tez już się zasadziłem na eDKapr7emo pisze:sapina zakosiła hedża i cofnęłaczekanie na wzrost eDka, formują denko intra

tez już się zasadziłem na eDKapr7emo pisze:sapina zakosiła hedża i cofnęłaczekanie na wzrost eDka, formują denko intra
wygląda na mocne szarpnięcie w dół otwierające niższe rejonyPipsKong pisze:tez już się zasadziłem na eDKapr7emo pisze:sapina zakosiła hedża i cofnęłaczekanie na wzrost eDka, formują denko intra
![]()
Jadą domknąć lukę...Frankie Joe pisze:Witam
Swiezak pejsy daly sygnal na schorta po pokkonaniu 10 642.
Zarobisz sporo dzisiaj.
pozdrawiam
-- Dodano: wt 18-10-2016, 15:48 --
Stop nad szczytem 10657 +spread i jedziemy
Jak to nie wypali to gral idzie do smietnika i zostaniem z pusta reklamowka
jak mowi guru
Draghi jak chlapnie o niedługim zakończeniu QE to będziesz pytał co z tym Daxem [że tak leci w dół]PipsKong pisze:hmmmmm co z tym Daxem ????
Draghi to zawsze coś walnie, później się wycofa , a kasę zgarnieTsunamiPL pisze:Draghi jak chlapnie o niedługim zakończeniu QE to będziesz pytał co z tym Daxem [że tak leci w dół]PipsKong pisze:hmmmmm co z tym Daxem ????
Dax to stracił zmienność tu praktycznie stoii w miejscu.PipsKong pisze:Draghi to zawsze coś walnie, później się wycofa , a kasę zgarnieTsunamiPL pisze:Draghi jak chlapnie o niedługim zakończeniu QE to będziesz pytał co z tym Daxem [że tak leci w dół]PipsKong pisze:hmmmmm co z tym Daxem ????
Cóż, nie dziś to jutro...Ambasador pisze:Luka niestety nie dzisiaj... a sam na to liczyłem![]()
No to wszystko jasne, jak zmienność spada to szykuje się wielkie je....kolbi123 pisze: Dax to stracił zmienność tu praktycznie stoii w miejscu.