DayTrading: Wtorek 18.10.2016
Re: DayTrading: Wtorek 18.10.2016
@Swiezak
Dolek na m1, m5, m15 czy H1 jest zawsze w tym samym miejscu o takiej samej wartosci. Jezeli nie jestes w stanie poradziec sobie na m1 to dlaczego mialbys sobie radzic na m15. Zamiast pisac bajki to szukaj dziennych L i H.
Jak juz znajdziesz to wchodz tam gdzie one sa a nie czekasz na jakies potwierdzenia. Najbezpieczniejszym wejsciem jest tzw "noz" Do zlapania noza(z dokladnoscia kilku pipek) wystarczy CCI i Twoje wstegi i jak wiesz jak zastosowac to pivoty z D1 i H4. Reszta to smieci.
CCI na interwalach m5, m15 i H1 pokazuja dolek w tym samym miejscu. Najlepiej to widac na m5. Jezeli Ty nie widziesz tego na m5 to jak chcesz to zobaczyc na wyzszym TF. Granie na dluzsza inwestycje konczy sie najczesciej nowym demo.
Powodzenia
Dolek na m1, m5, m15 czy H1 jest zawsze w tym samym miejscu o takiej samej wartosci. Jezeli nie jestes w stanie poradziec sobie na m1 to dlaczego mialbys sobie radzic na m15. Zamiast pisac bajki to szukaj dziennych L i H.
Jak juz znajdziesz to wchodz tam gdzie one sa a nie czekasz na jakies potwierdzenia. Najbezpieczniejszym wejsciem jest tzw "noz" Do zlapania noza(z dokladnoscia kilku pipek) wystarczy CCI i Twoje wstegi i jak wiesz jak zastosowac to pivoty z D1 i H4. Reszta to smieci.
CCI na interwalach m5, m15 i H1 pokazuja dolek w tym samym miejscu. Najlepiej to widac na m5. Jezeli Ty nie widziesz tego na m5 to jak chcesz to zobaczyc na wyzszym TF. Granie na dluzsza inwestycje konczy sie najczesciej nowym demo.
Powodzenia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Wtorek 18.10.2016Taki gość co b
Taki gość coby miał 95% złych wejść to żyła złota by byłablesS pisze:Masz skuteczność 95% w złych wejściach.Świeżak44 pisze:No i S na DAX-ie..

Tylko gdzie takiego znaleźć ...
Po niewielkim ruchu w górę- szorcimy kangura.
Podziękowania wyłącznie pienieżne.
")
Podziękowania wyłącznie pienieżne.
")
przecież na chwilę obecną nie można stwierdzić czy było to złe wejściegrzegorzx7 pisze:Taki gość coby miał 95% złych wejść to żyła złota by byłablesS pisze:Masz skuteczność 95% w złych wejściach.Świeżak44 pisze:No i S na DAX-ie..
Tylko gdzie takiego znaleźć ...
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
przecież na chwilę obecną nie można stwierdzić czy było to złe wejście[/quote]
Kong, przy twoim horyzoncie inwestycyjnym na forex trudno mówić o dobrym/złym wejściu
Kong, przy twoim horyzoncie inwestycyjnym na forex trudno mówić o dobrym/złym wejściu

The only way is up
platforma mi padla nie ma notowan tez tak macie?
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
To było wejście "długoterminowe".. DAX juz leci na oparach, zaraz jazda w druga stronę.. Spokojnie, wyszytko jest pod kontrolą. Jeszcze na tym zarobię.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Target z GeJa ( był na intra maxie) przesunąłem 200 pips up.
Spytacie dlaczego?
Odpowiedz- To dobre pytanie...
To samo z kablem - ale tylko na górkę z 12-tego.
Spytacie dlaczego?
Odpowiedz- To dobre pytanie...
To samo z kablem - ale tylko na górkę z 12-tego.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2016, 14:45 przez warmia, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżak44 pisze:To było wejście "długoterminowe".. DAX juz leci na oparach, zaraz jazda w druga stronę.. Spokojnie, wyszytko jest pod kontrolą. Jeszcze na tym zarobię.

to sie zdziwisz kolego

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Mforex też stoja walutyDavidFx pisze:platforma mi padla nie ma notowan tez tak macie?

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora