Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
whoknew08
Bywalec
Bywalec

Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Nieprzeczytany post autor: whoknew08 »

Jacek jest specjalistą w laniu wody - nagrał film pt. "Kim jest Jacek Wiśniewski", nagadał się, a nadal nic o nim nie wiadomo

Monster11
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Monster11 »

Jacek jest specjalistą w laniu wody - nagrał film pt. "Kim jest Jacek Wiśniewski", nagadał się, a nadal nic o nim nie wiadomo

Kreaster
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kreaster »

Tak przejrzałem te opinie w komentarzach to co tam się dzieje, wręcz cuda.

Ludzie chudną 20 kg w 3 miesiące, z 10 zł robią 500 zł, Jacek ma 50% szans na wyrwanie Twojej dziewczyny i inne tego typu słodzenie.

Polecam przeczytać książkę Roberta Cialdiniego "Wywieranie wpływu na ludzi. Teoria i praktyka." Można z niego sporo ciekawych wniosków wyciągnąć odnośnie życia i patrzenie na natłok informacji, koncentracji, sprzedaży, chwytów marketingowców itd.

Ludzie są coraz bardziej otumanieni, wystarczy spojrzeć na programy telewizyjne w TVP, Polsat czy TVN. Budżet rodem 2000 zł i produkcja Pamiętników z wakacji, Pielęgniarki, Szkoły życie itd. Wszystko jest niezwykle tandetne, a niektóre scenariusze są takie, że dziewczyna w klasie ma obsesję na punkcie brudu i chłopakowi buty sprawdza jakimś parametrem, on ją rzucił, a ona jest smutna, a później całą szkołę wyczyścili środkami grożącymi i była afera itd. Mniej więcej jeden z odcinków tak wyglądał, bo sobie cały obejrzałem. Kompletny idiotyzmy serwowane ludziom.

-- Dodano: 25 sty 2017, 14:59 --

Dobra teraz już cała prawda i koniec z mojej strony, idę w swoją stronę. Wychodzę z tej lokomotywy.

Tak patrząc na to wszystko z boku gdzie jestem ja, a gdzie on to jest jednak różnica. Facet zarabia pieniądze, lata po świecie, konkretnie wygląda, jest zafascynowanym rozwojem osobistym. Można go lubić lub nie, nie wszystkie rady przecież działają, dla jednych to będzie motywacja, dla innych głupoty, wodolejstwo. Wszystko ma swoje dwie strony, bo zaraz w wątku dojdziemy do prawd typu Kościół Katolicki, Islam, Judaizm, Buddyzm itd. to bzdury. Tak wygląda prawda, ludzie od zawsze w coś wierzą, jedni w rozwój osobisty, inni w religie, jeszcze inni w magiczne kamienie itd.

Posłuchajcie teraz...

Czy Wy świecąc swoim nazwiskiem oficjalnie itd. sprzedając np. różne dildo i rzeczy typu sex toys, kamienie o których wspomniał o facecie ze Stanów Zjednoczonych itd. byście się tym chwalili?
Mniej więcej na forum wyszło trochę prawdy, ale umiejętności sprzedaży, konsekwencji nie można mu odmówić. Nikt przecież nie da też samochodowi typu Ferrari pierwszemu lepszemu gościowi, czy nie poleciał pierwszą klasą.

Ja wychodzę z tego pociągu, bo tak można dalej to ciągnąć śmiejąc się i szydząc ze wszystkiego czego to nie powie. To głupie, puste, wychodzi wręcz moje i nasze cebulactwo.

Żeby było jeszcze śmiesznej to właśnie dzięki Jackowi ograniczyłem TV do wręcz minimum, przeczytałem kilka książek, zacząłem więcej zarabiać, rok temu w styczniu przy 17 stopniowych mrozach po 3-4 biegu mając siedzący tryb życia przebiegłem jakieś 19 km około 2-3 w nocy.
Można sobie wmawiać, że haha filmiki głupota, co ten facet pieprzy i tak dalej, ale efekty są przynajmniej u mnie jak i u innych.

Nie oczekujmy też, że ktoś będzie jakimś nieskazitelnym człowiekiem nie popełniających błędów, bo kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem. Tak to też prawda, że te siedmiocyfrowe kwoty i inne jajniczki na chmurkach, wyglądają śmieszne, ale nie oto w tym chodzi. Jak chce się zarabiać czy tam zmotywować to taki hejt, robienie cały czas tego samego, to za 40 lat obudzicie się z ręką w nocniku.

Pamiętajcie, że zdecydowana większość ludzi to totalni idioci, niektóre pytania w komentarzach czy opinie są wręcz głupie. "Czy słuchasz muzyki w słuchawkach jak pracujesz?", "Czy branżą MLM jest dobra?", "Jakie studia wybrać?" tak jakby wręcz motywacyjny Jezus znał odpowiedź na każde pytanie, albo pytania jak założyć firmę gdzie wpisując w Google masz pewnie ze 1000 odpowiedzi konkretnych od a do z. I właśnie takim osobom można sprzedać dosłownie wszystko, trzeba się z tym faktem pogodzić. Wątpię by te osoby odniosły sukces.

