Jacek Wiśniowski kurs 1 mln
-
- Gaduła
Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln
Jacek wiem, że to czytasz.... Podaj chociaż jeden swój biznesik bo jak na razie mam wrażenie, że hajsów natrzepałeś tylko na tych kursach milionach, seksach, tantrach, geniuszach i tyle. Owszem podziwiam to, no ale jest pełen niesmak....
Za 3 dni robi konferencje online na youtube - Jak przyciągać ludzi
pewnie klasycznie bedzie sprzedawał kod atrakcyjnosci haha
pewnie klasycznie bedzie sprzedawał kod atrakcyjnosci haha
Takie maila dostałem dziś od "Bruneta" Jacka Wiśniowskiego.// Ta część wypowiedzi została usunięta ze względu na zgłoszenie naruszenia dóbr osobistych przez Pana Jacka Wiśniowskiego (Admin) //
Heh poważny przedsiębiorca
Na konferencji będzie można zadawać pytania, więc możecie go zapytać o to co chcecie.
Jaki jest sens pytać tego gościa o cokolwiek?Zima2017 pisze:Na konferencji będzie można zadawać pytania, więc możecie go zapytać o to co chcecie.
Nie wystarczy Ci to co powiedział o sobie w ostatnim filmiku?
Obojętnie jakie pytanie zadasz, odpowiedź Jacka jest zawsze ta sama: "Przebiegłem bieg rzeźnika i maraton..."

Sorry ale ja nie lubię być traktowany jak debil i spławiany za każdym razem tym samym tekstem.
Nikt o zdrowych zmysłach nie będzie tracił czasu na te jego chore "konferencje" których jedynym celem jest złowienie stada jeleni, mających zapłacić grubą kasę za lanie wody samozwańczemu mistrzowi seksu, motywacji, wytrysków i wszystkich innych badziewii, które stara się za wszelką cenę wciskać gdzie tylko się da.
Przejrzyjcie na oczy!
@Zima2017
A co on Ci odpowie ? O promnecie nic nie powie bo strona wygląda jak z jakiegoś 2007 roku więc będzie się wstydzić
Zareklamuje kod atrakcyjności i Ci geniusza będzie wciskał
O portalach nic nie powie bo nigdy nie miał czegoś takiego jak pizzacośtam czy wycieczkicośtam więc chyba nie ma po co tracić czas i ogladać.
A co on Ci odpowie ? O promnecie nic nie powie bo strona wygląda jak z jakiegoś 2007 roku więc będzie się wstydzić
Zareklamuje kod atrakcyjności i Ci geniusza będzie wciskał
O portalach nic nie powie bo nigdy nie miał czegoś takiego jak pizzacośtam czy wycieczkicośtam więc chyba nie ma po co tracić czas i ogladać.
Ludzie, nie słuchajcie tego Jacka!!!
To illuminata, a moje źródła wskazują, że to on zatopił
Titanica!! W jego filmach jest ukryty podprogowy przekaz,
a zauważcie, że on nie jeździ normalnymi autami,
tylko wypożycza te TYPOWO MASOŃSKIE.
Dzięki Bogu, że znalazłem ten temat. Ludzie, razem
możemy zjednoczyć się i powstrzymać go zanim będzie za próżno! Obejrzyjcie jak mówi o Rotschildzie w samych
SUPERLATYWACH, a połowę komentarzy NORMALNYCH
ludzi głoszących prawdę o Rotschildach, NWO i Rockefellerach usuwa. I że ludzie nabierają się na jego filmy, LOL.
To illuminata, a moje źródła wskazują, że to on zatopił
Titanica!! W jego filmach jest ukryty podprogowy przekaz,
a zauważcie, że on nie jeździ normalnymi autami,
tylko wypożycza te TYPOWO MASOŃSKIE.
Dzięki Bogu, że znalazłem ten temat. Ludzie, razem
możemy zjednoczyć się i powstrzymać go zanim będzie za próżno! Obejrzyjcie jak mówi o Rotschildzie w samych
SUPERLATYWACH, a połowę komentarzy NORMALNYCH
ludzi głoszących prawdę o Rotschildach, NWO i Rockefellerach usuwa. I że ludzie nabierają się na jego filmy, LOL.
Ale jakich pytań możecie się spodziewać na konferencji już było napisane w wątku:
http://forex-nawigator.biz/forum/jacek- ... ml#p850094
Typu czy słuchasz muzyki na słuchawkach jak pracujesz czy auto jako darmowiznę można zezłomować i inne tego typu.
Mi się już nie chce dyskutować o tym wszystkim, Jacek mówi mądrze na filmikach, z sensem, jest ułożonym facetem, zakochanym w rozwoju własnej osoby, pieniądze na pewno ma, potrafi zmotywować, coś tam wpłynął na moje życie z drugiej strony jego niektóre rady, opowiastki, to śmiech na sali, streszczenia książek, wynajmowanie aut, słaby marketing książek itd. Nikt doskonały nie jest to wiadomo, nawet Messi unikał podatków czy tam nadal to robi.
Temat na pewno przydatny, otworzył oczy na to wszystko, pokazał prawdę jak to wygląda w rzeczywistości wszystko.
Dziękuję Jackowi i przepraszam jednocześnie za jakiś tam trolling i hejting w jego stronę, z drugiej strony to miało podstawy i nie były pisane zmyślane rzeczy czy wyzywanie, dziękuję też temu forum i autorowi za założenie tego wątku, oraz wszystkim wypowiadającym się.
Żegnam!
http://forex-nawigator.biz/forum/jacek- ... ml#p850094
Typu czy słuchasz muzyki na słuchawkach jak pracujesz czy auto jako darmowiznę można zezłomować i inne tego typu.
Mi się już nie chce dyskutować o tym wszystkim, Jacek mówi mądrze na filmikach, z sensem, jest ułożonym facetem, zakochanym w rozwoju własnej osoby, pieniądze na pewno ma, potrafi zmotywować, coś tam wpłynął na moje życie z drugiej strony jego niektóre rady, opowiastki, to śmiech na sali, streszczenia książek, wynajmowanie aut, słaby marketing książek itd. Nikt doskonały nie jest to wiadomo, nawet Messi unikał podatków czy tam nadal to robi.
Temat na pewno przydatny, otworzył oczy na to wszystko, pokazał prawdę jak to wygląda w rzeczywistości wszystko.
Dziękuję Jackowi i przepraszam jednocześnie za jakiś tam trolling i hejting w jego stronę, z drugiej strony to miało podstawy i nie były pisane zmyślane rzeczy czy wyzywanie, dziękuję też temu forum i autorowi za założenie tego wątku, oraz wszystkim wypowiadającym się.
Żegnam!
P.S.
Gdybyś rozważal zamówienie suplementu na koncentrację, to
Geniusz jest w darmowej wysyłce do końca maja.
Warto skorzystać.
Kupuje 10 opakowań
-- Dodano: 29 sty 2017, 13:58 --
@Grymus
// Ta część wypowiedzi została usunięta ze względu na zgłoszenie naruszenia dóbr osobistych przez Pana Jacka Wiśniowskiego (Admin) //
Nieno to już przesada jest hahahah . Poważny Biznesmen wysyła takie rzeczy w mailach
Monster11 pisze:P.S.Kupuje 10 opakowań
Nie bądź żyła i kup więcej.
Może Jacek Ci dorzuci swój kalendarz z pozycjami seksualnymi gratis?
Może Cię przewiezie po stolicy wypożyczonym autem?
Nie dowiesz się jak nie spróbujesz...
Najwyżej będziesz kolejnym frajerem który wtopił kasę licząc na cud.
No i w razie czego nie miej pretensji do Jacka jeżeli okaże się że ten jego cudowny geniusz nie zadziała.
Zawsze będzie to Twoja wina bo pewnie za mało pozytywnego myślenia u Ciebie było...
Ciekawe kiedy zacznie sprzedawać "kołczing" w tabletkach dla osób, którym się zbiera na wymioty kiedy słuchają tych jego pustych opowiastek z bogatym krajobrazem w tle?
Może zamiast tego swojego piątkowego serialu pełnego żenady opatentuje tabletki "1 milion" ?
Nie musiał by wtedy się bawić w jakieś "konferencje" tylko od razu produkt by wciskał...
Niezadowolonemu klientowi mógłby w razie czego powiedzieć, że to jego wina bo tabletek nie popija się przykładowo kompotem z dyni...