No to chyba wszystko jasne w temacie. Dziękuję wszystkim za wypowiedzi, zwłaszcza kursantom. Jak dla mnie wszystko stało się oczywiste dopiero w tym wątku. Temat przyda się także w odniesieniu do innych kursów. Chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego ;-)
PS. Zauważyłem na moim "spamowym" koncie emailowym zalew różnego rodzaju "kursów" od nowych "kołczów".
Zatem ten sposób zarabiania przyciąga nowych "biznesmenów". Co by nie mówić, ludzie się ciągle rodzą, dojrzewają, starzeją i potencjalnych klientów (głównie młodocianych) ciągle jest bardzo dużo.
Jacek Wiśniowski kurs 1 mln
Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln
żaden z was nie wpadł sam na pomysł, że wiedzę i mądrość zdobywa się ws zkole w efekcie studiów, pracy trawjących pokaźny wymiar czasu? Ze nie da się kupić wiedzy i mądrości za 3000 PLN i posiąść ją po obejrzeniu trzech filmików na tyrura? Że ciągle Szkoły wyższe nie są zamykane??SamuX pisze:No to chyba wszystko jasne w temacie. Co by nie mówić, ludzie się ciągle rodzą, dojrzewają, starzeją i potencjalnych klientów (głównie młodocianych) ciągle jest bardzo dużo.
Rzeczywiście odkrywczy wątek....
Nie martw się w niedzielę znowu ma robić i sprzedawać Kodzik atrakcyjności
Ten cały kod atrakcyjności i kurs 1 mln to jest nic w porównaniu z tym co ten wielki "biznesmen" oferuje na tym kursie:
http://www.oswieconykochanek.pl/blog/ci ... nferencji/

1. Jakoś sam czytasz ten wątek, nie wpadłeś na to, że nie musisz tracić tutaj czasu, że wystarczy, że my "tracimy" ?!jackub pisze:żaden z was nie wpadł sam na pomysł, że wiedzę i mądrość zdobywa się ws zkole w efekcie studiów, pracy trawjących pokaźny wymiar czasu? Ze nie da się kupić wiedzy i mądrości za 3000 PLN i posiąść ją po obejrzeniu trzech filmików na tyrura? Że ciągle Szkoły wyższe nie są zamykane??SamuX pisze:No to chyba wszystko jasne w temacie. Co by nie mówić, ludzie się ciągle rodzą, dojrzewają, starzeją i potencjalnych klientów (głównie młodocianych) ciągle jest bardzo dużo.
Rzeczywiście odkrywczy wątek....
2. Wątek pokazuje np. że na takich filmiach niektórzy dorobili się całkiem nieźle.
3. W której szkole/uczelni/etc... masz taki przykład jak tutaj z akutalnego życia ?
4. W której szkole/uczelni/etc... uczy się o podejściu do biznesu, wyglądzie, zarabiania w internecie czy forexie i tysiącu innych rzeczy, których szukamy w internecie, za darmo czy nie.
5. I nie dopierd..alaj się, bo to nic nie wnosi do wątku
Ostatnio zmieniony 01 lut 2017, 14:48 przez SamuX, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak właśnie wyglądają wielomilionowe biznesy Jacka.mix pisze:Ten cały kod atrakcyjności i kurs 1 mln to jest nic w porównaniu z tym co ten wielki "biznesmen" oferuje na tym kursie:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Już widzę te 7 cyfrowe obroty...

-
- Bywalec
jackub to powiedz mi w takim razie w jakiej szkole wyższej lub pracy nauczą cię kontroli wytrysku ?
Nie martw się Zima bo konferencja o kursie atrakcyjności będzie dostępna jeszcze nie raz.Zima2017 pisze:Usunął swoją konferencje o atrakcyjności. Jak tak można? Chciałem sobie obejrzeć bo nie miałem wczoraj czasu a on usunał! Szkoda!