Kończąc to pamiętajcie, że tak to wszystko wygląda, ja wysiadam z tego parowozu hejtu i prawdy, sukcesu i drwin... Dziękuję, najwyższy czas przejrzeć na oczy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zima2017
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Zima2017 »

Czy on to nagrywał na greenscreenie? Pamiętam, że już kiedyś ktoś tak napisał i mu udowodnił.

whoknew08
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: whoknew08 »

Na greenscreenie? No już nie przesadzajmy ;)

Kreaster
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kreaster »

Zima2017 pisze:Czy on to nagrywał na greenscreenie? Pamiętam, że już kiedyś ktoś tak napisał i mu udowodnił.
Wiem że już miałem nie pisać ale już ludzie zaczynają pierdolić totalne głupoty. Zreszta to tylko pewnie zakompleksiony troll z nickiem rilmadafakingindziesz czy cos. Czyli jakiś totalny kretyn mowiacy o sobie pewnie ze zna cala prawde i jaki to on nie jest.

Nikt mu nic nie udowodnil tak naprawde z tym greenscreenem, byc moze ktorys zrobil jednak to tylko chore spekulacje. Facet ma filmiki normalne z Singapurów, ostatnio z San Franciso, z Warszawy tez krecil czy z pustyni itd. Naczytal sie ksiazek od robienia video i widac ze mu to wychodzi coraz lepiej, ze statywem sa inne, a inne tak ooo chodząc i kreci te filmiki dobrej jakosci sprzetem. Raz pokazywal ze tam lampa nawet stoi obok zeby swiatlo dobre padalo.

Ludzie tam mu zarzucali ze czasami ostroc zla czy coś się zmienia i tyle, jednak coraz lepiej to wyglada. Niedlugo ludzie beda pisac ze ma zle ulozone wlosy czy cos takiego. Kurs 1 mln jest slaby i tyle z tego co pisalislicie, ale to bez wiekszego znaczenia bo zlotej recepty to nie ma na pieniadze od tak, pokazal kilka sposobob, choc bardzo slabych i przestarzalych, ale ludzie to i tak kupuja.

Czas sie ogarnac czy chcemy sobie pierdolic tak ooo dla jaj czy w koncu wziac sie za jaja i cos tam robic ze swoim zyciem. A filmik o greenscreenach i tlach byl juz chyba w watykanie jak był, ze ktos tam mu wczesniej cos napisal.

Niektórzy tu maja racje ze watek nabiera juz malo powaznego znaczenia, a stapanie twardo po ziemi i zmiana myslenia ot tak za pomoca magicznej rozdzki nie nastpai, nie ludzcie sie. Praca nad soba, nauka nowych rzeczy i tyle, sluchanie odpowiednich rad, podejmowanie prob, a takie "jajca" to sobie mozna w kinie poogladac z dziewczyna.

YAPA
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: YAPA »

Zima2017 pisze:Czy on to nagrywał na greenscreenie? Pamiętam, że już kiedyś ktoś tak napisał i mu udowodnił.
Filmowanie to nie moja specjalność, więc ocenę pozostawiam specjalistom...

Co do samego filmiku " Kim jest Jacek Wiśniowski ?" - Nie mam złudzeń że nagrał go tylko dzięki temu wątkowi na forum.

Wyraźnie widać, że jest zdenerwowany, kiedy ktoś mu zadaje proste pytanie "kim on jest i czym się zajmuje"...

Jak zwykle to samo lanie wody "sprzedaję produkty i usługi na całym świecie ale nic ci nie powiem..."
"W Polsce mam jedną firmę, pod którą prowadzę dużo rzeczy (wspomniany przez nas PROMNET z kalendarzami i jakieś 2 książki wątpliwej jakości - 1 osobowa działalność) - [Rzeczywiście dużo rzeczy...]

"To co ja robię to jest praca" - [odpowiedź mistrzowska...]
"Jeśli uważasz że wiedza, którą ci przekazuję jest nie wartościowa albo że ja jestem niewiarygodny - wyłącz i nie oglądaj" - [i nikomu nie mów prawdy na mój temat].
"Dla tych osób, które się domagają żebym powiedział o moich sukcesach, ja mogę mówić o moich sukcesach sportowych bo o biznesowych nie będę mówił... [Tytuł filmu "Kim jest Jacek Wiśniowski?... niech zgadnę... sportowcem? - 50 raz powtarza że przebiegł maraton i bieg rzeźnika, chociaż nikogo ten typ jego " działalności " nie interesował... ] - Mistrz zwodzenia!!!...

