Jakos tej wpłaty to nigdzie nie widaćTolmonnika pisze:
Zaczynałem mając 5k

Jakos tej wpłaty to nigdzie nie widaćTolmonnika pisze:
Zaczynałem mając 5k
Jeżeli uważacie że to chwalenie ( miałem nadzieję że świeżak pomyśli trochę jak można grać)Cblondyn pisze:Jakos tej wpłaty to nigdzie nie widaćTolmonnika pisze:
Zaczynałem mając 5k. W sumie to mało mnie to obchodzi kto ile zarabia ale jak już czymś sie chwalimy to niech to będzie wiarygodne
Widze temat "wpłata" niewygodnyTolmonnika pisze:Jeżeli uważacie że to chwalenie ( miałem nadzieję że świeżak pomyśli trochę jak można grać)Cblondyn pisze:Jakos tej wpłaty to nigdzie nie widaćTolmonnika pisze:
Zaczynałem mając 5k. W sumie to mało mnie to obchodzi kto ile zarabia ale jak już czymś sie chwalimy to niech to będzie wiarygodne
Powodzennia
"Tomasz super ze pokazal to dowodzi jednemu wplac 100k i zrob z tego banke i coraz wiecej osob tak robi i to jest kolejny dowod ze moznaDavidFx pisze:Tomasz196407 pisze:@tolmonika
i co ci to dało że pokazałeś tu swoje konto i pozycje Pozamykane??,
oczywiście pomijając fakt niezaprzeczalny poparty regulaminem tutejszym o niezamieszczaniu!!!,
poprostu komentarze analizy wykresy swoje sugestie,
strategie i inne rzeczy są w innych działach,
masz swój dziennik możesz tez tam to zamieścic, ale na wielu takich jak ja nie robi to wrażenia,
Do Dawida , teraz chyba zrozumiałes na czym polega róznica tamtego dawnejszego a terażniejszego forum???
powodzenia, Żegnam????Tolmonnika pisze:Jeżeli uważacie że to chwalenie ( miałem nadzieję że świeżak pomyśli trochę jak można grać)Cblondyn pisze:Jakos tej wpłaty to nigdzie nie widaćTolmonnika pisze:
Powodzennia i żegnam
powodzenia, Żegnam????Tomasz196407 pisze:
Jeżeli uważacie że to chwalenie ( miałem nadzieję że świeżak pomyśli trochę jak można grać)
Powodzennia i żegnam
Niesamowite.Tolmonnika pisze:jak ma czas to może skalpować tylko co z tego ma , jak zagra normalnie to będzie miał wyniki.rabit pisze:Bo tam jest wczorajsze high... czyli moze to byc dobre miejsce na skalp....?DavidFx pisze: czemu S skoro idzie do gory?
zastanawiałem się czy pokazać ,ok dwa razy pierwszy i ostatni .
Każdy sądzi w/g siebie miałem na myśli że tu nie będę pisał z Forum nie uciekam reaktywacja pod innym awatarem ???? takim dupkiem nie jestem !!![/quote]Tolmonnika pisze:powodzenia, Żegnam????Tomasz196407 pisze:
Jeżeli uważacie że to chwalenie ( miałem nadzieję że świeżak pomyśli trochę jak można grać)
Powodzennia i żegnam
(reaktywacja pod innym awatarem???)
że też nie można zablokować takie konta