DayTrading: Wtorek 18.10.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 19 paź 2016, 00:00

Wzrost
6
67%
Bez zmian
2
22%
Spadek
1
11%

Liczba głosów: 9

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 18.10.2016

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Tolmonnika pisze:
Zaczynałem mając 5k
Jakos tej wpłaty to nigdzie nie widać :). W sumie to mało mnie to obchodzi kto ile zarabia ale jak już czymś sie chwalimy to niech to będzie wiarygodne

Tolmon_Nika

Nieprzeczytany post autor: Tolmon_Nika »

Cblondyn pisze:
Tolmonnika pisze:
Zaczynałem mając 5k
Jakos tej wpłaty to nigdzie nie widać :). W sumie to mało mnie to obchodzi kto ile zarabia ale jak już czymś sie chwalimy to niech to będzie wiarygodne
Jeżeli uważacie że to chwalenie ( miałem nadzieję że świeżak pomyśli trochę jak można grać)
Powodzennia i żegnam
Ostatnio zmieniony 18 paź 2016, 11:03 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 1 raz.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Tolmonnika pisze:
Cblondyn pisze:
Tolmonnika pisze:
Zaczynałem mając 5k
Jeżeli uważacie że to chwalenie ( miałem nadzieję że świeżak pomyśli trochę jak można grać)
Powodzennia
Widze temat "wpłata" niewygodny ;). Otóż odradzam komukolwiek grać bez SLa, chyba że bardzo małymi pozycjami w stosunku do depo.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

DavidFx pisze:
Tomasz196407 pisze:@tolmonika
i co ci to dało że pokazałeś tu swoje konto i pozycje Pozamykane??,
oczywiście pomijając fakt niezaprzeczalny poparty regulaminem tutejszym o niezamieszczaniu!!!,
poprostu komentarze analizy wykresy swoje sugestie,
strategie i inne rzeczy są w innych działach,
masz swój dziennik możesz tez tam to zamieścic, ale na wielu takich jak ja nie robi to wrażenia,

Do Dawida , teraz chyba zrozumiałes na czym polega róznica tamtego dawnejszego a terażniejszego forum??? :lol:
"Tomasz super ze pokazal to dowodzi jednemu wplac 100k i zrob z tego banke i coraz wiecej osob tak robi i to jest kolejny dowod ze mozna :D"

Dawid jesteś w błędzie i nie mówię tego w żartach, ale poważnie
wstawiłem dwa wykresy, to chyba moge za Grześkiem wstawić coś muzycznego? :wink:
https://www.youtube.com/watch?v=_F2KOULJJtk

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

Ja mialem na mysli ze miejsce wcale nie bylo takie zle, ogolnie rzecz biorac wszystko zalezy jaki byl zysk/strata oczekiwana i dopoki sam Swierzak sie nie wypowie to nie wiadomo czy stracil, zyskal na BE czy po prostu nie byl to calkiem udany trejd...!
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Tolmonnika pisze:
Cblondyn pisze:
Tolmonnika pisze:
Zaczynałem mając 5k
Powodzennia i żegnam
powodzenia, Żegnam????
(reaktywacja pod innym awatarem???)
że też nie można zablokować takie konta :lol:

Tolmon_Nika

Nieprzeczytany post autor: Tolmon_Nika »

Tomasz196407 pisze:

Powodzennia i żegnam
powodzenia, Żegnam????
że też nie można zablokować takie konta :lol:[/quote]

Każdy sądzi w/g siebie miałem na myśli że tu nie będę pisał z Forum nie uciekam reaktywacja pod innym awatarem ???? takim dupkiem nie jestem !!!

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Tolmonnika pisze:
rabit pisze:
DavidFx pisze: czemu S skoro idzie do gory? :D
Bo tam jest wczorajsze high... czyli moze to byc dobre miejsce na skalp....?
jak ma czas to może skalpować tylko co z tego ma , jak zagra normalnie to będzie miał wyniki.
zastanawiałem się czy pokazać ,ok dwa razy pierwszy i ostatni .
DAX miesiąc.png
Niesamowite. :shock: Super, że to pokazałeś. Dla mnie to dodatkowa motywacja, zeby się nie poddawać.. Wieczorem dokładnie przeanalizuje twoje wejścia i wyjścia. Grasz na M15?? :)
PS. Troche mnie przewieźli, ale dalej trzymam. Wskaźniki nagrzane do granic możliwości. Prawdę mówiąc to wczoraj oczekiwałem takiego ruchu.. Wygląda , że zwroty robia za pomoca luk, żeby nie było łatwo. Dziś nie mam czasu grać i znów nie upilnowałem, ale wiecznie teraz rosnać nie będą na DAX-ie. Polecieli za wysoko i muszą skorekcić, żeby dalej rosnąć. Sytuacja nie jest tragiczna. Na 100% musza jeszcze zretestować ta barierę, z którą tyle czasu walczyli, a wtedy sobię wyjdę..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Tolmonnika pisze:
Tomasz196407 pisze:

Powodzennia i żegnam
powodzenia, Żegnam????
że też nie można zablokować takie konta :lol:
Każdy sądzi w/g siebie miałem na myśli że tu nie będę pisał z Forum nie uciekam reaktywacja pod innym awatarem ???? takim dupkiem nie jestem !!![/quote]

w takim razie po co takie oburzenie,???
z mojej strony padło pytanie o celowość zamieszczania w dziale DT statementu, a nie zamieszczasz samych wejść przed wejściem

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

PS2. NA M15 DAX wygląda jak fałszywe wybicie. Trzymam S. To po prostu będzie dłuższa inwestycja.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Zablokowany