to robi) nie obiecuje gruszek na wierzbie, ale daje praktyczną wiedze (konkretne zapachy działające na ludzi, poleca marki z ubraniami itd.). Wszystko jest przejrzyście napisane, jest gwarancje zwrotu kasy tak jak w kodzie. Widać, że było wzorowane na produkcie bruneta i nie ma co narzekać, bo może sobie kupić to o połowe taniej, a robi to kompetentny człowiek, który nie boi się mówić o tym co robi. :)

whoknew08
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: whoknew08 »

Ciekawe, Jacek zaczyna łączyć swoje dwie branże, czego do tej pory nie robił. Poruszanie przez niego takich tematów jest trochę ryzykowne, bo pewnie jest grupa ludzi, dla których to trochę podkopie jego wizję jako poważnego biznesmena. No ale pewnie większość i tak będzie zachwycona

ODPOWIEDZ