Tutaj ktoś dał opis jak wygląda konferencja i jakie są tam udzielane rady, o czym geniusz mówi, jakie tematy są poruszane. W 100% te poniższe słowa potwierdzam, bo też kiedyś straciłem z 4 godziny na obejrzenie tego:
Do SIEDMIOCYFROWYCH kwot doliczcie dwa miejsce po przecinku i wtedy się wszystko zgadza.qwerty123456 pisze:Obejrzałem konferencję i wynotowałem sobie kilka rad, aby stać się bardziej atrakcyjny:
* uśmiechaj się nieprzerwanie przez 20 minut,
* mów i myśl zawsze pozytywnie, bo jak się mówi do WODY same pozytywne słowa to ona ma inną lepszą strukturę, a przecież człowiek składa się w większości z wody,
* odejdź od komputera teraz i zrób 10 podskoków,
* poliż swoją rękę, zapach twojej ręki odzwierciedla zapach z twoich ust,
* latem nacieraj pachy sodą oczyszczoną by zlikwidować nieprzyjemny zapach,
* wyobraź że jesteś królem i siedzisz na tronie, wypnij pośladki, barki do siebie,
* wyobraź, że w twoim żołądku jest wielka uśmiechnięta gęba, uśmiech jest zaraźliwy, twoje ciało składa się z komórek, każda komórka śmieje się, bo uśmiech jest zaraźliwy,
* zamknij oczy, weź głęboki oddech, wyobraź siebie za 5 lat jako najlepszą wersję siebie,
Więcej tego typu technik w "Kursie Atrakcyjności" za 200 zł. Po 3- miesięcznym kursie będziesz osobą nie do poznania.

-
- Gaduła
to jacek powinien być chyba w 100 najbogatszych polaków, albo chociaż w pierwszej 500
Co do kontroli wytrysku to zamknąć papę bo to akurat działa. Beka beką, Wiśniowski jest pełen niespójności co mnie osobiście drażni. Fakt coś ukrywa i nie do końca jest szczerym, ale co niektórzy są naprawdę zamknięci umysłowo skoro nabijają się z takich rzeczy. Poczytajcie trochę mądrych książek. Wy też mnie drażnicie szczególnie ten YAPA co mi na priv wysyła linki o kontroli....
Co do kontroli wytrysku to zamknąć papę bo to akurat działa. Beka beką, Wiśniowski jest pełen niespójności co mnie osobiście drażni. Fakt coś ukrywa i nie do końca jest szczerym, ale co niektórzy są naprawdę zamknięci umysłowo skoro nabijają się z takich rzeczy. Poczytajcie trochę mądrych książek. Wy też mnie drażnicie szczególnie ten YAPA co mi na priv wysyła linki o kontroli....
Oglądam Jacka od ponad pół roku i wniósł w moje życie OGROMNE POZYTYWNE zmiany. Ludzie co jest tutaj z wami nie tak? Już tyle się naprodukowaliście w tych postach i nadal nabijacie kolejne? Spójrzcie na działalność Jacka na chłodno. Człowiek pokazuje wam, dobitnie wręcz uświadamia, że jak się uprze to staje się wręcz ekspertem w dziedzinach, które go pasjonują. Że się da. Ch*j wam do tego jakie ma zainteresowania. Każdy ma inne. Obudźcie się, bo jak tak dalej pójdzie to za 20 lat obudzicie się z ręką w nocniku z pensją średniej krajowej (czytaj przeciętniacy, a nawet może gorzej, czytaj niższa niż średnia krajowa. Mówię do tych co tu bez sensu nabijają kolejne posty).
Prawda jest taka, że gość zna się na kobietach i motywacji jak nikt inny. Super dziewczyny przyciąga jak magnes, umie dostarczyć kobietom czego one pragną (baaa, nawet uczy o tym innych). A wy co? Dorośli jesteście a zdarza wam się na ręcznym jeździć i śmiechy, chichy? Czy może regularnie na ręcznym śmigacie? Takie z was cwaniaczki, a przyszłoby co do czego to w twarz na żywo nikt by mu nic nie powiedział. Wczoraj też oglądałem konferencję. Było 1000 osób, mając mailing konwersja ze sprzedaży to około 20%, Jacek wykonuje swoją pracę nadzwyczaj dobrze więc pewnie osiąga jeszcze lepsze wyniki. Jaki jest tego efekt, za 1,5 godziny pracy zarobił wczoraj 40 000 zł. Wy pewnie nawet w 1 rok takich pieniędzy nie odłożycie. On umie je zarobić w nieco ponad godzinkę jednocześnie pomagając ludziom (a jak się nie podoba kurs to masz 30 dni na zwrot, proste).
Podsumowując:
Jacek rucha najlepsze dziewczyny gdziekolwiek nie pojedzie
Jest niezależny, stać go by wyjechać na kilka msc do ciepłego kraju
Zarabia duże pieniądze
Samorealizuje się, pomaga innym
Jest mega oczytany i zaradny życiowo
Jest na tyle inteligentny, że zbudował sobie dochód pasywny (on śpi i zarabia, leży na hamaku i zarabia)
Daje możliwość wam za darmo oglądać serio cenną wiedzę na yt (do kupna czegokolwiek was nie zmusza)
Wy?
Piszecie jak trolle kilkanaście a nawet kilkadziesiąt postów (najlepsze jest to, że tylko 2-3 osoby tutaj przerobiły jego kurs 1 mln w całości, reszta komentuje najwięcej, mimo, że zrobiła kilka lekcji i zrezygnowała).
Nie zarabiacie pewnie nawet 10k/msc
Mając seks kończycie zapewne w 5 min albo szybciej, czytaj słabo, wasza partnerka chciałaby dłużej, ale nie potraficie jej dostarczyć takich doznań albo dalej kręcicie śmigło przed monitorem
Serio ludzie, nie zrozumcie mnie źle, nikogo nie chcę obrażać, ale jeśli chcecie stać się lepszymi ludźmi i osiągnąć kiedyś coś, o czym marzycie to nie dokonacie tego zachowując się jak teraz. Weźcie się w garść bo kiedyś srogo zapłaczecie nad swoim losem.
I nie, nie napiszę ani 1 komentarza więcej
Prawda jest taka, że gość zna się na kobietach i motywacji jak nikt inny. Super dziewczyny przyciąga jak magnes, umie dostarczyć kobietom czego one pragną (baaa, nawet uczy o tym innych). A wy co? Dorośli jesteście a zdarza wam się na ręcznym jeździć i śmiechy, chichy? Czy może regularnie na ręcznym śmigacie? Takie z was cwaniaczki, a przyszłoby co do czego to w twarz na żywo nikt by mu nic nie powiedział. Wczoraj też oglądałem konferencję. Było 1000 osób, mając mailing konwersja ze sprzedaży to około 20%, Jacek wykonuje swoją pracę nadzwyczaj dobrze więc pewnie osiąga jeszcze lepsze wyniki. Jaki jest tego efekt, za 1,5 godziny pracy zarobił wczoraj 40 000 zł. Wy pewnie nawet w 1 rok takich pieniędzy nie odłożycie. On umie je zarobić w nieco ponad godzinkę jednocześnie pomagając ludziom (a jak się nie podoba kurs to masz 30 dni na zwrot, proste).
Podsumowując:
Jacek rucha najlepsze dziewczyny gdziekolwiek nie pojedzie
Jest niezależny, stać go by wyjechać na kilka msc do ciepłego kraju
Zarabia duże pieniądze
Samorealizuje się, pomaga innym
Jest mega oczytany i zaradny życiowo
Jest na tyle inteligentny, że zbudował sobie dochód pasywny (on śpi i zarabia, leży na hamaku i zarabia)
Daje możliwość wam za darmo oglądać serio cenną wiedzę na yt (do kupna czegokolwiek was nie zmusza)
Wy?
Piszecie jak trolle kilkanaście a nawet kilkadziesiąt postów (najlepsze jest to, że tylko 2-3 osoby tutaj przerobiły jego kurs 1 mln w całości, reszta komentuje najwięcej, mimo, że zrobiła kilka lekcji i zrezygnowała).
Nie zarabiacie pewnie nawet 10k/msc
Mając seks kończycie zapewne w 5 min albo szybciej, czytaj słabo, wasza partnerka chciałaby dłużej, ale nie potraficie jej dostarczyć takich doznań albo dalej kręcicie śmigło przed monitorem

Serio ludzie, nie zrozumcie mnie źle, nikogo nie chcę obrażać, ale jeśli chcecie stać się lepszymi ludźmi i osiągnąć kiedyś coś, o czym marzycie to nie dokonacie tego zachowując się jak teraz. Weźcie się w garść bo kiedyś srogo zapłaczecie nad swoim losem.
I nie, nie napiszę ani 1 komentarza więcej