"Jeśli ci się nie podoba moja twarz, mój sposób mówienia, to że nagrywam w samochodach - nie oglądaj..."
[O twarzy Jacku to już sam wymyśliłeś - Nikt Cię tu na forum nie krytykował za twarz...]

Skoro już zaglądasz na to forum, mogłeś sobie przygotować konkretne odpowiedzi na pytania które tu zadajemy a nie w kółko zwodzić nas swoimi opowiastkami o bieganiu...

Słabo Ci ten filmik autobiograficzny wyszedł Jacku, szkoda mojego czasu...

Aleksandra7
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Aleksandra7 »

Witajcie!
Dziekuje za ostrzezenie przed zakupieniem kursu.
Po tym o czym sie tutaj czyta, trudno nie miec watpliwosci..
Pomimo iz mimo wszystko doceniam wiekszosc filmow Jacka, poniewaz dowiedzialam sie kilku nowych rzeczy o ksiazkach wartych przeczytania, czy technikach. Nie wszystko bylo odkrywcze i wiekszosc znam z psychologii, ale ok.
Moje obawy sa teraz takie, czy Jacek jest rzeczywiscie osoba wolna finansowo, (bo tak, jak moznaby mu wybaczyc stosowanie technik manipulacji, aby lepiej sprzedac produkt Geniusz etc), tak, jesli nie jest on wolny finansowo, to padl by caly jego autorytet..Nie wiem tego na pewno, Wy tez i pewnie nigdy sie nie dowiemy. To co mnie osobiscie razilo, to przechwalanie sie autami. Ludzie bogaci nie musza nic nikomu udowadnuac. Wystarczyloby zwykle powiedzenie, ze moge sobie kupic samochod jaki chce.Podobnie dziala Krzysiek Krol, rowniez chwali sie gdzie mieszka etc. Moze bna kims to robi wrazenie na mnie nie. Sluchajac obu kilka razy przeszla mi taka mysl, czy aby przypadkiem to nie dziala tak, ze pokaze co "mam", czym moge jezdzic, jaka mam zone ;) a wtedy inni beda chcieli zyc tak samo i zaplaca za te wiedze.. czy tak jest , nie wiem...to tylko przypuszczenie.. roznica u Krola jest taka , ze on mowi na czym zarobil pieniadze tj na szkole uwodzenia i na ap,ikacji do nauki jezyka i co prawda za wiele nie ujawnia podczas webinarow ale podaje wiecej konkretow co do prowadzenia biznesu, znajdowanoa srodkow, zaczybania od zera i oszczedzania.Faktem jest , ze oboje zarabiaja na tych swoich kursach, ale to chyba normalne. Moja sugestia jest taka czytaj y ksiazki Napoleona Hilla, Anthonego Robbinsa i innych madrych ludzi, dzialajmy, wierzmy w swone sily, badzmy zdeterminowani w dazeniu do celu i wtedy nikt nie bedzie potrzebowal placic za zadne kursy. Wyciagnijmy z filmow Jacka to co najlepsze, skorzystajmy na tym. Wspolczuje jesli ktos kupil kurs i sie bardzo zawiodl, ale wiecie co, moze niech ktos z Was napisze kiefys lepszy kurs, niech to bedzie inspiracja.:)

Monster11
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Monster11 »

Z tego co widzę w komentarzach ludzie też już niektórzy piszą, że są zdziwieni, że nie podaje konkretów o firmy

Moim zdaniem się jeszcze bardziej pogrążył tym video

magdafeng
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: magdafeng »

:oops: :oops: :oops:
No nasz ,,przedsiebiorca"kiedys udzielal wywiadow i nie mial oporu mowic czym sie zajmuje....oto fragment wywiadu udzielonego dla wp.kobieta.To nie hejt ale fakt!!!nie rozumiem czlowieka dlaczego teraz to ukrywa to w swoich filmikach :?: :?: :?:To nic zlego ale co by popsulo ten starannie wykreowany image na Youtube???
o co chodzi :?: :?: :?:
Zainteresowanych co ten pan robil 2012 i przed odsylam do strony :569:
http://kobieta.wp.pl/wyslalam-go-na-szk ... 900268673a

,,
- Udzielałem się na forach dla mężczyzn, pisząc na tematy seksualne. Robiłem to, ponieważ miałem o czym pisać i lubiłem dzielić się wiedzą. Sam wcześniej szkoliłem się u mistrzów tantry seksualnej, przestudiowałem chyba każdą książkę, jaka pojawiała się na rynku i sprawdzałem to w praktyce. Kiedy zobaczyłem, że odpisywanie na maile zajmuje mi za dużo czasu, stwierdziłem, że czas ułatwić sobie życie, zrobiłem więc szkolenie, potem kolejne. Pojawił się blog, nagrałem kilka poradników, wydałem książkę, zagrałem w filmie i tak to trwa – opowiada “Brunet”, który prowadzi bloga oswieconykochanek.pl "

ODPOWIEDZ