czemu S skoro idzie do gory?Świeżak44 pisze:No i S na DAX-ie..

czemu S skoro idzie do gory?Świeżak44 pisze:No i S na DAX-ie..
DavidFx pisze:czemu S skoro idzie do gory?Świeżak44 pisze:No i S na DAX-ie..
Bo gra w ruletkę : czerwone lub czarneTomasz196407 pisze:DavidFx pisze:czemu S skoro idzie do gory?Świeżak44 pisze:No i S na DAX-ie..
bo to jest wskaźnik xxxxx tak pokazuje na m5
Bo tam jest wczorajsze high... czyli moze to byc dobre miejsce na skalp....?DavidFx pisze:czemu S skoro idzie do gory?Świeżak44 pisze:No i S na DAX-ie..
Jak sie gra bez SL to kazde miejsce moze być dobre. Dodam że dobre także zeby sie wyzerować.rabit pisze:Bo tam jest wczorajsze high... czyli moze to byc dobre miejsce na skalp....?DavidFx pisze:czemu S skoro idzie do gory?Świeżak44 pisze:No i S na DAX-ie..
jak ma czas to może skalpować tylko co z tego ma , jak zagra normalnie to będzie miał wyniki.rabit pisze:Bo tam jest wczorajsze high... czyli moze to byc dobre miejsce na skalp....?DavidFx pisze:czemu S skoro idzie do gory?Świeżak44 pisze:No i S na DAX-ie..
bardzo ladnie ucz sie swiezakTolmonnika pisze: jak ma czas to może skalpować tylko co z tego ma , jak zagra normalnie to będzie miał wyniki.
zastanawiałem się czy pokazać ,ok dwa razy pierwszy i ostatni .
To teraz pokaż saldo rejestru operacyjnego i saldo rachunkuTolmonnika pisze: zastanawiałem się czy pokazać ,ok dwa razy pierwszy i ostatni .
tak,tak masz rację mogęCblondyn pisze:To teraz pokaż saldo rejestru operacyjnego i saldo rachunkuTolmonnika pisze: zastanawiałem się czy pokazać ,ok dwa razy pierwszy i ostatni .. Jak tam nie wiszą jakieś pozycje to możesz grac na real
jasne moze jeszcze pit i dowod osobistyCblondyn pisze:To teraz pokaż saldo rejestru operacyjnego i saldo rachunkuTolmonnika pisze: zastanawiałem się czy pokazać ,ok dwa razy pierwszy i ostatni .. Jak tam nie wiszą jakieś pozycje to możesz grac na real