? Przeciez; ani nie zarobisz ani nie stracisz.Świeżak44 pisze: Jeszcze na tym zarobię.
DayTrading: Wtorek 18.10.2016
Re: DayTrading: Wtorek 18.10.2016
Re: DayTrading: Wtorek 18.10.2016Taki gość co b
Kong, przy twoim horyzoncie inwestycyjnym na forex trudno mówić o dobrym/złym wejściuTsunamiPL pisze:przecież na chwilę obecną nie można stwierdzić czy było to złe wejście

oczywiście że można mówić

na EUR/GBP dałem ciała np. i mam - 500 pipsów ;];]
czekam na Dywizion 303 aż uratują po raz kolejny Anglię , ale.... oni chyba już nie żyją

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
U mnie bzwbk to jakas globalna awaria?Zibi 68 pisze:Mforex też stoja walutyDavidFx pisze:platforma mi padla nie ma notowan tez tak macie?
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
u Mnie Dukass lata jak szalony ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
1. wyrzuć te wszystkie wskaźniki. Zrozum, że wszystkie wskaźniki są pochodną ceny, więc czyste Price Action jest najlepszą strategią.Świeżak44 pisze:Przeanalizowałem ostatni dzień. Po pierwsze za dużo transakcji. Ze wskaźników było 4-5 czystych okazji do wejścia, a ja zagrałem 27 operacji. I wszystko było pod kontrolą do pewnego momentu, aż przestałem sie pilnować.. Potem jeszcze wskoczyłem na 1L a nawet na 2lot-y, żeby szybciej odrabiac straty. Klasyka. Po prstu każde odejście od dyscylpiny inwestowania kończy się tak samo..
2. Najważniejszą cechą w tradingu jest cierpliwość - skanuj wiele wykresów szukając wyczekiwanego, zakładanego setupu zamiast miotać się próbując wejść w rynek za wszelką cenę.
3. Odejdź od krótkich interwałów.
To na początek.
Tak globalna , jak warszawka.DavidFx pisze:U mnie bzwbk to jakas globalna awaria?Zibi 68 pisze:Mforex też stoja walutyDavidFx pisze:platforma mi padla nie ma notowan tez tak macie?
Opowiadaj jak tam zarabiasz na tymDavidFx pisze:Świeżak44 pisze:To było wejście "długoterminowe".. DAX juz leci na oparach, zaraz jazda w druga stronę.. Spokojnie, wyszytko jest pod kontrolą. Jeszcze na tym zarobię.![]()
![]()
![]()
to sie zdziwisz kolego

I jak Twoja kontrola

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
no to czekam na pierwsze tantiemy za kangura...
-
- Stały bywalec
Witam
Swiezak pejsy daly sygnal na schorta po pokkonaniu 10 642.
Zarobisz sporo dzisiaj.
pozdrawiam
-- Dodano: wt 18-10-2016, 15:48 --
Stop nad szczytem 10657 +spread i jedziemy
Jak to nie wypali to gral idzie do smietnika i zostaniem z pusta reklamowka
jak mowi guru
Swiezak pejsy daly sygnal na schorta po pokkonaniu 10 642.
Zarobisz sporo dzisiaj.
pozdrawiam
-- Dodano: wt 18-10-2016, 15:48 --
Stop nad szczytem 10657 +spread i jedziemy
Jak to nie wypali to gral idzie do smietnika i zostaniem z pusta reklamowka
jak mowi guru
sapina zakosiła hedża i cofnęła
czekanie na wzrost eDka, formują denko intra