-- Dodano: 13 paź 2016, 13:59 --
Pasażorowie pociągu LLL na indeksach proszeni są o zapięcie pasów. Zaraz ruszamy.

Nie podniecaj się kiedyś słyszałem coś takiego (to nie do ciebie ).Świeżak44 pisze:No to jedziemy w stronę słońca. Wystarczy tych spadków.
Pasażorowie pociągu LLL na indeksach proszeni są o zapięcie pasów. Zaraz ruszamy.
Panie ja nie widzę żadnego pociąguŚwieżak44 pisze:No to jedziemy w stronę słońca. Wystarczy tych spadków.
PipsKong pisze:Panie ja nie widzę żadnego pociąguŚwieżak44 pisze:No to jedziemy w stronę słońca. Wystarczy tych spadków.
Pasażorowie pociągu LLL na indeksach proszeni są o zapięcie pasów. Zaraz ruszamy.chyba na zły peron wlazłem
Skoro tak twierdzisz to będzie mocne SFarciarz pisze:PipsKong pisze:Panie ja nie widzę żadnego pociąguŚwieżak44 pisze:No to jedziemy w stronę słońca. Wystarczy tych spadków.
Pasażorowie pociągu LLL na indeksach proszeni są o zapięcie pasów. Zaraz ruszamy.chyba na zły peron wlazłem
ja widzę stoi na peronie i czeka, ale niewielu pasażerów, najwyraźniej wszyscy wtopią w eskach na DAX
ostatnie realizacje zyskownych Sek i zmiana kierunku
Czy masz SL ?Świeżak44 pisze:Myślałem, że nie będa się wygłupiać, tylko od raz ruszą tam gdzie mają pójśc. Ale oni chcą się jeszcze trochę powygłupiać...trudno. Trzymam L, wieczorem będzie duży zysk...
Mentalne. Jestem pewien że dziś odbiją. Dywergencja nie kłamie.kolbi123 pisze:Czy masz SL ?Świeżak44 pisze:Myślałem, że nie będa się wygłupiać, tylko od raz ruszą tam gdzie mają pójśc. Ale oni chcą się jeszcze trochę powygłupiać...trudno. Trzymam L, wieczorem będzie duży zysk...